1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xxx 19.2.2007 12:15

Jedovaná slina....

... kde já to proboha už jednou slyšel ? Ještě že autor nepoužil nesmrtelný Husákův bonmot na adresu opozice "Když čert nemůže uškodit, aspoň zasmradí" ....

Václav Kolibabe 19.2.2007 13:01

Re: Jedovaná slina....

Nevím jak dobře slyšíte, ale mozkové závity máte zřejmě ČSSD-paroubkovité.Já s autorem souhlasím zcela. Pokud v podstatě souhlasíte také a vadí Vám jen ta "jedovatá slina", tak si to tak neberte.  

Mard 19.2.2007 13:58

Re: Re: Jedovaná slina....

Jen ho nechte, on vyrostl asi se srdcem komunisty a ví že správné rozhodnutí jde jen ze stranického sekretariátu. Nedovede pochopit, že když přijde informace o možném teroristickém útoku na životy lidí, tak je třeba okamžitě reagovat, neboť mnohdy je čas klíčovým parametrem. Teprve když je reakce v běhu, tak je možné začít s dalším, mnohdy zdlouhavým, prověřováním informace. V opačném případě a kdyby nedej bože došlo k nějakému útoku, tak by Paroubek byl prvním kritikem, který by odvolával Langera za neschopnost.

VIK 19.2.2007 11:06

V tomto státě je cca čtvrtina občanů, kterým se tisková vystoupení těch šašků prostě líbí. A tady pak píší, že je nevolí, ale jsou jim sympatický a podobné blbosti. S tím se prostě nedá nic dělat, přesvědčování a diskuze s nimi je zbytečná.

pepa 19.2.2007 12:35

Re: V tomto státě je cca čtvrtina občanů, kterým se tisková vystoupení těch šašků prostě líbí. A tady pak píší, že je nevolí, ale jsou jim sympatický a podobné blbosti. S tím se prostě nedá nic dělat, přesvědčování a diskuze s nimi je zbytečná.

tak at si to plati - proc jim to musim platit ja?

Frant. Lukeš 19.2.2007 10:30

To už by snad stačilo.

         Když tak sleduji na Neviditelném psu "diskusní příspěvky" vztahující se k Paroubkovi tak tedy- i když nejsem jeho příznivec a ČSSD nevolím - mi začíná být sympatický. A je to důsledek ubohých, hulvátských a lživých příspěvků,  jichž je speciálně k uvedenému článku většina. To, že většina příspěvků je hulvátských a ubohých, to serioznímu čtenáři není nutno dokazovat. pokud jde o lživost, tak např.i  zde se projevila často tradovaná lež o tom, že vlády ČSSD mohou za velký nárůst státního dluhu. Ne že by za nikoliv nevýznamnou část vlády ČSSD nemohly, ale podstatná část státního dluhu za vlád ČSSD vznikla - jak všichni ti kdo situaci v ČR sledují alespoň od r. 1989 - tím, že byly převedeny z kolonky  nedobytných úvěrů polostátních bank do kategorie "státní  dluh", bez čehož by nebylo možné tyto banky privatizovat. A šlo o několik set miliard Kč.   

svet 19.2.2007 10:42

Re: To už by snad stačilo.

To nemyslíte vážně pane.

Ladislav N. 19.2.2007 11:55

Re: Re: To už by snad stačilo.

On nemyslí vůbec.;-)

vodák 19.2.2007 11:21

Re: To už by snad stačilo.

Jako největší bolševici se vždy projeví ti, kteří začínají své články slovy - nikdy jsem nesympatizoval s KSČ ale -, nejvíce nadávají na ODS ti, kteří začínají slovy - dříve jsem volil ODS ale - atd. Vám je Paroubek  sympatický dávno a koho volíte je z vašeho článku zřejmé.  O tom jak se zvětšil dluh za vlád ČSSD a kdo za to je odpovědný?  Každý objektivní člověk, který jak píšete sleduje situaci, si udělá závěr sám.

Herakleitos 19.2.2007 14:30

Re: Re: To už by snad stačilo.

Vodníku souhlasím s tebou. Všichni objektivní , zde na NP dikutující s mozkem do modrozelenočerným, si opravdu závěry udělají. A to je také vidět. Ještě že vy tu politiku nijak nemůžete ovlivnit. Je vás totiž hrstka a skončíte v šaškecu.

Korsika 19.2.2007 12:13

Re: To už by snad stačilo.

Tak jenom dnes na téhle disuzi, je Paroubek nazávám jako: šašek, maňásek, puchejř, nabubřelec, paroprase, příhlupek, kreatura, rudý tajemník, obtloustlý trpajzlík. Prosím, vymyslete si ještě něco, ať je tady alespoň trošku veselo. Vždyť ten Paroubek, pokud to víte je v opozici a jenom se Vám směje.

Korsika 19.2.2007 12:31

Re: Re: To už by snad stačilo.

omluva: nazáván = nazýván

Kobylka Lajda 19.2.2007 21:32

Re: Re: To už by snad stačilo.

Opakuješ se jak zaseklá gramofonová platňa , už to tady bylo. I já Ti musím znovu opakovat, že to vše skutečně Parub je, že si tato přízviska poctivě vysloužil a že už se moc nesměje a nebude!!!Rv 

Starý J. 19.2.2007 16:00

Re: To už by snad stačilo.

Mám jednu obyčejnou otázku: Nesplácí-li se státní dluh (za poslední volební období ani koruna), jen úroky z dluhů, a je-li propad - každoroční vzrůst dluhu (státního rozpočtu) v průměru o 90 miliard, tak kam jsou převedeny, nebo jak jsou likvidovány tyto položky státního dluhu, když za ně ČSSD nemůže?

Předseda N D S Jan Valenta 19.2.2007 10:25

Majetek ČCSD, podezřelé vlastnictví. Nároky demokratických stran I. rep. 0

Rv>-Především : pan dr.Zdeněk Alther dobře ví, že ČSSD se již v roce 1995-6 dopustila podvodu, ale předcházel tomu další podvod století a to za zády obnovených politických stran ( republikánské agrární a naší Nár.dem.) KSČ předala LD bezuplatně a podvodem r.1990 ČSSD. ČSSD neměla nárok na restituci ani "jejich "Cíl" (narychlo jej splácali 4 údajní akcionáři,tzn. historické strany i naše byly majetkově spravovány společnostmi : Cíl, Melantrich, Národní listy, Charita, Úl atd.) Pozorný čtenář si najde jak ke komu co patřilo. Pouze NSS a ČSSD a i KDU-ČSL měly s Komunisty i za totality majetek. ) Demokratické strany byly od r.1945 mimo zákon a celý majtetek jejich správců byl ukraden. ČSSD  se sloučila r.1948 s komunisty a podepsal to tehdy jejich předseda Z.Fierlinger!!!!!! Naše strany nedostaly nic a argumenty "socanů" o exilu akcionářích jsou zastíracím manévrem. Dr.Alther na něco takového přišel. Navíc ČSSD (Zeman) slíbili částku jako a nehodlali ji splatit. NDS a agrární strana jsou jediní, kteří mají plné právo na odškodnění. NSS svůj majetek prohospodařila, KSČM s ním disponuje protizákonně a tak pan Paroubek alias Gottwald mlží dalekosáhlý podvod na občanech a zejména volíčích,, oklamaných už r. 1990,92, 96,98,2002 až 06....Demokratické strany nemají vrácen majetek a de facto nemohou jít do voleb....Zato lháři, defraudanti, podvodníci a bolševici nejhrubšího zrna neoprávněně disponují penězi nás všech!

Malý Aston 19.2.2007 12:03

Re: Majetek ČCSD, podezřelé vlastnictví. Nároky demokratických stran I. rep. 0

Víte,pravda nikoho nezajímá.Když jsem psal,že barák patří KSČM všichni socani se do mne pustili jako do prašivého psa.Když jsem použil slovo svatba ČSSD+KSČM v roce 1949 a přirovnání o společném majetku,bylo to ještě horší.Takže tvrdím,Paroubek dělá dobře,ten barák mu nepatří ale patří KSČM.A KSČM také nepatří,protože jej nepostavili za členské příspěvky jak tvrdí o celé řadě svých nemovitostí takže patří státu a já jsem proto aby tento barák byl prodán a prachy vloženy do zdravotnictví.

Boďa 20.2.2007 17:31

v tom výčtu majetku chybí tuneláři a Báčové

ve srovnání s jejich dílem jsou majetky politických stran nulové. Takže zde křičí jen zloději a jejich přisluhovači

Agáta 19.2.2007 10:09

melody boys,,

:-DMelody boys je název pro partu prezentovanou  na tikovce naprosto nevhodný.

Jak se řekne anglicky "maňásek"? I ten kalkový překlad "Puppet boys" by oné partě více seděl.

Pařízek 19.2.2007 21:50

Re: melody boys,,

Souhlasím, i když já bych je nazval netisknutelným přízviskem. Je to těžké, já jimi opovrhuji.

MLOK1 19.2.2007 9:40

MNOHEM NEBEZPEČNĚJŠÍ

Mnohem nebezpečnější než LISTERIOZA je PAROUBKOVINA!

       Naštěstí nevlastním TV a tudíž nejsem nucen se na Adonise Paroubka dívat. Musí to být opravdu nepříjemný zážitek, stále ho mít na očích. Ale i v rozhlasovém vysílání se vyskytuje na můj vkus nepříjemně často.

mrak 19.2.2007 16:30

profesionalove v paroubkove okruhu je jeho PR a kocka

PR opravdu dela co muze, aby byl videt a slyset stale nekde, ale obcas se jim utrhne ze retezu svoji kreativitou, jako treba tesne po volbach. A balici v kotline voli toho, kdo je castejc v televizi. Dejte vecernicek Hurvinka a pak udelejte pruzkum popularity ;-(

technik 19.2.2007 9:19

plaťme ČT za propagaci soudruhů

Česká televize již definitivně opustila pravidla dobrých mravů a zásad nestrannosti.Nejde jen o bombastické, nic neříkající, nebo rozum urážející  tiskové konference předsedy sociální demokracie a jeho družiny v čele s američanobijcem Zaorálkem, tvarohovitým Sobotkou, brunátným Jandákem, amokem stiženým DrRáthem a blahobytným Škromachem. V jejich šlépějích kráčí zcela nepokrytě i náš rádoby nejlepší moderátor Moravec svými úslužnými podhledy a přitákáváním výše zmíněným ve svých pořadech. Spiklenecká mrknutí na bývalého zvoleného vůdce všech doktorů DrRátha jsou jen třešničkou na dortu (viz duel s Julínkem).

PROKOP BUBEN 19.2.2007 10:17

Re: plaťme ČT za propagaci soudruhů

 NO, řekl bych, že různorodost uvedených figur je spíše příhodná.....Horší je, když jsou všichni, jako jeden ksicht a jedna duše.....

Předseda N D S Jan Valenta 19.2.2007 10:30

Re: plaťme ČT za propagaci soudruhů

Dovětek, ano je to pravda. ČST neslouží nám koncesionářům a demokracii.Když jsme podoprovali stávku ČST 2000, tak si pamatuji, že paní Voldánová řekla, že po této stávce dostanou slovo všechny demokratické strany. Vidíte něco takového? Pak se není co divit že lidé nejdou k volbám.., také koho volit, že????

pepa 19.2.2007 12:40

Re: plaťme ČT za propagaci soudruhů

spala v TV Buzkova nebo Dostalova?

demokrat 19.2.2007 9:19

raději bych se obával blbců, kteří nám vládnou.

Ono se není Paroubkovi co divit, že si nenechal po Langerově akci se senzibilkou ujít příležitost to komentovat. Autor by se měl spíše pozastavovat nad hloupostí Langera, který tady za naše peníze předvádí komedie. Já třeba mám obavy, jací blbové nám vládnou a co za kraviny zase vymyslí.

Pavel 19.2.2007 9:44

Re: raději bych se obával blbců, kteří nám vládnou.

Je zajímavé, že annonym je něco jiného než senzibil. Ohledně kdyby to o sobě ten člověk neřekl, dal se považovat za anonyma.

Takže pokud anonym vyhrožuje rodině pana Paroubka, je to tak, že ochrana se dodá paní Paroubkové, a pan PAROUBEK si nechá ochranku platit od strany.

Pravidla pro postup  při oznámení anonyma se myslím převzala od vlády ČSSD. Nebo snad ne? 

EMIL 19.2.2007 11:08

Re: raději bych se obával blbců, kteří nám vládnou.

Koukej na chvilku vykouknout z Paroubkova zadku, ať vidíš skutečný  život, a ne zlem a špínou namalované postupy pomocí goebellsovských projevů nejvyššího ČSSD Puchejře.

Mard 19.2.2007 14:04

Re: raději bych se obával blbců, kteří nám vládnou.

Ty jsi demokrat, asi jako Mengele :-)

karlos2502 19.2.2007 14:34

Re: raději bych se obával blbců, kteří nám vládnou.

když zavola nějaký opilec,že uParoubku je bomba vyšle se tam regiment policajtu.To je asi v pořádku,že.Když jsou na Ruzyni policajti ve většim množstvi než normálně tak je to špatné.Při utoku na letadlo muže zemřit nějaka stovka lidi u Paroubku ......;-O;-OV