6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

MIGRACE: Pekarová by začala dětmi

Předsedkyně TOP 09 se vyjádřila k migraci tak, že by přijímala „prověřené“ osoby a začala by dětmi. Hezky se to mluví, že ano.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Brich 16.8.2021 12:41

Jedná se nejspíš o opuštěné děti mužského pohlaví, věku kolem 25 a dost možná i s teroristickým výcvikem.:-/

J. Jirka 16.8.2021 14:05

Jestlipak si někdo položil otázku, kde v táborech, ve kterých je jeden zdroj vody na několik set lidí a pokud si chtějí ohřát jídlo, musí bůh ví kde shánět dřevo, si titíž lidé perou a žehlí své značkové oblečení a nabíjejí mobilní telefony? Nemluvě již o tom, jak to, že si ti chudáci, kteří prý vlastní jen to co mají na sobě, mohou dovolit platit provoz svých mobilů.

P. Brich 16.8.2021 16:09

Podceňujete naše neziskovky!! Dokáží zázraky za cizí peníze!!

J. Jurax 16.8.2021 11:45

No, on si Babiš to okaté pekari snad platí nebo co. Ledaže by to dělalo (to pekari) gratis z čiré pošetilosti.

J. Vlček 16.8.2021 11:58

Kulioko tak činí spíš z pouhé hlouposti. ;-D

P. Brich 16.8.2021 12:42

Je to krasavice inteligentní arabsky potetovaná;-D

J. David 16.8.2021 15:16

Pekari páskované. V Maroku aplikovala prý androgeniku, nevím, jak uspěla u Tuarégů (koulení očí z burnusu se ale naučila), ve smyslu androgeniky, jako aplikované pedagogické vědy o výchově a vzdělávání dospělých lidí, která respektuje zvláštnosti s tím spojené. Když to nešlo s těmi "zvláštnostmi" v Maroku s dospělci Tuarégů (nejsou musulmani), zanícenkyně Adam/Pekari se vrhla na pojímání v azyl fousatých musulmanských nezletilců v lůno dobrodinní ČR. Nějak mi to neštymuje na stará kolena, nájezdníky a inroduktanty ve špajzu a almaře hubím, co je na tom divného?

H. Rybnická 16.8.2021 10:39

Zajímavé. Najde se celkem mladá, vzdělaná a aktivní žena s politickou ambicí. Snad prý i věřící. A k tomu všemu si ještě dovolí říci, že py přijala v Česku migranty, samozřejmě opatrně, jen děti a prověřené dospělé.

Okamžitě se zvedne poplach. Mužská seskupení vyhlásí boj. Pan autor napíše článek, něco mezi ušpulenými rty, zakaboněným čelem a pozdviženým obočím. Ze prý už něco takového zažil, tedy s těmi, jak se jim jen říká, něco na ci...... imigranty. O tom, že nezdařená integrace by mohla být z velké části selháním většinové společnosti určitě ještě neslyšel a o jiných zdařilých integračních příkladech (nejen) v Evropě také ne.

Ale dle ustálených diskusních obyčejů to ještě nestačí, je třeba té dotyčné ještě střelit nějakou dehonestaci. Sprosťárnu některých zdejších pantátů si samozřejmě nemůže dovolit, takže alespon tu "svazačku" a to hned několikrát, opakovaná lež se zpravidla stává u slabomyslných pravdou možná i v případě že se ta ženská narodila v době, kdy se už svázácké košile házely do odpadu a nikde nebyly ani vidět..

Jaká to úroveň vyjádřit odlišný názor. Jinde by takovou schopnou ženskou navrhli co předsedkyni vlády. A nejeli by špatně, když se tak podívám.....

L. Beneš 16.8.2021 10:52

Pantáta jako paňmáma. Když říká kraviny, vyjde to nastejno. Když už má MPA tu praxi z Maroka (měla by veřejnosti sdělit, co jako suvenýr má vytetováno písmem zprava doleva na své paži), jistě by mohla vyrazit také do Afghánistánu zastat se tamějších žen přímo na místě. Sice se tam mluví jinak, ale zprava doleva tam píšou taky.

P. Milan 16.8.2021 10:56

Problém Pekarové Adamové není to, že je žena. Problém je, že politika, kterou hlásá, je sebevražedná.

A ať už selhává většinová společnost nebo 3i, výsledek je tragický. Předělat rychle společnost nejde, předělat nebo selektovat 3i prakticky taky ne, takže každé reálné řešení, s nadějí na úspěch, musí z této skutečnosti vycházet. Vychází-li z nereálných představ (jak zde často předvádíte), bude neúspěšné.

S tou "svazačkou", pamětníkům nadšených svazáků ji skutečně připomíná, důvodně.

Navrhnout ji jako předsedkyni vlády je zajisté možné, ale tolik ještě voliči nezhloupli, aby ji volili.

J. Hrdlička 16.8.2021 10:56

Je žena, je tedy nekritizovatelná, jakákoliv kritika je útok proti ženám....:-/

Jinde se řídí nikoliv schopnostmi, nýbrž rozlišením na základě pohlaví coby kritériem pro funkci. doufám, že to k nám nikdy nedorazí.

A svazáctví, to je stav mysli.

P. Han 16.8.2021 11:00

Nejsou to jenom muži. Netahejte prosím všechny ženy do svého feministicky-duhového pytle. A "svazačky" nemusí nosit modré košile a plakat při smrti Stalina. Je to synonymum pro "uvědomělé" mladé ženy, dnes jim patrně říkáte "woke". Pro ty, kdo dávají přednost ideologii před rozumem. U nás Pekarová, u vás třeba soudružka Racketeová.

J. David 16.8.2021 11:02

Kam čert nemůže, nastrčí babu. Je to ale i pro čerta "vachrlatý", až se baba světsky vyřádí, osedlá si pekelného čerta a toho "zhindruje" (viz. Káča). A Pekari páskované je toho příkladem (obor andragogika) a kouzelná schopnost "koulet bulvami". Baba/dáma je to "schick" i kérkami přiměřeně oplývá, v čemž měl lučebník gutaperči Kalousek jistý handicap. Nuž, můj názor.

J. Vlček 16.8.2021 11:09

Paní Rybnická, neplýtvejte svými moudrostmi a šetřete si pro své bližní Sudeťáky. Ti vám budou za vaše názory vděční. Tady se za ně vděku nedočkáte. Nikdo tu o ně nestojí. ;-D Rv

V. Kain 16.8.2021 11:14

Mohla byste paní Rybnická ty zdařilé případy integrace v Evropě vyjmenovat?Myslím,že pěkně lžete.

J. Jurax 16.8.2021 11:37

No jo, je až s podivem, jaké diplomaticky řečeno pošetilosti dokážete napsat a ještě do toho zaplést "Mužská seskupení vyhlásí boj".

To jako myslíte, že když z něžných úst celkem mladé, vzdělané a aktivní ženy prýští proud nebezpečných hovadin vpravdě hodný nadšené eurosvazačky, že má být galantními muži šanována, neřkuli velebena? Proč?

A ještě - cituji - O tom, že nezdařená integrace by mohla být z velké části selháním většinové společnosti určitě ještě neslyšel a o jiných zdařilých integračních příkladech (nejen) v Evropě také ne - konec citátu.

Uveďte tedy příklad zdařilé hromadné integrace primitivních muslimů (muslimů - integrace třeba Vietnamců nebo Ukrajinců je vcelku neproblémová) a uveďte, kolik generací případně trval, za jakých podmínek probíhal a u kolika procent jedinců se zdařil. Ono totiž předpokladem už jen integrace do naší společnosti je prakticky se vzdát se islámu. Přitom integrace je málo, integrována jsou svým způsobem i gheta a kriminální komunity; žádoucím cílem je jedině asimilace. Většinová společnost selhala leda v tom smyslu, že se nechtěla přizpůsobit kultuře a životnímu stylu cizí primitivní menšiny a taky odmítla upravit své zákony psané i nepsané tak, aby oné menšině vyhovovaly.

Ostatně soudím, že též nechodíte zahalena a nevycházíte sama z domu bez doprovodu mužského člena rodiny, jak velí dobrý muslimský mrav. Abyste neprovokovala a neurážela islám.

L. Netolická 16.8.2021 12:23

Naprosto s vámi souhlasím, paní Rybnická. I starší děti jsou děti a když zůstanou v táborech ve špatných podmínkách, jaký život je čeká? Jsme bohatá země a nepřijmout sirotky je sobectví prvního řádu. Nechť si každý představí, že by to byli jejich děti, vnoučata ....

P. Jaroš 16.8.2021 12:43

Už jste si, paní Netolická, nějaké romě, kterých je u nás v ústavech dostatek a nemusí se dovážet, vzala? Ne? Takže jen žvaníte a svoji dobročinnost přenášíte na jiné, což je podlé a zbabělé, zato sluníčkové:-(

J. Vlček 16.8.2021 12:51

Útlocitná paní Netolická pouze žvaní, až se jí od huby práší. Toť vše. ;-O

L. Netolická 16.8.2021 15:33

Jsou rodiny, které si chtěly vzít sirotky z uprchlických táborů. Bohužel jim nebylo vyhověno kvůli populistické a sobecké vládě a ty děti tam živoří.

P. Jaroš 16.8.2021 17:38

Já se neptal na cizí rodiny, ale na vás, ne na sirotky živořící mimo republiku, ale v našich dětských domovech... Nebo se starší imigranti ze Slovenska, dovezení dříve, nepočítají?

P. Milan 16.8.2021 12:44

Živě si to představuji. I to, že s mou výchovou by se tam prostě neocitly.

H. Rybnická 16.8.2021 12:58

Děkuji Vám paní Netolická. Ovšm nemyslím, že by si většina zde spoludiskutujících dovedla představit, že by se i oni mohli octnout v situaci kterou líčíte. Nepřeji jim to, ale neexistuje nic co by neexistovalo ...

R. Langer 16.8.2021 13:20

Ne, fakt NEMOHLI. :-P

R. Langer 16.8.2021 13:20

A kolik jich už máte doma, chudáčků? 8-o

K. A. 16.8.2021 12:45

Hezky jste to napsala a já s Vámi souhlasím. Dokonce vím o zemi, kde si takové schopné ženy do vlády už dlouhá léta dosazují. Je to Švédsko. Dneska tam gangy migrantů bojují na ulici granáty a automatickými zbraněmi. Je to krásný příklad úspěšné integrace a já si opravdu myslím, že to Švédům jen prospívá. Třesu se obavami, že v Česku, kde nikdo nedostane od imigranta ani přes držku, nám budou vyrůstat lidi změkčilí a nenávistní proti tomu, co neznají.

P. Brich 16.8.2021 12:46

Zdařilých integračních příkladů už je hafo. Např. Bataclan, Charlie Hebdo, Berlín, Vídeň, Londýn, ...!!;-€EU;-O

A. Renjascu 16.8.2021 12:55

Paní Rybnická, se schopnou ženou nemám problém, ale to Pekarová rozhodně není. To byla třeba pani Margret Tetscher či mnohé britské královny. A mohla byste nám neznalým poradit, kde se v EU zdařila ta integrace? Vždyť i vaše oblíbená Německá říše po několika generační snažte integrovat Turky s hrůzou ujistila, že reagují více a ochotněji na Erdogana než na německé politika a že ani třetí generace se necítí Němci, ale stále Turky. Nebo máte tou zdařilou integrací na myslí Mollenbeek, Malmö, pařížské předměstí či jih Francie, Leicester, Luton, Birmingham, Slough, Duisburg-Marxloh, Marseilles, Bordeaux, Toulouse, Grenoble, Avignon, Gelsenkirchen, Berlín-Neuköln...

J. David 16.8.2021 15:35

Paní Rybnická, a co menopauza? Hašteřivá a žvanivá baba se stává klimakterickým diblíkem. Vaše epická expozé jsou toho na NP příkladem. Mohl bych předjímat vaše vepřové koleno pro musulmanské bežence, pokud budete ve smyslu "hladové nasytit" se exhibicionovat, dožijete se zajisté vděku běženců ve smyslu "kesim" (podřežu). Paní Rybnickou míti za tchýni, asi bych do magacínu ručnice páskoval patrony, jako uvědomělý zeť.

G. Onion 16.8.2021 9:49

Pán bůh s námi a zlé pryč. Tahle mocichtivá asociálka a ministryně práce a sociálních věcí. To můžeme očekávat návrat systému kuního ksichtu Drábka. Invalidé by mohli vyprávět jak jedním výnosem toho kašpárka přišli o invalidní důchod a nebo jim byl významně snížen.