29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

MIGRACE: Denunciace jako způsob politického boje

Na hrubý pytel hrubá záplata. Jsou pouze dvě možnosti. Buď jsou pracovníci ministerstva vnitra včetně samotného ministra hlupáci, nebo to jsou grázlové. Vlastně je tu ještě možnost třetí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Slanina 13.1.2016 13:18

Re: Je to příjemně, ...

Ano, ovšem, bohužel, nemáme polskou vládu.

P. Klouda 13.1.2016 13:20

Re: Je to příjemně, ...

Co se týče postoje k migrantské krizi určitě. Na druhou stranu ~ já už bych nechtěl zažít vládu jedné strany; to jim opravdu nikterak nezávídím.

B. Rybák 13.1.2016 21:35

Re: Je to příjemně, ...

Tu vládu jedné strany v Polsku vytvořily lži a podvody do nedávna vládnoucích vlastizrádných EU-hujerů!

To, že jim nynější vláda nedovolí bojkot jejích volebních slibů např. v soudech, masmédiích..., které obsadili, je naprosto správné!

Na hodnocení toho, zda si tato vláda dokáže doma vytvořit i nekatolické spojence, vyřešit své německo-rusko-ukrajinské trilema, a propojit své zájmy s ostatními státy bývalé RVHP, je příliš brzo! V každém případě je to nadějné (což je mnohem lepší než multikulturní, sociálně parazitická, vlastizrádná, beznaděj např. u nás)!

J. Kratochvíl 13.1.2016 10:37

Štěpánek je extrémista

a vadí mu a jemu podobným, že lidé v ČT slyší i názory, které jsou jiné než má on a je na nich, aby si udělali svůj názor na události. Tím jim stát zaručuje určitou objektivitu. Tím, že pan Konvička mohl vystoupit v této TV je pro mne velice důležité, kdyby nebyla objektivní, tak by ho tam vůbec nepustila. Na uvedené ukázce nevidím nic špatného. Navíc nevím čím by případná privatizace (t.j. likvidace ČT) prospěla k větší objektivitě zpráv a demokracii. Nakonec máme dnes více privátních televizí, čím by se tedy měl o jednu více soukromou TV změnit stav věci. Z těchto důvodů si poplatky také rád zaplatím.

P. Remeš 13.1.2016 11:11

Re: Štěpánek je extrémista

Na uvedené ukázce je šokující, jak je Kroužková vnitřně naštvaná, jak se chce hádat a vlastně ji vůbec protiargumenty nezajímají. Její neustálé skákání do řeči, chytání za slovo, rozdrobování výpovědi druhé osoby (metody běžně užívané u lidí, kteří se chtějí hádat a druhého dehonestovat) vedlo k tomu, že docent Konvička ve skutečnosti NEMOHL v této TV vystoupit.

J. Kratochvíl 13.1.2016 11:17

Re: Štěpánek je extrémista

To není pravda, vezměte fakt, že mnozí si udělají svůj obrázek než je ten váš. Respektujte názory oponentů. Nejdůležitější je, že tam pan Konvička byl.

S. Palinová 13.1.2016 11:58

Re: Štěpánek je extrémista

Jste stejný jako ta redaktorka... přívlastky si přečtěte v ostatních příspěvcích.

Z. Čábelka 13.1.2016 12:22

Re: Štěpánek je extrémista

Takže je vše OK. Hosta - "nácka" pozvali, na lejsru fajfku namalovali,statistika je naplněna. Host mohl sdělit tak dobrý den a nashledanou. Názor jsme si udělali.

P. Klouda 13.1.2016 13:25

Re: Štěpánek je extrémista

Důležité je i to, proč byl do ČT pozván. Což nepokrytě ukázala právě paní Kroužková.

J. Svoboda 13.1.2016 20:20

Re: Štěpánek je extrémista

Nevadí vám, že tam byl jako otloukánek veřejnoprávní, ale velmi neobjektivní televize?

J. Svoboda 13.1.2016 20:08

Re: Štěpánek je extrémista

Pane Kratochvíle, neračte se na mne zlobit, ale jste ukázkový mogor. Jsem přesvědčen, že si to mohu dovolit protože vy jste nazval pana Štěpánka extrémistou. Jste horší, než ta slepice Kroužková. Vy si snad opravdu myslíte, že ČT zaručuje určitou objektivitu tím, že Kroužková nenechala pana Konvičku na jedinou otázku odpovědět a vypadala jako rozdrážděný krocan?

Píšete, že tím, že mohl pan Konvička v ČT vystoupit, je důkaz objektivity ČT? Kdyby "tam" ČT pana Konvičku nepustila, bylo by to křišťálovější pro ty, kteří by se dověděli, že o to pan Knvička usiolval. Kdyby tam místo Kroužkové poslali někoho šikovnějšího, asi by z toho vybruslil o něco málo lépe. Je však také možné, že to na ní zbylo jako na posledního a myslela si, že si vyslouží ostruhy.

Pakliže na uvedené ukázce nevidíte nic špatného, máte určitě velké problémy se zakem i sluchem. Přece však je ukázka docela užitečná. Rozumní lidé se díky ní dověděli a hlavně utvrdili, jak je informování Českou televizí "objektivní".

J. Kratochvíl 13.1.2016 20:54

Re: Štěpánek je extrémista

Pane Svoboda, neračte se zlobit, ale v nazvání někoho magorem a extrémistou určitý rozdíl je. Ale to není to nejdůležitější.

Na uvedené ukázce vidím špatné hlavně to, že je ta ukázka sestřihaná ve prospěch pana Konvičky a to vy považujete za objektivní nestranné informování.

Extrémista Štěpánek nenávidí ČT a k jejímu napadání mu slouží jakákoliv příležitost, v tomto případě problém uprchlické krize. aby ČT začal špinit.

V diskusích je normální, že se střetávají dva protichůdné názory, ale to není důvod k tomu, aby se diskutujícímu s opačným názorem hned sprostě nadávalo. Jak to vidíme v diskusích nejen na NP. Proč mě nazýváte magorem a paní Kroužkovou slepicí, demokrate inteligentní? A také když ČT si dovolí prezentovat opačný názor než máte vy, tak je neobjektivní? ČT je určitě objektivnější než Štěpánkova setřihaná ukázka a vaše příspěvky na NP.

J. Svoboda 13.1.2016 21:27

Re: Štěpánek je extrémista

Ukázka je pravděpodobně sestříhaná, ale na věci to zhola nic nemění. Na tvrobu vlastního obrázku to stačí. Víc netřeba. Že pan Štěpánek má z dob svého působení v televizní radě také máslo na hlavě, je pravda a teď je to irelevantní. Tentokrát však má pravdu. Nenávidí - vy toho, kdo vám lže můžete milovat? Pokud ano, je to na pováženou.

Píšete o diskuzích. Diskutujíci s opačným názorem je normální věc. Nesmí, ale bít do očí, že jako v případě té slepice Kroužkové to je cizí názor, implantovaný patrně za úplatek.

Velmi se mýlíte v posledním odstavci. Když si ČT dovolí prezentovat názor nařízený shora, neberu to jako její názor ani jako vůbec názor, ale podvod na mě jako koncesionáře a je mi úplně putna, že vy jí to schvalujete. A na současním stavu informovanisti si to můžete ozřejmit.

Vaše poslední věta mi dokládá, že jsem nikde nepřestřelil.

J. Kratochvíl 13.1.2016 21:41

Re: Štěpánek je extrémista

Nejsem nejmladší, ale ve svém životě jsem již potkal lidí, ale i politické strany, které si byly absolutně jisti se svou pravdou jako vy a vám podobní a kde jsou dnes a ty jejich tak zvané pravdy... Kde berete člověče jistotu ve svou pravdu?

J. Svoboda 13.1.2016 22:04

Re: Štěpánek je extrémista

Jen sem nematlat, co sem nepatří. Já jsem nepsal o svých názorech. Jen o tom, že kdo lže, krade, jak jistě dobře víte. S mými názory to nemá zhola nic psolečného.

Z. Rychlý 13.1.2016 10:16

Pane Štěpánku, nemám vás rád,

kvůli některým aktivitám z dob kdy jste byl radním v TV radě. Myslím si, že máte na té ČT hrůze velký podíl.

Tentokrát s vámi do puntíku souhlasím.

Z vedení rozhovoru B.Kroužkovou je mi špatně i teď a vztek se mnou cloumá, Není to hloupá žena, tudíž dobře věděla, co dělá, aby si zasloužila svou mrzkou mzdu. Tohle je typická ukázka mainstreamu a odporné manipulace. Každého soudného člověka musí takový průhledný způsob manipulace radikalizovat.

Dostal jste u mě malé plus (ne bezvýznamné).

M. Malovec 13.1.2016 10:08

Co chcete

od Barbory Kroužkové, potažmo České televizi? Nerozpakuje se mistrovat Poláky za snahu podřídit veřejnoprávní média vládě a přitom sami lezou vládě kamsi a jsou její hlásnou troubou.

K. Janyška 13.1.2016 10:07

To i

to... Dzp.

J. Pražák 13.1.2016 9:53

Zaseli vítr, sklidí bouři

Etnobyznysmeni, eurosoudruzi, bruselobyrokraté a presstituti celé EU nemohou trvale umlčovat pravdu. Čím déle budou zastírat skutečnost, tím horší bude následný výbuch. Doufám, že se situace nebude řešit až válkou v našich ulicích.

J. Aspirin 13.1.2016 9:38

Osobně mám také pocit...

...že pro nedostatek a naprostou tupost skutečných extremistů se musí extremista vyrobit z normálního konstruktivního kritika. Nejhorší je, že ten kritik vede svojí argumentaci tak, že přemýšlivý člověk by velmi rád slyšel stejně propracované odpovědi od jeho oponentů. Bohužel od nich v naprosté většině není slyšet věcná argumentace ale právě něco takového co popisuje autor.

Osobně si argumenty obou stran ověřuji, při ověřování se vyhýbám jednostranně zaměřeným publikacím nebo webům (Romea, Konvička, Hate Free apod.). Oficiální statistické údaje i data v publikacích OSN, EU atd. ve většině případů dávají za pravdu nesluníčkářům... Ale právě v otázkách, které by bylo potřeba odpovědět nejvíc, oficiální údaje nejsou dohledatelné a člověk se musí spolehnout na odhady ekonomů, sociologů apod. Řekl bych, že právě toto mlžení je významným zdrojem extrémistů jak sluníčkářských tak nesluníčkářských.

J. Pražák 13.1.2016 9:58

Re: Osobně mám také pocit...

Dávat do jedné věty Romea, Konvičku a Hate Free?? To činí ti nejhorší prodejní presstituti a etnobyznysmeni. Styďte se.

Když chcete získat informace o konkrétním problému, tak si také najdete konkrétní knihu nebo web, kde se dozvíte specifické info.

V Sasku už sledují kriminalitu imigrantů samostatně, tak si najděte jak jsou na tom. Ale prosím ne na webu "Nenávist zdarma".

J. Aspirin 13.1.2016 12:27

Re: Osobně mám také pocit...

...máte zásadní problém, rozhořčit se umíte sice dobře ale nechápete psaný text. Zkuste si můj příspěvek přečíst znova, možná to pomůže.

J. Pražák 13.1.2016 12:55

Re: Osobně mám také pocit...

Nepomohlo. Zkuste napsat tak, aby pochopil i někdo jiný, než pouze Vy.

J. Aspirin 13.1.2016 15:55

Re: Osobně mám také pocit...

Copy/Paste + zdůraznění velkými písmeny.

"....při ověřování se VYHÝBÁM jednostranně zaměřeným publikacím nebo webům (Romea, Konvička, Hate Free apod.)...."

Pokud si všimnete alespoň nyní slova VYHÝBÁM, tak ke zbytku Vašeho příspěvku není třeba komentáře...

Kdybych chtěl buzerovat - i Vy byste se měl stydět jako nejhorší prodejní presstitut a etnobyznysmen, totiž stejně jako já jste použil v jedné větě Romea, Konvičku a Hate Free:-))

Z. Švrček 13.1.2016 8:52

Houstne nám atmosféra

Lidé prostě po událostech posledních několika týdnů musí mít pocit, že se bezpečnostní situace zhoršuje, že se je jejich představitelé v čele se Sobotkou chystají je zradit a pustit islám do země, že EU je impotentní stejně jako tolik vychvalované NATO a že se Evropa řítí sebevražedně do proppasti islámského pekla. Není tedy divu, že klíčí, ba co to plácám, že ostré kontury dostává mínění, že je třeba své představitele vyměnit. Pokud nám vůbec bude čas takovouto výměnu učinit a jim bude dán čas a prostor dát věci do pořádku, bude jedním z hlavních úkolů nových vůdců lidu,také okamžitě uzavřít kohouty penězovodů k všem těm intrgračním, dobroserským a pomahačským neziskovkám, které si z islámské invaze učinily zdroj příjmů. O nervozitě papalášů i NGO svědčí tlak na zavádění nové cenzury a přitvrzování té dosavadní, úkolování veřejnoprávní ČT nevyjímaje. Je čas uvažovat, jak a kde vyjít skutečně masivně do ulic a dávat svoji nespokojenost se zhoršujícími se poměry najevo.

J. Urban 13.1.2016 8:02

Blok proti islámu jistě sdružuje lidi, kterým

záleží především na tradičních evropských hodnotách, svobodách a tradicích. Proti těm všem jde islám - se svým zahalováním žen, sekáním rukou, vražděním homosexuálů a jinověrců, ukamenováním znásilněných žen, przněním malých holek. Zvláštní, že ten, kdo odmítá výše uvedené nelidské atributy islámu a jeho vyznavačů, platí za extemistu (fašistu, xenofoba aj.). Zákazem činnosti, denunciací, kriminalizováním představitelů IVČRN mají být lidé zastrašeni a tento subjekt vymazán z politické mapy. Obdobně jistě bude v DE brzo naloženo s AfD, Pegidou a podobně. Přece nikdo nečekáte, že současní nacibolševičtí fírerové v Evropě včetně socbotky se nechají připravit o moc a prachy.

A. Alda 13.1.2016 7:42

Vůbec nevím, co se děje v ČT.

Nesleduji jejich vysílání. Rozčiluje mne ale, že to mám platit.

Poláci to vzali trochu pevněji do rukou a to je hned řevu...

Podle mne buď musí státní televize poslouchat stát a jeho představitele a je-li přímo placena občany, musí být i její představitelé přímo voleni občany, nebo nemá vůbec existovat. Jsem pro privatisaci ČT a zrušení poplatků a pak, ať si vysílá, co chce.

J. Schwarz 13.1.2016 9:35

Re: Vůbec nevím, co se děje v ČT.

Ony "veřejnoprávní média" totiž ovládla jedna parta vyjadřující názory sotva 20% veřejnosti a nic jiného než tyto názory se na obrazovce nesmí objevit. Není divu když tyhle "pilíře demokracie" řvou když jim třeba Poláci nebo Maďaři hračku sebrali... A to jsou na tom pořád ještě dobře, neboť si můžou dál pokračovat ve svých žvástech /na rozdíl od oponentů / za peníze Norských či Sorosových fondů...

J. Fridrich 13.1.2016 7:22

Omlouvám se, ale přiletěl jsem z delší výpravy do Vesmíru

Omlouvám se, ale přiletěl jsem z delší výpravy do Vesmíru. Mám jen jeden dotaz - dělají tyto teroristické útoky na bezbranné a nevinné civilní občany na této planetě i jiní občané než vyznavači islámu ??? Děkuji za odpověd', možná to bude vědět paní Merkelová z Německa.

R. Tesařík 13.1.2016 8:44

Re: Omlouvám se, ale přiletěl jsem z delší výpravy do Vesmíru

Myslíte hromadně, mimozemšťane?