6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cizinec 2.6.2006 8:59

Chcipni dedku

Malý Aston 2.6.2006 8:54

Jíčínský,Nejičínský,dnes se rozhodne.

Vážení přátelé,bylo dosti času aby jsme se navzájem přesvědčovali,argumnetovali,dělali si srandu jeden z druhého a naopak. Dnes a zítra navrhuji uzavřít příměří a počkat na výsledky. V pondělí to znovu rozjedeme.Doufám,že z těchto stránek budou odstraněny veřejné i zkryté články volebních štábů a agitačních agentů a my se zase vrátíme jen ke klidné výměně názorů.Přiznejme si,že naše názory nikoho nezajímají,občané,kteří půjdou k volbám je nečetli a nebudou se jimi řídit. Když vyhraje Paroubek,má demokracie problém ale vydrží,když vyhraje Topolánek,tak má demokracie trošku naději,že se došetří Kubice ale převratné změny nelze očekávát. Bez politického nadávání a osočování jsem názoru,že musíme společně dosáhnout jen jednoho cíle,nenechat vládnout jednu stranu a je jedno kterou déle jak 8 roků. Oni pak i ti slušní politikové jsou v domění,že to mají na celý život a již se nesnaží,ba blbnou.A v našem zájmu je aby se navzájem kontrolovali,protože my na to nemáme čas, musíme pracovat k uživení svých rodin.Takže navrhuji,aby pilku chvilku tahala ČSSD a zase chvilku ODS nebo Zelení nebo jiní ale ne Ti rudí. Přeji Vám šťastnou ruku při volbách.

honzak 2.6.2006 9:01

Re: Jíčínský,Nejičínský,dnes se rozhodne.

synku, rudá pilka řeže proklatě rychle. Minule to sfoukli za necelé 3 roky....

Tím nikterak nechci číct, že by kreatury typu Tlustý, Kalousek, Němec etc. měli vládnout doživotně. Ale rudou barvu, ani její zelené odstíny opravdu NE!

Šnek 2.6.2006 8:48

Kde tu komunistickou zrůdu zvolili?

Jel bych se tam podívat. Asi tak, jako se jezdí do Terezína nebo Osvětimi.

Šnek 2.6.2006 8:46

Chvála Bohu.

Že máme takovou kvalitní demokracii, že i zločinec typu Jičínského si může kecat co chce a nikdo mu nic neudělá.

Jen se divím, svým mladým kolegům, vysokoškolským studentům, že k takové kreatůře chodí na přednášky.

A ještě více se divím kolegům Jičinského, že ho mezi sebou trpí. Jo, ona halt právnická fakulta nikdy za moc nestála.

lola 2.6.2006 8:44

pro boha,pane Jičínský,

kde v sobě berete tu neskonalou drzost kritizovat pana presidenta za jeho názory.Ani Vaše"ústava" z roku"60"neodepírala presidentovi právo na názor a jeho presentaci.Mne naopak velmi zajímají osobní názory p.presideta na přítomnost.Myslím si,že každý jiný  jedinec by s vaší minulostí velkého bolševického vykladače "pravdy" měl chodit po vlasti České i Slovenské a v pokoře prosit za odpuštění za tisíce a tisíce zmařených lidských osudů a životů.A přestaňte se snažit ovlivňovat svými bolš.názory náš život i dnes.Odejděte už na vejminek a přestaňte škodit.Dnešní generace se bez Vašich názorů zcela určitě obejde.Vězte,že    Váš termín"propadliště dějin" platí i pro Vás.Bez úcty pája

vobora 2.6.2006 8:44

pane Jicinsky

prosil bych ten odchod do duchodu. Vek na to mate, a spouste lidi tim udelate radost. Kupte si chatu vedle Zemana a muzete spolu obejmout par borovic. To byste snad mohli zvladnout bez nasledku pro tuto zemi.

Šnek 2.6.2006 8:36

Kdybych byl Jičínský,

chodil bych kanálama. Tam totiž všichni bývalí a dnešní komunisté patří. Je neuvěřitelné, že hajzl píšící o vedoucí úloze komunistické strany, může ještě existovat.

EMIL 2.6.2006 8:26

Vrať se do hrobu

malstok 2.6.2006 8:12

Poslední řeč

Doufejme, že jsou to poslední bláboly bolševického pohrobka než mu nasadí  Pampersky.

venca 2.6.2006 8:09

to je jekotu, kdyz se na psikovi objevi clanek, ktery primo nevelebi ODS a Klause :-)

Clanek je vecny a slusny, nikde nevidim zadnou aroganci a drzost. Prece nebude pan Jicinsky prezidenta pohlavkovat. A Vy, ktere nesouhlasny a vecny prispevek irituje, radej diskutujte pod clanky pochlebujicimi ODS a zesmesnovani CSSD, tech je zde kazdy den nepomerne vice. Jestli Vas souhlasne mruceni bavi vic nez diskuse s oponentem, usetrete si nervy, zda se, ze je mate v den D stale vice na pochodu :-)

EMIL 2.6.2006 8:28

Re: to je jekotu, kdyz se na psikovi objevi clanek, ktery primo nevelebi ODS a Klause :-)

Venco, ty jsi tento příspěvek psal určitě v hospodě IV: cenové skupiny, snad ještě v RaJi.

J. Mach 2.6.2006 11:00

Re: to je jekotu, kdyz se na psikovi objevi clanek, ktery primo nevelebi ODS a Klause :-)

Arogantní ten článek snad není, ale drzý, to teda je. Přece člověk s takovou minulostí, který tolik uškodil jednak konkrétním lidem, jednak celému národu, b y měl být rád, že nebyl potrestán a ne ještě škodit dál.

vodák 2.6.2006 8:05

darebák

Nevím zdali tyto stránky nejsou stránky soudruha Jičínského. Jestli ano, bylo by poctivé to říci. Halo noviny nečtu a mrzí mne, že mi v těchto stránkách ubude další zajímavý zdroj informací. Jičínského a podobné, jsem poslouchal 40 let.  

tomas 2.6.2006 7:29

jdi do důchodu-konečně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soudruhu už jsemtě několikrát žádal ,aby jsi šel do důchodu a nikam nepsal mimo Halo novin poř se pohlédni po možnosti spolupracovat s nějakým ministerstvem propagandy.

P.S. doufám ,že volby prohrajete a ministerstvo ti za odměnu nebude vytvořeno tvým přítelem známým to varietním umělcem Jiřím P.

Borek@Exil 2.6.2006 7:05

Jedna věc je ale zarážející...a to ta nejdůležitější...

Co je to hromadu kouřícího hnoje, která si říká národ a ve SVOBODNÝCH volbách si do parlamentu DOBROVOLNĚ pošle kreatury jako jičínský, Paroubek (..pro nás mladé je Únor příkladem, ze kterého se musíme učit...), Rychetský tomu splácá nesmyslnou ústavu, snesou premiera Standu Koloťuka Upřímného....Proč nadávat Jičínskému, ten to stejně nikdy nepochopí, proč nenadávat volům voličům?

Pavel 2.6.2006 6:49

Soudruhu Jičínský,

dvakrát jsem prosil ASTONA, aby nás každodenně nekrmil Vašimi bláboly, dnes už je ani nečtu, proč si kazit den. Od Vás si přečtu jedině případnou omluvu za to, co jste na tomto státě a národě jako bolševik (a tím jste bohužel dodnes) vykonal. Je pro mne nepředstavitelná, že takovoto bolševická nula a zrůda učí na právnícké fakultě a przní další generaci našich právníků. Opravdu tragický je Váš podpis na naší legislativě a stavu našeho soudnictví(Y).

Harwey 2.6.2006 11:32

Re: Soudruhu Jičínský,

On ani podpis pod článkem není nic moc.

VL 2.6.2006 5:10

Člověk by měl znát svou míru a se ctí odejít.

Možnýá, že se mnouz nebudou starší diskutující souhlasit, ale mám dojem, že pan profesor Jičinský už při minulých volbách promeškal příležitost se ctí odejít do důchodu. Má nějaký význam kandidovat ve volbách, pokud je mi 77 let? A jakou má člověk v tomto věku dokončit volební období?

Miroslav 2.6.2006 6:12

Re: Člověk by měl znát svou míru a se ctí odejít.

Souhlasím

honzak 2.6.2006 6:32

Re: Člověk by měl znát svou míru a se ctí odejít.

sociální demokrat s komunistickou minulostí může klidně volební období dokončit in memoriam.

Drbohlaf 2.6.2006 4:02

Musim se opakovat.

Vcera jsem napsal, ze tahle stara komunisticka kreatura mela byt davno povesena, dnes dodavam, ne za krk, ale za jeho vyschle bolsevicke koule.

Zebra 2.6.2006 8:23

Mučení a vraždění - co děláš tady, úchyle, padej na nějaký sadostránky !

Ladislav N. :-))) 2.6.2006 3:10

"...a v důsledku toho byla obnovena i kredibilita u občanů. Je to silný vůdce, což je pro soc. dem. nyní předností..."

Poněkud odvážné tvrzení dva dny před vyhlášením předběžných výsledků voleb...;-P

"...Paroubek - na rozdíl od Špidly i Grosse - měl politickou odvahu jednat v zájmu realizace politiky soc. dem. i vládního programu s poslanci KSČM o jejich podpoře řady zákonů důležitých pro vývoj české společnosti. Nebyla to žádná „svévole, která nás posouvá výrazným způsobem na vahách svoboda jednotlivce versus moc státu“, jak tvrdí Klaus, ale demokratický způsob prosazování hodnot sociálního státu..."

O demokratických hodnotách v podání komunistické koalice vs. občané ČR mám oprávněné pochybnosti. Klaus má v této věci nepochybně pravdu. Vy si můžete hlásat, co vás napadne. Jsem si jist, že za "českou společnost" právo mluvit nemáte.

A doufám, že dnešní volby vám možnost za někoho ještě mluvit odejmou.Rv!!

Martin 2.6.2006 2:53

zájmy Klause - to je, oč tu běží jako vždy

chorobná touha po moci, které dal přednost a moc vyměnil za tunelování atd., už jen naivka si myslí něco jiného, žel bohu, naivních je zřejmě většina - on také Václav Klaus ví, jak obalamutit...

Xenie Turjanská 2.6.2006 7:05

Re: zájmy Klause - to je, oč tu běží jako vždy

Hlupáčku, co to blábolíš? Je třeba stále upozorňovat na nebezpečí sociál-komunistických mafíánských struktur ve státní správě vedené Soc.dem. A to president činí velmi delikátně.

J. Mach 2.6.2006 10:56

Re: zájmy Klause - to je, oč tu běží jako vždy

Nejste spíše naivní vy, když nevidíte, že se Jičínskému nějak v tom jeho článku nepodařilo vyvrátit ani jedno Klausovo tvrzení, no ani se o to nepokusil. Je to už třetí Jičínského neumělý pokus nějak pomoci Paroubkovi, ale je to nějak kontraproduktivní. Nezabírá to ani na známé zdejší Paroubkofily, vy jste čestná výjimka.

Borek@Exil 2.6.2006 2:18

Ale musite uznat, ze chucpe ma jak nikdo jiny.

Tihle lide zvlastniho razeni jsou opravdu neprekonatelni ve sve drzosti a aroganci. Soudruhu Jicinsky, nechtel byste takhle kopnout do prdele aby se vam zatmelo pred ocima a treba si i uvedomil, jaky jste zmetek?

stachanov 2.6.2006 1:30

Jičínského bych tu rozhodně nechal

jeho článek člověku poslouží hned dvakrát. 1.) vždycky, když už je mi ČSSD už už sympatická, přečtu si Jičínského a hned vím, komu dát hlas 2.) jako projímadlo. Být v tištěné podobě, posloužil by i 3x ;-D

Vanek 2.6.2006 1:22

Jicinsky

Zaplatpanbu ze ten stary komunisticky kreten Jicinsky konci.

Hlasna trouba CSSD na fotografii