1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

MIGRACE: Co očekávám od českých politiků

Úvodem bych rád uvedl, že v této úvaze samozřejmě nejde o migraci individuální, která probíhá a nepochybně bude probíhat stále.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 6.4.2016 14:48

Záchrana Evropy je jen v nepřijímání ŽÁDNÝCH muslimů-arabů

Záchrana Evropy je jen v nepřijímání ŽÁDNÝCH muslimů-arabů a v Odsunu VŠECH těch milionů poválečných v první, druhé, třetí a čtvrté generaci... Velký OMYL téměř všech zainteresovaných v islámském záboru Evropy !!! Píší se nesmysly - a vyjednávají se nesmysly s Tureckem, aby zastavilo proudy islámských utečenců-dobyvatelů Evropy... Je to přece jinak - od vzniku lidských kmenů, zemí, států, měli přece tyto útvary hlavní úkol - PUSTIT DO SVÉ ZEMĚ JEN PROVĚŘENÉ PŘÍCHOZÍ A TOHO, KOHO PUSTIT CHCI !!!!! Nebo to již neplatí ? Kancléřka Německa ( zatím ještě ) sem pozvala do Evropy - ale za tu Evropu přece nemůže mluvit - hordy-statisíce nepřátelských barbarů bez dokladů... Od počátku lidských dějin si rodina, rod, kmen, stát zvali koho chtěli a POZVALI HO !!! My jsme ty nepřátelské, islámské hordy pozvali ??? Pozvala je Makrela-Šílená, zatím ještě kancléřka Německa - tedy ne celé Evropy...

Řeci, Němci a další neví, že měli a mají povinnost chránit a bránit hranice ? Je přece protizákonné pouštět do své země a pak dále k svým sousedům do Evropy cizince bez platných dokladů - a ještě jim je nutit... Nebo už neplatí v Evropě zákony ?