29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

MIGRACE: Denunciace jako způsob politického boje

Na hrubý pytel hrubá záplata. Jsou pouze dvě možnosti. Buď jsou pracovníci ministerstva vnitra včetně samotného ministra hlupáci, nebo to jsou grázlové. Vlastně je tu ještě možnost třetí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 13.1.2016 10:14

Re: Omlouvám se, ale přiletěl jsem z delší výpravy do Vesmíru

Myslím to takto : Integrace muslimů ? Ona se někde povedla ? Nepovedla se za 70 roků od II. světové války, kdy byli pozvání na rekonstrukci Evropy ani v jedné evropské zemi - ani ve Francii, Německu, Anglii, Dánsku, Holandsku, Švédsku, Finsku, Norsku, Španělsku, Belgii, Rakousku..... prostě nikde se za desítky let integrace těchto k nám nepřátelských vetřelců nepovedla. A nyní se povede za týden ? Nebo za měsíc ? Nebo za rok ? Nebo nás rozvrátí a zničí ? Hádejte jaká je odpověd', pokud nedojde ke změně vůdců evropských zemí.................

P. Vaňura 13.1.2016 10:27

Mluvil jsem s Čechem, kterýž žil řadu let v jedné rozvojové

zemi a během rozhovoru jsem se ho zeptal "Takže, kdybych v hlavním městě vyšel v noci na ulici, riskuji že budu napaden?" Odpověď zněla "Pokud bys vyšel v noci na ulici, byl by jsi URČITĚ přepaden. Mě přepadli na ulici i za bílého dne." Další věta "Pokud budeš v takové zaostalé zemi někde s někým mluvit, vždy musíš počítat s tím, že se tě pokusí zabít."

A lidé s takovouto "kulturou" se hrnou do Evropy a tu kulturu si vezou sebou. Dnes už v některých čtvrtích evropských měst nemohou v důsledku toho lidé večer na ulici.

Samozřejmě, nějaká kriminalita existuje všude, ale její MÍRA se velice liší.

No a v souvislosti se silvestrovskou nocí v Kolíně nad Rýnem prasklo např. to, že švédská policie lhala a zapírala zločiny, spáchané imigranty.

P. Maleček 13.1.2016 5:54

Kroužková mizí, ale kam se hrabe na Tvarůžkovou

Kroužková je pěkná nána, ale aspoň vybavená sexy chrapláčkem. Místo něj teď však slýcháme až hysterické vřískání ne hloupé nány, ale nebezpečné profi sluníčkářky Tvarůžkové.

Ta má k práci v ČT tu nejlepší kvalifikaci - nahnědlou kůži, vzniklou tím, že si její máma na noční v chemičce z nudy vrzla s černým Kubáncem. Pak se divte, že evidentně nenávidí vše "bílé".

No a se Štěpánkem lze vyjímečně souhlasit. Konvička ohrožuje koryta současných EU zadkolízalů a tak musí být zničen. Jen něžně Štěpánkovi připomínám - copak jste dělal vy s těmi, kteří ohrožovali vaši jednu chvíli mocnou kariéru na křídlech modrého ptáka?

V. Říha 13.1.2016 8:43

Re: Kroužková mizí, ale kam se hrabe na Tvarůžkovou

Kroužková možná vůbec není nána, a ani další zaměstnanci ČT, pouze poslušně plní přidělený úkol, který má ČT přidělen: manipulovat, agitovat, desinformovat, zatajovat...

R. Tesařík 13.1.2016 8:45

Re: Kroužková mizí, ale kam se hrabe na Tvarůžkovou

Přidělený určitě. Jenomže to zalykání a třepání se vztekem, to už asi přiděleno neměla.

P. Remeš 13.1.2016 11:16

Re: Kroužková mizí, ale kam se hrabe na Tvarůžkovou

Mě taky překvapilo to její emoční nasazení, jak se jí naprosto nedařilo zamaskovat projevy vnitřní tenze a vzteku, které během svého "výstupu" pociťovala.

P. Sulc 13.1.2016 3:05

Mate pravdu, ale proc by melo byt jinak?

Bouri se nekdo, jsou snad demonstrace, pisou lide svym ''zastupcum''.ktere si udajne, alespon si to mysli, ''zvolili"? Ti nahore si budou delat co chteji, pokud ti dole mlci.

J. Fleiszner 13.1.2016 0:51

Nebude bez trestu

Ta paní je na pár facek a předpokládám, že je i dostane. Ideální by bylo, kdyby se jí naskytla možnost zažít pohostinnost muslimů, které obhajuje nemožností Konvičky dopovědět jedinou větu. Asi jí bylo doporučeno jak se má chovat a tak ty muslimy podporuje za peníze. Prostě kolaborant a nemůže čekat, že její chování bude bez trestu.

J. Kovaříček 13.1.2016 1:21

Re: Nebude bez trestu

Souhlas. Je neuvěřitelné, že Česká televize může zaměstnávat takovou hloupou nánu jako redaktorku, naprosto neprofesionální!!!! Je to smutný obraz poměrů v televizi a sdělovacích prostředcích. Kvůli těmto idiotům se zhroutí celá společnost.

P. Matustik 13.1.2016 2:58

Re: Nebude bez trestu

Self centered, no good human being. Well, that human part might be questioned. How can a woman to try to justify the ant-women behavior.

J. Fleiszner 13.1.2016 9:34

Re: Nebude bez trestu

Piš česky "vole".

R. Gramblička 13.1.2016 12:39

Re: Nebude bez trestu

No jo, anglicky umíte, ale bez chyby to nemáte (... to try to...)

J. Schwarz 13.1.2016 10:11

Re: Nebude bez trestu

Naopak, ta dáma prošla jistě řadou kurzů kde ji učili jak se stavět k různým hostům tak, aby toho jehož názory neodpovídají oficiální politické linii nepustit k souvislému slovu a naopak provládní či prounijní propagandisty nechat neomezeně žvanit. Pak se může vedení instituce tvářit že dává prostor všem názorům a dokazovat to statistikami pozvaných hostů. O tom, že se ti "nevyhovující" nedostanou ke slovu už statistiky neříkají nic.

Z. Rychlý 13.1.2016 22:40

Re: Nebude bez trestu

Přesně tak. Není to žádná hloupá nána. Je v tom cvičená - jenže proti logice se s manipulací dlouho vydržet nedá a manipulace pak vyčnívá jak útesy v moři. Což se stalo.

E. Vašátko 13.1.2016 6:50

Re: Nebude bez trestu

Osobně se divím spíše panu Konvičkovi a dalším postiženým na tom inkvizitorském křesle. Nechápu, proč se tomu neustálému skákání do řeči a přerušování nepostaví, veřejně v přímém přenosu neřeknou, že za těchto podmínek s ní mluvit nebudou a neodejdou z vysílání. Kdyby to udělali dva tři zpovídaní, asi by to těmto "investigativním" redaktorkám dlouho nevydrželo.

P. Kmoníček 13.1.2016 8:08

Re: Nebude bez trestu

Pane Vašátko,jednoznačně s Vámi souhlasím.Třeba v neděli u Moravce .Babiš blekotal,lhal,urážel,skákal do řeči,zkrátka Moravec ho nezvládal.Zato ale když promluvil Fiala,nenechal ho vyslovit dvě souvislé věty a hned přinášel nová témata.Typická situace kdy se měl pan Fiala zvednout a s patřičným komentářem odejít.

P. Kmoníček 13.1.2016 8:09

Re: Nebude bez trestu

Zapomněl jsem dodat,že jsem ODS nevolil.

Z. Švrček 13.1.2016 9:08

Re: Nebude bez trestu

Víte, jestli to není tím, že Fiala je oproti Babišovi slušný člověk (po tom, aby byli v politice slušní lidé jsme přece všichni tolik volali ne?) a je tedy nutno připomenout jedno čínské přísloví, že "pokud chtějí slušní lidé porazit neslušnost, musejí v sobě tu slušnost zabít". Jinak to nejde. Nevyčítejme tedy Fialovi, že není formát, protože vzděláním, inteligenčně a lidsky je vysoko nad většinou občanstva, ale vyčítejme mu, že je na ty grázly až příliš slušný a zůstává takový, i když si situace žádá něco jiného.

V. Říha 13.1.2016 8:38

Re: Nebude bez trestu

To by Fiala musel být příslušný formát, což bohužel není. ODS z toho marasmu vytáhnout nedokáže.

R. Tesařík 13.1.2016 8:49

Re: Nebude bez trestu

Myslíte, aby se choval jako Babiš?

V. Říha 13.1.2016 9:01

Re: Nebude bez trestu

To asi ne, neviděl jsem, ale soudím tak podle jeho jiných vyjádření. Vůbec ho nechci snižovat jako člověka nebo politologa, ale nemám dojem, že by byl tou osobností, jakou bychom ODS i my potřebovali.

K. Filek 13.1.2016 9:22

Re: Nebude bez trestu

Pan Fiala osobnost je.Ten pořád jsem chvílí sledoval,ale nešlo to k vůli Babišovi dokoukat.Je to sprostý zloděj,který na každého řve chyťte zloděje.Moravec to nechtěl nebo neuměl ukočírovat.

P. Kmoníček 13.1.2016 11:47

Re: Nebude bez trestu

Obojí!

P. Vaňura 13.1.2016 10:32

Kolaborantští novináři byli v ČSR roku 1945-6 odsuzováni

k několikaletým trestům vězení. To jen pro připomínku.