1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Grundmann 27.6.2024 0:50

Naši politici nám ohledně migrační politiky lžou. Společná migrační politika a solidarita mají smysl pouze tehdy, pokud existuje společný cíl této migrační politiky. Západní a východní Evropa tento společný cíl však nemají. Východní Evropa se snaží migraci všemi prostředky omezit a kontrolovat. Politici západní Evropy sice mluví o omezování migrace, ve skutečnosti však migraci aktivně podporují. Bez podpory migrace v západní Evropě se shora a persekuce svých vlastních občanů, kteří sami proti migraci bojují, by se zde migrace velmi rychle zastavila podobně jako v Maďarsku.

Povinná solidarita ve skutečnosti znamená, že nám západní Evropa vnutí svou vlastní politiku otevřených dveří migrantům. Současná Evropská Unie nechrání členské státy před migrací, nýbrž migranty před účinnou antimigrační politikou. Španělsko, Řecko, Itálie i Francie by mohly velmi snadno migrační tlak zastavit, ale nejvyšší státní představitelé dělají vše proto, aby migrace nadále probíhala. Tyto státy zavádějí například pitomá pravidla, že migranty nelze vrátit, pokud například přelezou hraniční plot nebo je není možné dlouhodobě zadržet ve sběrných táborech. Přitom v minulosti tyto státy měly velmi účinnou antimigrační politiku. Migranti byli před druhou světovou válkou ve Francii dlouhodobě zadržováni v internačních táborech a když Francie prohrála válku s Německem, většina uprchlíků dokonce padla do rukou nacistů. Dokud však EU prohlašuje internační tábory za nehumánní a migranty je nutno pustit na svobodu, migraci se nikdy zastavit nepodaří. I z toho důvodu mají ve Francii strach z Le Penové, která může migraci velmi rychle zastavit, pokud se dostane k moci.

V. Tichý 27.6.2024 8:26

No ono je to ještě horší. S ohledem na Schengen můžou imigranti po obdržrní statutu v dané zemi jít kamkoliv v prostoru Schengenu. Půjdou tam, kde je nejlevněji a to bude i u nás. Jediné řešení je zamezit vstup a zařídit vyhoštění všech (a to jsou prakticky všichni) do původních zemí. Je to bohužel prakticky válka islamismu s Evropou!!!!

J. Pokoutný 27.6.2024 9:13

Islamismus je vlhký sen ekofašos. Je jen islám.