30.6.2024 | Svátek má Šárka


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 14.5.2024 7:52

Jak jsme se zdrželi hlasování? Oni se zdrželi! Fialová zbabělá vláda, která se nedikáže vzepřít bruselskému befélu. Normálně myslící občané jsou v naprosté většině proti Migračnímu paktu, proti invazi islámských nelegálů, proti multikulti společnosti. Pokud si takovým stavem není Pětikolka jista, pak ať problém předloží referendu.

F. Pavelka 14.5.2024 7:47

Homofobní ?! 🤣

J. Vrabec 14.5.2024 7:35

Do naší homofobni republiky se naštěstí nikdo nedere.

J. Lukavsky 14.5.2024 7:24

I tento složitý problém má velmi jednoduché řešení: Nechceš mít dvorek podělaný od holubů? Nekrm je! Jak prosté drahý Watsone. Zatím je Česká republika mimo zájem Afričanů apod. neb je tady nečekají tučné dávky, ubytování, možnost si pozvat 35 příbuzných vč. 4 manželek.... apod. Zatím. Jakmile v kterékoli zemi EU MUSÍ kdokoli dostat xx E/den podpory a ubytování... tak nás zaplaví. Samozřejmě, že přijímáme Ukrajince kteří utíkají před "Speciální vojenskou mírovou operací" a první tady shánějí práci. J.L. end

K. A. 14.5.2024 7:24

Kotzian je možná zbytečně korektní. Podstata všeho je, že EU to prostě řešit nechce. Oni migranty chtějí.

Komisařka Johanssonová tvrdí, že 3,5 milionu migrantů ročně je pro EU málo, že je potřeba o milion víc! Řešení je jen předstírané. Komise tlačila na frontex, aby nebránil hranice, ale pouštěl migranty do Evropy. Francouzský velitel frontexu kvůli tomu rezignoval a teď kandiduje za Le Penovou, takže už i lidé, kteří byli součástí mainstreamových struktur se tu a tam přidávají k protimigrační opozici.

L. Burget 14.5.2024 7:14

Relevantní jádro moci pro Českou republiku se od českých občanů posunulo do Berlína /trapnou odbočkou přes Brusel, aby to bylo jako že EU/ a této vládě je naše země ukradená /v přeneseném slova smyslu i doslova/, tudíž bude plnit příkazy toho mocenského jádra mimo naši zemi a doma se bude nanejvýš snažit působit dojmem neutrality. Je to klasický příklad situace, kdy se dlouhodobá mocenská korupce přemění v přímou zradu dané země.

I. Mentlík 14.5.2024 6:29

Pořád mi jaksi schází vyhlášení ukončení jakékoliv podpory takto příchozích, zejména těch bez dokladů. Tuzemec bez dokladů má totální smůlu, tito nikoliv. Myslím, že by to hodně pomohlo, bez dodatečných nákladů, a ještě by se ušetřilo.

J. Krásenský 14.5.2024 5:47

Připomněli mi to konec reálného socialismu, kdy si z něj dělali srandu i mnozí komunisti. Tehdy kolovalo, že "socializmus se cílevědomě a důsledně vypořádává s problémy, které by v jiném společenském řádu... vůbec nevznikly. " Tehdy reálný, dnes nereálný. Mimochodem, nevíte kdy a kam budou studenti vyhazovat Myslbekův kříž z akademie výtvarných umění? Měl bych zájem.