26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. :-))) 2.6.2006 3:10

"...a v důsledku toho byla obnovena i kredibilita u občanů. Je to silný vůdce, což je pro soc. dem. nyní předností..."

Poněkud odvážné tvrzení dva dny před vyhlášením předběžných výsledků voleb...;-P

"...Paroubek - na rozdíl od Špidly i Grosse - měl politickou odvahu jednat v zájmu realizace politiky soc. dem. i vládního programu s poslanci KSČM o jejich podpoře řady zákonů důležitých pro vývoj české společnosti. Nebyla to žádná „svévole, která nás posouvá výrazným způsobem na vahách svoboda jednotlivce versus moc státu“, jak tvrdí Klaus, ale demokratický způsob prosazování hodnot sociálního státu..."

O demokratických hodnotách v podání komunistické koalice vs. občané ČR mám oprávněné pochybnosti. Klaus má v této věci nepochybně pravdu. Vy si můžete hlásat, co vás napadne. Jsem si jist, že za "českou společnost" právo mluvit nemáte.

A doufám, že dnešní volby vám možnost za někoho ještě mluvit odejmou.Rv!!

Martin 2.6.2006 2:57

Re: Re: hajo vino

k těm titulům - Václav Klaus dostal CSc. za komunistů!, docenturu zadarmo a profesuru za tři přednášky na VŠE - to i na tu vys,školu politickou jsyte musel aspoň docházet...,

Martin 2.6.2006 2:53

zájmy Klause - to je, oč tu běží jako vždy

chorobná touha po moci, které dal přednost a moc vyměnil za tunelování atd., už jen naivka si myslí něco jiného, žel bohu, naivních je zřejmě většina - on také Václav Klaus ví, jak obalamutit...

Adam 2.6.2006 2:44

Re: hajo vino

>Jicinsky je jako vino, je den ode dne lepsi<

Chlape, nemel bys radsi pit pivo misto octa? ;-P

Borek@Exil 2.6.2006 2:18

Ale musite uznat, ze chucpe ma jak nikdo jiny.

Tihle lide zvlastniho razeni jsou opravdu neprekonatelni ve sve drzosti a aroganci. Soudruhu Jicinsky, nechtel byste takhle kopnout do prdele aby se vam zatmelo pred ocima a treba si i uvedomil, jaky jste zmetek?

spaldings 2.6.2006 2:03

Re: hajo vino

Pište prosím vždy Profesor na Vysoké škole politické ÚV KSČ (čti Vokovická Sorbonna, jediná vysoká škola, kam mohli soudruzi i bez maturity). Aby náhododu někdo nechtěl srovnávat "Profesora" Jičínského s nějakými obyčejnými (;-)) profesory na korektních vysokých školách. A k věci samotné, soudruh Jičínský by měl bilancovat plnění slibu poslance a nestarat se o jiné. Bude s tím mít práce dost.

Brunner 2.6.2006 1:46

Re: hajo vino

Byvaly komunista Jicinsky svym trvanim na kontinuite zakonu z komunistickeho rezimu  (spolu se soudruhem Rychetskym) pripravil stovky exulantu i z rad socialnich demokratu a politickych veznu o moznost zadat o restituce sveho zabaveneho majetku komunisty. Obcanstvi jim socani umoznili vratit az bylo bezpecne po vsech restitucnich terminech (v roce 2000).  Podle mne je to typicky bezcharakterni clovek a mel by byt soudnymi lidmi vykopnut ze Senatu a odkudkoli, kde by meli byt jen slusni lide. 

stachanov 2.6.2006 1:30

Jičínského bych tu rozhodně nechal

jeho článek člověku poslouží hned dvakrát. 1.) vždycky, když už je mi ČSSD už už sympatická, přečtu si Jičínského a hned vím, komu dát hlas 2.) jako projímadlo. Být v tištěné podobě, posloužil by i 3x ;-D

Vanek 2.6.2006 1:22

Jicinsky

Zaplatpanbu ze ten stary komunisticky kreten Jicinsky konci.

Hlasna trouba CSSD na fotografii

Podložený Paroubek 2.6.2006 1:18

Re: hajo vino

kdybyste kvůli jeho udání nemohl na školu, hodnotil byste tu zrůdu jinak

Podložený Paroubek 2.6.2006 1:17

udavač Jičínský

jako zdatný bolševický grafoman chrlí soudruh Jičínský svá "moudra" a zapomíná, že udavač z 50. let málokoho zajímá. Jděte už do důchodu nebo se bodnout.

janabok 2.6.2006 0:46

autorovi

držel při psaní článku Kočka břitvu pod krkem...

Ano 2.6.2006 0:40

hajo vino

Prof. Jicinsky je jak vino, je den ode dne lepsi. Skutecne ho ted ctu jako prvniho, je to stara skola a texty maji hlavu a patu. To se vetsine prispevatelu na Psu jinak zoufale nedari.R^R^R^

kocour 2.6.2006 0:32

Čímpak to Paroubek vydírá Jičínského,

že ten den před volbami hraje raději vabank?

huhu 2.6.2006 0:17

pobavil

soudruh Jičínský mi nepříjemně "pobavil". Tu rvačku mezi jednotlivými klikami v čssd v souladu s komunistickým newspeakem nazývá "Špidlovy či Grossovy chyby". Tohohle se taky chci zbavit.....brrrrr (Y)