18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kamil 20.2.2007 20:06

pane pařízku-je mnoho lidí ,kteří zase nechápou omezence vašeho druhu--vaše hodnocení je jen ubohé blábolení-tak nedělejte vševěda a držte se faktů-omezenci vašeho typu nám také nepomohou

Kasandra 19.2.2007 23:13

Tak jsme si opět zanadávali na Paroubka,svedli na něj všechno možné i nemožné...

A co dál ? Budeme čekat na zítřek a zase znova do Paroubka.A pořád dokola.Dobrý,a co dál ...??

Dál nic.Na nic víc namáme,že?

Chudí duchem .....:-/:-/:-/

Pařízek 19.2.2007 21:43

Mortimrovi

Jsi cvok, kamaráde.

BuBu 19.2.2007 21:57

Re: To máte sice pravdu . . .

. . . ale cvoci se především vyznačují tím . . . že si jako cvoci nepřipadají ! Většinou si myslí . . . že jsou géniové ! Mortimer je toho kabinetní ukázkou !

JB 20.2.2007 16:22

Re: Mortimrovi

Na rozdíl od vás Pařízku má Mortimer pravdu. Ale co si máte vy dutohlaví modří komsomolci počít. Ministr vnitra je jouda, Topolánek hloupej buran ale může vám za to Paroubek.

Mortimer 19.2.2007 21:14

Tady to zas vypadá

Ministr vnitra se blamoval jak malej jouda a chechtající se opozice mu to dává sežrat i s chupama. Jo chlapče, ve vládě bejvá horko.

Nicméně modrá letka jako obvykle hájí bez bázně a hany svého Langrera. Těším na to, že až panu ministrovi někdo nakuká, že by patníky u silnic měly být růžové, tak nás pan Pařízek obšťastní článkem na téma ´výrazně lepší reflexní vlastnosti růžové barvy ve zhoršených povětrnostních podmínkách´.

PA 19.2.2007 21:42

Re: Tady to zas vypadá

vlk nový 19.2.2007 20:55

Pařízek? Spíš pařez!

Mojebabička říkávala- hloupej jako parez. a to neznala pana Pařízka! Jistě by své oblíbené úsloví okamžitě poopravila. tak  onomu  duševnímu  Pařezovi je nanic ,jestliže šéf oposiční strany vysloví údiv, že  policejní mašinerie startuje s plnou výzbrojí na Ruzyň na podnět senzibilky?!! Inu paráda, ! Pan Pařízek zřejmě v tom vidí závažnou logiku.Že jsme zbytku světa pro smích mu jaksi uniká! Až do těď jsemsi myslel , že organizace tyopu ministerstva vnitra  by měli mít rozvědku, kontrarozvědku, úžasně chytré analytické útvary. nejmodernější  zpravodajskou techniku. Pařez mi  ozřejmil že stačí bába kartářka nebo potulná cikánka hádající tu z kávové sedliny tu z ruky jistého Langera.. Jakgeniální! Kolik ušetříme§ Vítejme v kocourkově! A oposice, no ty drž ústa!  Já jsem tady Pařízek!

Pařízek 19.2.2007 21:47

Re: Pařízek? Spíš pařez!

Vlku, vyj jinjde: Buď něco logiku má, nebo ne. Neodvolávej se na babičku, a zabývěj se obsahem článku, a ne svými podělamými citečky.

Pařízek 19.2.2007 22:02

Re: Pařízek? Spíš pařez!

Jsem zvyklý na to, že idioti si s mým jménem hloupě pohrávají. Je to cesta od použití pravdy a logiky, je to výmluva. Hurá. To tito volové ovšem poněku neradi přiznávají. Ono je to bolí. Takže, je jednodušší, tak jako to dělá Paroubek, plivat po okolí.

Nuže, a co takhle se podívat na evidenci prokazatelných skutků?:

Třeba, že ten cvok Paroubek pokoládá smluvní závazek jeho strany za záležitost v říši snů. Člověk hned vidí, jak závazné jsou pro tohoto burana (nebo pro ČSSD) právní smlouvy. Ubožák. Ubohý smrad.

vlk nový 20.2.2007 20:38

Re: Re: Pařízek? Spíš pařez!, navíc trapný Parez

Když jsem zahlídnul tvou repliku Pařeze, tak jsem si řekl- ejhle frajer§ Ovšem pak jsem  začal tu odpověď číst... To je tedy nářez. Tak úsloví mojí babičky se ti nelíbí? Hm. Jenže ono dokonale sedí. Na tvůj článek i na tvou repliku. Resp. obě. Sentence toho  tvého výblitku byla , že  co si to paroubek dovoluje kritizovat  nasazení zásahových jednotek na hlavním letišti v zemi  na základě  oznámení babky zaříkávačky. pardon -jasnovidky. Že jsme pro  smích všude vesvětě ti uniká docela. Nejsemrád občanemsměšné země. Pokud  toto považuješ za moje citečky, pak máš pravdu. Já  ovšem od policejního aparátu očekávám profesionalitu a racionální chování. Bába zařikávačka nesplňuje ani jedno, ani druhé. Osobně přemýšlím o tom , že zkusím Langera navrhnout na ten zásah na jednu cenu. Uděluje ji Akademie věd. Říká s ejí bludný balvan. Zjisti si oč běží. Mylsím, že bude oprávněným laureátem.

vlk nový 20.2.2007 20:42

Re: Re: Pařízek? Spíš pařez!

Joa zapomněl jsem - jestliže mluvíš o Paroubkově seznamu trapností, vyjmi nejdřív brvnoz oka svého!  Napsal článek kde šlo o reakci soc dem na trapas v  Ruzyni. Nic víc,nic méně O kauze LD anislovo. Tak se toho drž. Je to dost zbabělé utíkání od tématu. Já také neargumentuji veřejně doloženým lhaním langera  ve sněmovně při televizní stávce. Mezi slušnýmilidmi je totiž polemika o meritu nadhozené věci. Zjišťuji, že  babička se mýlila. ty nejsi ani Parez. ty jsi chucpe.

švihák lázeňsky 21.2.2007 10:58

Re: Re: Pařízek? Spíš pařez!

Ty Pařez! Chlape jeden genitální!Kde se to v tobě bere - víš ta jistota projevu - ta brilantní argumentace.No Pařež,ty chlape,ty nám rosteš před očima.Jsem tebou nadšen!Jen tak dál!!!Z tebe jednou něco bude,jestli tě nepřejede kropicí vůz!Na to bacha,synku!Neboj,tebe předáme jako TYPA "hnědákům",teď budou mít sezení v Berlinu.Tvoje nadšení pro ně bude vzpruha k dalším činům k obnově starých pořádků!A pracuj takto na sobě ještě intenzinvěji,takový "obrsturbamfíra"???

BuBu 19.2.2007 20:25

Nechci, abych byl neprávem nařčen . . .

. . . Německým fašounem (kteří tvrvdili, že Německý národ jsou tzv. "nadlidé!) . . . . . ale s plnou vážností jsem nucen suše konstatovat : "Ti, kdo obhajují (a volí) dnešní ČSSD v podání made in Paroubek, Zaorálek, Rath, Sobotka . . . a další výtečníci z jejich ÚV - tak tyto občany já ve vší vážnosti nazývám PODLIDÉ, aneb ta nejnuznější lidská spodina - tzv. komunální odpad " !

Chamraď, co si říká ČSSD - nemá, od dob Gottwalda, v naší zemi obdoby !

vlk nový 19.2.2007 20:57

Re: Nechci, abych byl neprávem nařčen . . .

No BuBu měl bys důslednější! Co takhlevyhlásit  něco na způsob Norimberských zákonů pro  tyhle podlidi  a onen komunální odpad recyklovat v nějaké menší Osvětimi. dozorci bytam měli  krásné modré uniformy. Co říkáš?

BuBu 19.2.2007 21:10

Re: Re: Tak koukám, že Noví vlci . . .

. . . mají i nové kožichy  - rudé barvy !

To jsou mi ale novoty !?!?

vlk nový 20.2.2007 20:44

Re: Re: Re: Tak koukám, že Noví vlci . . .

NeBUBu,koukáš špatně ! Nemají rudé kožichy nýbrž něco, o čemjsimožná slyšel leč nikdy neměl. Schopnost samostatně hodnotit fakta  a tedy samostatně myslet. Bez instrukcí z Jánského vršku.

nepolitik 19.2.2007 17:43

Autore, plně s Vámi souhlasím.

Děkuji za komentář. Jenom dva malé dodatky. Šibal Paroubek nemá utkání, ale nutkání, což byla asi chyba tisku. Jeden diskutující píše, že šibal Paroubek musí být asi nemocen. Ano on je nemocen a to bezmeznou touhou po moci. Je přece ochoten se spojit i s "marťany". Proto tolik nenávidí zelené, že mu neskočili na lep.

Abdéřan 19.2.2007 19:54

Re: Autore, plně s Vámi souhlasím.

R^!!

jirka.s. 19.2.2007 16:52

Pan Langer by měl ale opravdu odstoupit!

Jak zjistil předseda socanské bezpečnostní komise koloťuk Standa, míchal si dnes ráno Langer kafe zleva do prava a to je zcela nepřípustné a ohrožující bezpečnostní situaci ve státě. Ještě dnes večer o tom pohovoří na své tiskové koferenci náš nejtěžší, vyšší mocí nám přidělený!

Herakleitos 19.2.2007 19:00

Re: Pan Langer by měl ale opravdu odstoupit!

Chlapče tobě šibe dej si spršku. Chceš být vtipný, ale na to nemáš. Nejsi asi moc vzdělán, nebo je za tím něco jiného? Asi lezdop-delismus. Za kandidáta tě za totality nechtěli, tak se angažuješ v modrém trikotu. Jste zde parta zoufalců, ale on vás nikdo nebere vážně. Vy modří pitomci rádypolitologové nic nezměníte a jste pouze k smíchu. Já se perfektně bavím.Nechodím k volbám, ale příště půjdu, protože příští vláda bude ze senzibilů a kartářek.;-D;-D;-D

BuBu 19.2.2007 20:39

Re: Re: Herakleite . . .

. . . píšeš tady o někom, koho vůbec neznáš, že mu šibe - ať si dá spršku . . . přičemž se předvádíš . . . jak jsi sám chytrý a vtipný ! Paráda - až na to, že jsi zapoměl (v návalu obdivných pohledů před zrcadlem na sama sebe) . . . na zásadní rozdíl mezi Tebou a Švejkem : " Švejk byl chytrý . . . a dělal blbého ! No a Ty jsi blbec . . . a děláš chytrého " ! ( a ještě k tomu zarudlej . . . )

To ale čtenářům nemusím říkat - lepší posudek, nežli ty Tvé rádoby-chytré a vtipné kydy . . . lepší důkaz jsi jim ani nemohl dát ! Pouze jsi ještě zapoměl dodat . . . že také nechceš radarovou stanici . . . protože jedněch okupantů jsme se zbavili a nové si zveme ! Přesně tak to píšou ty Tvé oblíbené Haló noviny  . . . a tak říká i soudruh kofident gestapa Filip ! RvRvRv

Boďa 20.2.2007 17:06

zloděj křičí chyťte zloděje

a neumí počítat do padesáti

Kobylka Lajda 19.2.2007 21:09

Re: Re: Pan Langer by měl ale opravdu odstoupit!

Obdivuji Tě , Heraklite, jen v jednom: jakou máš bezmeznou dávku drzosti označovat a cejchovat chytré lidi, ačkoli ta charakteristika, určená protivníkovi, sedí úplně na Tebe. Nezapomeň, že jsi jedním z těch, kteří jsou považováni za měrnou jednotku blbosti v diskusích, a proto bys udělal lépe, kdyby ses vypařil nafurt.RvRvRv

BuBu 19.2.2007 21:15

Re: Re: Re: To byste toho od Herakleita . . .

. . . . . chtěla moc ! Takoví, jako on se zásadně vyznačují tím - že neznají pocit studu ! To vůbec nevědí, co to ten stud vlastně znamená ! A vzhlížejí se zásadně ve své neomylnosti a chytrosti . . . kterou v drtvé většině zrovna neoplývají !

Kobylka Lajda 19.2.2007 21:17

Re: Re: Re: Re: To byste toho od Herakleita . . .

R^R^VV

Kasandra 19.2.2007 23:06

Re: Re: Re: Re: Re: To byste toho od Herakleita . . .

Fandíte si holky.Dělá Vám to dobře?A učuráváte při tom ...;-D;-D;-D

Veronika 19.2.2007 16:30

Moje rada

Myslím, že všechny vulgarismy vůči panu Paroubkovi jsou zbytečné. Je třeba jednat a konat tak, aby pánové jako Filip a Paroubek neměli v příštích parlamentních volbách šanci ! Když však ano tak nám pomáhej Bůh !!!!>-

Korsika 19.2.2007 16:45

Re: Moje rada

Milá paní Veroniko, přesně tak. Komunistickou stranu nelze zakázat, oni se přejmenují třeba na  stranu pracujících nebo já nevím a  k tom není v parlamentu většina. Je třeba ale dělat takovou politiku, aby komunistickou stranu v příštích volbách nikdo nevolil. Bohužel zatím to tak není.

Boďa 20.2.2007 17:09

Re: Moje rada

to myslíte, jako vám grázlům a tunelářům. Pak co nejdřív