16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

OLAF: Chybí „smoking gun“

OLAF je dnes nejskloňovanější název evropské instituce v Česku. Aniž bychom chtěli snižovat význam jeho zprávy, musíme dodat jednu důležitou věc: co v ní chybí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Štěpánek 12.1.2018 0:44

Napsat článek o něčem co neni

A ani z principu být nemůže a dal to v každým odstavci zas a pořád dokola opakovat, že ne a ne a ne, to chce hlavu studovanou, nejlepe pravo v Plzni.

L. Písařík 12.1.2018 6:07

Re: Napsat článek o něčem co neni

Nechci vás usvědčovat z podujatosti, jen bych rád připomněl, že druhdy již básník Skácel napsal o Moravě, zemi která je a není.

A tak zpráva OLAFu o něčem, co je a není, může být až druhá.

Přesto se s vámi shoduji, že ta zpráva je nanejvýš pozoruhodná. Pokud vím, psaly ji dvě sloveny, předpokládám že slovensky, potom byla přeložena do angličtiny a následně do češtiny. Myslím, že dosti utrpěla - ta zpráva - tak, že místy je až nesrozumitelná. Ale z principu je OLAF určen k vyšetřování, o vině rozhodují jiní, však to tam je taky napsáno - tedy, co jste si češi uvařili, to si taky vyžerte - peníze a pokutu pošlete - peníze se vždycky hodí, třeba je EU pošle HAMASu, aby měl za co nakoupit zbraně - tak jako už několik rokú EU peníze Hamasu posílá - a to bude určitě správně, tam by asi OLAF neshledal chybičky.