6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
již-Pozorný 20.9.2006 21:54

Re: Vadí vám Paroubek? To je dobře!

Pane -Speedy ! To šlápl a dvakrát. Alespoň se mi rozsvítilo při tom šlápnutí v hlavě - to přiznávám.  Ale už zase čtu  známé hesla??  Přijďte k volbám. No a při tom rozsvícení se mi už  idokážu domyslet ten chybějící konec který tam asi ČSSD zapoměla dopsat !!  A  nevolte nás !!!!

Vasekpasek 20.9.2006 2:32

Nesouhlasím

Musím říct, že s článkem dost silně nesouhlasím. Hned dodávám slovo BOHUŽEL a taky to zdůvodním. Nejsem totiž takový optimista jako autor a budoucnost socialistů v naší v podstatě levicově smýšlející zemi nevidím tak černě:-/

Jaroslav 20.9.2006 8:51

Re: Nesouhlasím

No jo, ale tento pan Kříž MUSÍ být "optimistou", když je poradcem Topolánka

Bubik 20.9.2006 2:03

pane Havrane, a on snad poslanec Jiří Paroubek už není poslancem?

Pro nečleny ČSSD je jeho předsednictví téhle strany nezajímavé. Jako poslanec je ovšem majitelem jednoho parlamentního hlasu ze 200.

Chápu, že pro socialisty je to naopak......

Jiří Chýla 20.9.2006 1:53

Jak říkal náš slovutný prognostik

Achillovou patou hlupáka je mozek. Všem nadšeným obdivovatelům tohoto článku (a dalších článků Karla Kříže, převzatých z časopisu 51PRO, server www.51PRO.cz, v jehož redakční radě K.K. zasedá), doporučuji uchovat si jeho kopii a po čase se k ní vrátit.

helena 20.9.2006 1:06

Díky, skvělé

Díky za Vaše pozitivní myšlení. Sama jsem pořád v zajetí neuvěřitelnosti jedné osoby - Paroubka.

Z Vašeho pohledu je svět růžovější. Díky za ten pohled.

helena 20.9.2006 1:03

Díky, skvělé

Díky za pozitivní myšlení. Sama jsem pořád v zajetí neuvěřitelnosti oné osoby - Paroubka. Z Vašeho pohledu je svět hned růžovější, díky za ten pohled.

Karel 22 20.9.2006 9:08

Re: Díky, skvělé

Naprosto souhlasím, ale i kdyby ten pohled byl ještě růžovější, kam se podívám, tam vidím oranžového Puchejře a to jeho blokující parlamentní stádo s podporou bolševika. Nějak moc proto optimismem nehýřím.

SLAVA 20.9.2006 0:34

Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Teď se zřejmě přiřadil k těm Paroubkem posedlým ideologickým funamentalistům, kteří snad mají Paroubka přílepeného i doma na dveřích, aby na něj mohli plivat vstávaje lehaje. Podívejte se, pane Kříži, na Mirka Topolánka. Jeho vyjádření Vám připadají v pořádku? Důvěra sem, důvěra tam, já budu stejně vládnout dál? Vám to asi nevadí, ale mně ano. A takového pohrdání demokracií se Paroubek, kterého rád nemám, přes všechnu kritiku nedopousti.

KR53 20.9.2006 1:33

Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Že ne? Ten se dopouštídaleko horších věcí. Skoro bych řekl, že mu demokracie slouží místo toaleťáku. Topolánek pravda není zvláštní myslitel, na druhou stranu Paroubek prohlásil, až Topolánek nedostane důvěru, JÁ sestavím vládu a budu VLÁDNOUT... ne socdem, JÁ Paroubek... Topolánek s ODS volby vyhrál, ať se to komu líbí či ne, ODS měla největší volební zisk. ČSSD byla až druhá a nespojit se s komunisty, neměla by přez přepočet hlasů ani pat. Takže kdo z nich víc kašle na demokracii? Navíc po tom co se ukazuje, že jsme víc na huntě než jsme mysleli po Sobotkově skvělém opatrování státní kasy... :-/

SLAVA 20.9.2006 2:28

Re: Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Nevěřte všemu, co čtete v novinách. Zvlášť o ministerstvu financí. Přece neskočíte Tlustému na špek, používá fintu značně omšelou - vytvořit obraz katastrofy a sebe pasovat na zachránce. Tomu může uvěřit jen blbec.

peir1 20.9.2006 7:33

Re: Re: Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Ano, jsem blbec .

D.P. 20.9.2006 8:27

Re: Re: Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Blbec může uvěřit Sobotkovi, Paroubkovu výroku, že státní dluh se nemusí splácet, a tomu, že dlouhodobě seč dá utrácet více, než se vydělává. Bohužel,takových je vás příliš.

Melein 20.9.2006 22:50

Re: Re: Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Adlu  cca 730 miliard si Tlustý vycucal z prstu?8-o

PRASI DENT 20.9.2006 7:35

Re: Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

 To máme být jako připraveni až volby vyhrají komouši.....

Prétextat 20.9.2006 2:32

Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

Nebudu vás titulovat ideologickým funamentalistou. Vy jste totíž velmi rozšířený poddruh voliče levice. Jsou zlí kapitalisti a obyčejní lidi, kteří se jim musí bránit. A tak ten hlas vždy nakonec hodíte těm soft komunistům a ani ti opravdoví vám nebudou úplně proti mysli. Dělají něco pro obyčejné lidi a tak není nic co by jste jim neprominul. A oni to dobře vědí. Co je pět na stole v českých proti těm rozkradeným miliardám při privatizaci modrých strak. Nebo to byly stovky miliard? Vždyť naše země za komunistů vzkvétala. Když se vás zeptám na Krause (kakaového boba) odpovíte Pepa z Honkongu. Staníkův byt? Opáčíte Tlustý. Logicky pak Topolánek horší Paroubka. Překvapuje jen ten důvod - pohrdání demokracií. Zvláště když vzpomenu jak mu museli poslanci odevzdávat hlasovací lístky. Ale já opravdu nechci hrát flek - re - ... Nemá to smysl i proto, že se neshodneme na hodnotě našich karet. A taky proto, že by to bylo příliš jednoduché, protože ti, co preferuji já měli 8 roků značně ztíženou možnost vyrábět skandály. Navrhuji ale jinou hru. Představme si teoreticky, že poláci zjistí, že byl opravdu úplatek $42 mil. Komu to je nasnadě. Možná se zase nevypátrá nic, ale vyloučit to nelze, protože opravdové vyšetřování zjevně začalo až teď a taky ovlivnit vyšetřování v Polsku bude obtížné. Jak si to pak vysvětlíte? Díky předem za odpověď, pokud to zase nebude protiotázka co bych řekl já třeba na VAE :-) Je mě to totiž celkem jedno, i kdyby tam něco po těch letech vyšetřování našli. Pravičák je totiž namyšlený, věří vlastním silám, stát vlastně nepotřebuje a ty "politici" taky. Zvláště takového nýmanda Topolánka, který ve volbách zásadně vítězí, nebo génia Paroubka, který je neméně spolehlivě prohrává.

PRASI DENT 20.9.2006 7:40

Re: Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

 Nevyhrát přesvědčivě volby po osmiletém vládnutí ČSSD je neumětelství a nic jiného.....A ještě za takových populistických pseudopravicových slibů,intervence Klauna NA hRADĚ Z VŮLE BOLŠEVIKA,Langerova retichového tahu s Kubiceho zprávou,atd.atd......

strejda 20.9.2006 6:28

Re: Kdysi jsem měl pana Kříže za demokrata a myslícího člověka.

 Slavo, ty socdemacky přihlupku, včil se nebavime o Topolánkovi ale Pablbovi !!!

pan Havran 20.9.2006 0:27

Poslanec Paroubek

To by me zajimalo, kdo to je ten "poslanec Paroubek." To musi bejt pekny kvitko! Nejak tady ctu o poslanci Paroubkovi dost casto. Co jini poslanci? Je jich prece 200, ale tady je plno jen poslance Paroubka, ... Nebo pockejte, ze by to byl predseda CSSD Jiri Paroubek? Hrome, ale proc o nem tak vytrvale pisete jako o poslanci? Vzdyt o Topolankovi, kdyz byl v opozici nikdo nikdy nemluvil jinak nez jako o predsedovi ODS! Ze by se tim "poslancem" nejak Paroubek umensoval? To by ale bylo dost trapny, ne?

hornet 20.9.2006 0:40

Re: Poslanec Paroubek

Protože si to pořád vychutnáváme, protože poslanec najednou neí žádný předseda vlády, který na každého řve, ale jen jeden z těch dvou stovek, které sedí v Poslanecké sněmovně. Prostě že je TAKHLE mrňavý a kňourajícíc a nám se nesmírně líbí pohled na to, jak ho jeho postavení nesmírně štve. To je po těch 15 měsících taková radost, že si to musíme pořád a pořád opakovat. Poslanec Paroubek, poslanec Paroubek, obyčejný poslanec Paroubek, malý, tlustý, zamindrákovaný, zlostí zpocený poslanec Paroubek. No, není to nádhera?

Pavel 20.9.2006 1:00

Re: Re: Poslanec Paroubek

Je a jaká :-)

helena 20.9.2006 1:11

Re: Re: Re: Poslanec Paroubek

Jak málo nám stačí k úsměvu.....:-D:-D:-D

jirka.s. 20.9.2006 11:30

Re: Re: Poslanec Paroubek

R^R^R^

Pavel 23.9.2006 8:54

Re: Re: Poslanec Paroubek

Je a jaká :-)

Pavel 26.9.2006 22:29

Re: Re: Poslanec Paroubek

Je a jaká :-)

strejda 20.9.2006 6:30

Re: Poslanec Paroubek

Havrane ty ptáku černý, víš že máš pravdu? Pablb -  to není poslanec, ale posranec, ty socdemacky přihlupku !!!

Halama 20.9.2006 6:40

Re: Re: Poslanec Paroubek

 A co jseš Ty ,kterej bez nadávky nemůže snad ani otevřít hubu   ????(Y)(Y)(Y)

jirka.s. 20.9.2006 11:28

Re: Re: Re: Poslanec Paroubek

No, to od tebe sedí. Od strejdy, na rozdíl od tebe, vidím sprosté slovo po prvé, pominu-li fakt, že "posranec" defacto není sprosté slovo, ale pouhá přesmyčka. Ale vysvětlit tobě význam slova "přesmyčka", to by byla zase zbytečná námaha.

Ramoloto 20.9.2006 7:39

Re: Poslanec Paroubek

Havrane, přestaň se plést do politiky když nevíš nic. Předseda ODS proto, protože Topolánek nebyl už senátor a ani poslanec.

pan Havran 20.9.2006 10:58

Ramolotovi

Ale Topolanek prece vzdy vystupoval jako predseda ODS a stejne tak vystupuje Paroubek. Jako predseda CSSD. Jeho aktivity nejsou jen tak nejaka poslanecka iniciativa. To by jinak byl pekne vostrej poslanec!