26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

NADÁVÁNÍ: Anonisté a fašisté nejsou stejné nadávky

Andrej Babiš letos objíždí republiku a jak je v jeho případě zvykem, budí pozornost. A řada jeho politických odpůrců Babišovy projevy k příznivcům, kterých se také vždycky pár sejde, hlasitě komentuje nebo ruší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Novak 10.8.2022 17:42

Sebrat reproduktor je kradez.

J. Novak 10.8.2022 17:40

SA take narusovala mitinky jinych stran. Takze Babis vlastne mluvil pravdu.

L. Netolická 10.8.2022 17:09

Vy opravdu neslyšíte jak Babiš neustále lže??

L. Netolická 10.8.2022 17:08

Napište alespoň jeden případ kdy ČT lže. To, že jste zamilovaná do majetku oligarchy a nevidíte a neslyšíte, za to ČT nemůže. Zkuste si představit Babiše v exekuci a poté ho reálně poslouchejte jaký je to buran a štváč. Bez klapek na očích.

L. Netolická 10.8.2022 17:04

To jsem četla a popisovali to očití svědkové. Ty jeho výroky snad nezpochybníte.

L. Netolická 10.8.2022 17:02

A paní Varadinková, jestliže Babiš lidi hrubě uráží a stejně hrubě jim lže do očí, nedivte se pískotu.

L. Netolická 10.8.2022 16:59

Já vás jenom upozorňuji na fakt, že Babiš v politice je velmi nebezpečný. Jeho tam netahnou babišky a dědové, ale jeho znovuzvolení kvůli jeho beztrestnosti a byznysu. A následnému omezení svobody a demokracie, protože se to charakterním lidem nelíbí a budou stále protestovat a psát o jeho kauzách, tak je omezí jako Orbán v Maďarsku. Lidé, kteří Babišovi věří se buď nechali jím zkorumpovat za pár stovek nebo jsou stejně bezcharakterní, či komunisté, STB anebo jsou totálně hloupí a nedokážou si dát věci do souvislostí a naskakují na Babišovy líbivé a podbízivé řeči. On je také neskutečně dobrý manipulátor. ČT proti Babišovi neštve, ale nemůže zamlčovat jeho kauzy jako to dělají jeho média.

R. Meišner 10.8.2022 16:58

chudáček školáček. ten teda dopadl. --kdybych takového hromotluka potkal v lese, tak uteču, Netolická---a to i kdyby měl na čele napsáno, že je autista či co.8-o

R. Voráček 10.8.2022 16:35

Jak to tak přijde, že člověk dojde k takovýmto názorům? Na to je nějaký VUML? Nebo katechismus z US?

Z. Krumlovský 10.8.2022 15:48

Já věřím ČT i p. Fialovi. OMG

V. Kuhaj 10.8.2022 15:47

Autitstický žák osmé třídy "nemohl poslouchat ty šílené lži a manipulace..."?! Paní Netolická, zkuste se nad tím zamyslet.

Z. Krumlovský 10.8.2022 15:44

R^R^R^

Z. Krumlovský 10.8.2022 15:42

R^R^R^

J. Novotny 10.8.2022 14:52

Mimochodem, oficiálně Babiš nedělá kampaň, tak na co si stěžuje, když chce někdo vyjádřit názor?

J. Novotny 10.8.2022 14:51

Rétorika o fašistech a nacistech je od Putina a jeho nohsledů. Tím se Babiš odkopal, pro mě nevolitelný. A mít cizince prezidentem, to už raději toho Japonce hrajícího si na českého národovce.

J. Požárová 10.8.2022 14:51

Paní Netolická, to jste viděla na vlastní oči nebo v České televizi?

J. Požárová 10.8.2022 14:49

Jenom jeden dotaz autorovi. Domníváte se,že zřízení "ministrestva pravdy"panem Rakušanem nemá nic společného s fašismem? Reakce na Babišovy mítinky jsou hysterické.

F. Zrcek 10.8.2022 14:30

Mírnit by se měli babišici i antibabišici. Ale v současné politice je to nereálné, období klidu je pryč. Nejpozději od doby vítězství barbara Trumpa nad protežovanou demogratkou Clintonovou se ukázalo, že lidi už se bez odporu nenechají opít rohlíkem. A řev k tomu patří, na obou stranách.

Policii si platíme proto, aby dokázala udržet, případně vynutit pořádek v rámci zákona.

A tak zatímco zasahující vojcly nejspíš současná squadra vyhodí, soudruzi ministr rakušan s policejním ondráškem v tom zatím zůstanou lítat jak nudle v bandě a nikdo je ani nepolituje. Tím spíš, že jediné, jak můžou instruovat své podřízené zní asi: zasahujte nekompromisně a udržujte kázeň bez ohledu a slitování. Ale jenom domluvou, jinak vás zavřu!

Pro policajta se zbytkem zdravého rozumu to znamená jediné - hodit se marod!

M. Varadinková 10.8.2022 13:58

Vy si prostě přejete novou totalitu, i když si to ve své prostoduchosti neuvědomujete.

O tom, jestli někdo má nebo nemá vládnout, nemohou rozhodovat na ulici uřvaní "majitelé jediné pravdy", ale všichni voliči ve volbách. Nikdo nemá právo znemožňovat jinému, aby on se svobodně setkával se svými potenciálními voliči a oslovoval je. To je volná politická soutěž.

Pokud ti, co se bojí, že by v té volné soutěži sami neuspěli, se snaží svému soupeři upřít možnost se jí účastnit tím, že mu znemožní oslovovat jiné občany, nejsou to demokraté. Jsou to fašisti a nacisti.

M. Varadinková 10.8.2022 13:45

V tom případě bych dle Vás já měla mít právo obsadit Kavčí hory! Protože tam jsou taky šílené lži a manipulace, které nemůžu poslouchat! A ještě k tomu je povinně musím platit!

M. Varadinková 10.8.2022 13:42

Babiš je nazval správně. Chovají se jako fašisti a nacisti. Nechtějí připustit volnou politickou soutěž. Chtějí znemožnit svým politickým odpůrcům ústavou zaručené právo na shromažďování.

Vy máte mozek vymytý Českou televizí dočista dočista.

L. Netolická 10.8.2022 13:42

Pane Sládečku, ti lidé, odpůrci p. Babiše, nejsou žádní fašisté a nacisté, ale mají Babiše přečteného celého od jeho minulosti, až po dnešek a tak se jim nemůže nikdo divit, že pískají a narušují lži a manipulace.

M. Varadinková 10.8.2022 13:39

Věříte České televizi. Tím jen potvrzujete to, co jsme o Vás napsala.

Mně nevadí v politice jeden nejbohatších Čechů, takový byl například i Jan Baťa. Mně vadí, že mainstreamová média nám lžou a dělají jednostrannou propagandu.

ČT mají dlouhodobě v hrsti právě ti, kterým fandíte Vy. To oni nepřipustí jiné názory, ne Babiš. Jste jimi totálně zmanipulovaná, když to nevidíte.

Ano, někoho jako Orbán tady opravdu chci. Někoho, kdo bude hájit české zájmy. Protože Orbán hájí maďarské zájmy a ne bruselské, washingtonské ani ukrajinské.

Babiš to není, ten to nedělá dostatečně, ale i tak je v tom lepší, než Fiala.

L. Netolická 10.8.2022 13:39

I ten hoch, na kterého zaklekli policisté, má více rozumu než vy, pane Molíku. On sebral mikrofon, protože nemohl poslouchat ty šílené lži a manipulace od Babiše.

L. Netolická 10.8.2022 13:35

Aha, takže Babiš může hned jak vyleze z obytňáku nazvat odpůrce fašisty a nacisty, policisté mohou zaklekávat školáka a i když jsou matkou upozorněni, že je hoch nemocný, tak ji s sebou nevezmou. Co když by hoch dostal záchvat a něco se mu stalo? A potom paní, do které neustále žďuchal policista, o kterém nevěděla, že je policista, tak musela odejít na druhou stranu a potom mu dala facku, to je také fašistka? Ti, co brání oligarchu Babiše, ti jsou slušní? Ti jsou právě nedotknutelní, pane Molíku. Babiš v politice je velké zlo, kterého jen tak někdo nepřekoná. A navíc je velmi nebezpečný. A s ním i SPD, která nás chce vyvést z demokratických institucí a podřídit Rusku.

P. Adámek 10.8.2022 13:27

Zajímalo by mě, jestli by Babiš volil výrazy "fašisti a nacisti", kdyby s tím nezačal Putin jako důvod agrese proti Ukrajině. Svým způsobem je to vedlejší (kolaterální) Putinovo vítězství - Ukrajinci jsou stejní h*jzlové jako ti, kdo protestují na Babišových spanilých jízdách. Proto ruská vojska tamtéž a tajná policie na Babišových shromážděních.

P. Adámek 10.8.2022 13:21

R^R^R^.

P. Molík 10.8.2022 13:06

Zajisté, SA-mani a další různé bojůvky ve službách rodící se nové moci podřízené hitlerovské ideologii postupovali obdobně jako současní provokatéři a narušovatelé srazů občanů s Babišem. Tito provokatéři a zároveň zjevní hlupáci mají zatemněné mozky nenávistí vůči Babišovi a nejsou schopni chápat, že jejich zákeřná protidemokratická činnost je kontraproduktivní a nahrává na smeč babišovským propagandistům.

V. Povolný 10.8.2022 13:04

Pane Bartoni, váš článek je tendenční. Stojí zato připomenout vám několik věcí, na které jste ve "svatém" rozhořčení zapomněl. 1. Rozbíjení politických shromáždění opozice je skutečně charakteristickým rysem fašišmu v ranné fázi. Z toho se nevymluvíte. 2. Místo úvah na téma jestli je anonista stejná nadávka jako fašista byste se měl spíš zamyslet, jestli není možné diskutovat slušně. Slušná diskuse s oponentem patří k politické kultuře, která v současnosti zoufale chybí. Nezdá se ale, že by to současnému mainstreamu vadilo. 3. ANO bylo a v současnosti je nejsilnější politickou stranou. ODS musela jít do koalice, aby ho porazila a ještě to nebylo bůhvíjak přesvědčivé. Bylo by dobré na to nezapomínat, pokud se nechcete dočkat nepříjemných překvapení.

P. Molík 10.8.2022 13:00

Babišismus je za stávající situace menší zlo, než to, co plodí nepřátelé Babiše. Ve jménu boje proti zlému Babišovi je vše pardonováno, neřeší se trestná činnost antibabišovských aktivistů, ale činnost těch, kteří chtěli a měli povinnost zabránit páchání trestné činnosti ve jménu boje proti zlému Babišovi.