18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

MÉDIA: Pravidla nečisté hry

Nedozvíme se téměř nic o rostoucím odporu německého obyvatelstva vůči islámské emigraci, zejména o protestech s námi přímo sousedících Bavorů. Povolené maximum je zmínka o tom, že popularita kancléřky Merkelové poklesla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Švejnoch 2.12.2015 10:13

Re: Aktivní nacisté,

Myslím, že je to debata o prdu. Je asi jasné, že kohokoli, kdo měl z minulosti nějaký utajený vroubek či škraloup, vydírala (a tím se snažila přimět ke spolupráci) kterákoli strana, která o tomto škraloupu věděla.

Bylo to tak po válce, bylo tomu tak i po '89, a bylo a bude tomu tak kdykoli, kdy se podobná příležitost naskytne.

Hádat se o tom, kdo takto postupoval "více a radostněji" - to mi přijde spíš úsměvné. ;-)

K. Janyška 2.12.2015 10:06

Tato tzv. média, nevím proč těm pitomcům tak všichni říkáte,

pravují v žoldu a podle směrnic. V tom to je... Dzp.

P. Klouda 2.12.2015 10:02

Doufám, že mi "oni" nelhali ...

... včera pozdě večer, když se na novinkách objevila zpráva o postoji "EU" k Řecku, stojící na bruselských informacích z včerejších 22:20 ~~ http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/388020-unie-hrozi-recku-vyloucenim-z-schengenu-kvuli-uprchlikum.html . (Dnes ráno vnímám jako zprávu ji podporující, ale nechci teď vysvětlovat proč, ~~ http://www.novinky.cz/zahranicni/388040-nato-zve-cernou-horu-ke-vstupnim-rozhovorum.html)

Usínal jsem i vstával s pocitem možná docela podobným pocitům, které mohli mít např. ti obyvatelé Maďarska či Polska, když se dozvěděli, jakým způsobem je jejich vlast zradila "bratrskou pomocí" mé vlasti v srpnu 1968. Vždyť co je to za odporný razantní "obrat" ohledně hlídání Šengenu?!! ~~ »Evropská unie upozornila Řecko, že mu pozastaví členství v Schengenském prostoru bez kontroly vnitřních hranic, jestliže do poloviny prosince nezastaví příliv uprchlíků do zbytku Evropy. Informoval o tom web listu Financial Times (FT). Podle něj roste ve zbytku unie hluboká nespokojenost s neochotou Atén začít intenzivně hlídat svou hranici s Tureckem, která je zároveň vnější hranicí osmadvacítky.« ~~ Toto chtějí po Řecku, když před cca 4mi měsíci stanuli po boku všechny do Dojčlandu zvoucí madam Merkelové, a tím jižním nárazníkovým zemím Šengenu nepřímo řekli, ať je nechají vstoupit?!!

Bylo by ovšem záhodno se dozvědět, kdo je míněn onou EU v první citované novince. V této chvíli opravdu doufám, že nikdo z ČR za tímto zrádným aktem nestojí ani jako autor, ani jako hlas pro. Protože v tom případě by to opravdu chtělo nejen opustit křiváckou EU, ale vyměnit buď naše zástupce v Bruselu, nebo i celou naši vládu & parlament & senát.

F. Šimek 2.12.2015 9:44

Re: Aktivní nacisté,

já měl kamaráda, kterej sloužil u alpských myslivců. Byl taky u štalingrádu. Ruskej kulomet ho tři krát trefil. 30km šel s partou raněných, než došli k lazaretu. Němci mu dálali za hrdinství rentu, ale já ho našel na seznamu STB ! Proto mohl do esterajchu pravidelně jezdit a vozit co chtěl. V KSČ nebyl !

F. Šimek 2.12.2015 9:34

Re: Autor je odborník, který neví, kde je Veselovský???

jmenovče-on to ví, ale čumím, že to nevíte vy !!!

J. Šimek 2.12.2015 9:10

Autor je odborník, který neví, kde je Veselovský???

J. Chaloupka 2.12.2015 9:06

"Své vlastní uvažování většinou raději utlumí."

Optimisto, předpokládáte nějaké "vlastní uvažování" těch, co se vyskytují co by "redaktoři ČT"? Vždyť je to podstata jejich postupu - nemít vlastní uvažování. I proto tam často vidíme mladé svazačky a svazáky, kteří najednou hlásí třeba z parlamentu.

E. Vašátko 2.12.2015 8:50

Pan Veselovský z obrazovky nezmizel,

společně s paní Drtinovou (jak mě ta ženská někdy leze na nervy) dali dohromady DVTV, a zde se dokázali prosadit natolik, že právě nedávno dostali i cenu. Kdo umí, ten umí.

P. Dvořák 2.12.2015 8:16

Re: Aktivní nacisté,

Když jste v té míse, popište, jaké to tam je a jak to vlastně bylo. To bude přínosnější, než se vyjadřovat ke mně.

Z. Švrček 2.12.2015 7:56

Re: Aktivní nacisté,

Měl jsem  v práci  kamaráda tady u nás v býzvalých sudetech. Byl to Němec jak poleno a tak ve válce narukoval. Jednou jsme se picli a on se rozvykládal svojí kostrbatou češtinou: " ktyž sem narukofál pýl sém nedžív na západnim pobžeží. Pak sem ale musel na ruskou front. Pýl sem u Stalinkrad, tam sem pýl raneny, ale potkal sem tam ktyž mě kurýrovali Oto Skorceny - fiš, kto to pýl Oto Skorceny?" Když jsem mu řekl, že vím, tak pokračoval: " no pýl sém s nim na jeho akcich, taky na Sicilie a zase sem pýl raneny. Rusy sém sažil v lazaretu a tak se nejak stalo a ja nepýl otsunuty. Hned sem potom vstoupil do KSČ a ted mi fšeci mužou polibit prtel." Dnmes už to má chudák Dolfek za sebou a tak o tom můžu mluvit.

B. Volarik 2.12.2015 7:33

Sláva a chvála Pavlu Chrastinovi!

Průkopník rock´n´rollu v komunistickém Těžkoslovensku. Nezaprodal se a odešel do exilu, věren svému srdci. Nejen dobrý kytarista...i zdatný psavec,jehož články jsou čtivé a informativní. Pavle, byl jste mým hrdinou v době mého dospívání, dnes jste pro mne příklad chlapa, který umí. Nazdar!

P. Švejnoch 2.12.2015 7:09

Re: Objektivni zpravodajstvi neexistuje !!! Nam to jeste ...

Ne že bych s Vámi a Vaším předřečníkem věcně (alespoň částečně) nesouhlasil.... Ale lepší než Váš obrat "hlavní mediální mainstream" by snad mohl být už jen obrat "hlavní mediální mainstreamový proud"... :-)

S. Rehulka 2.12.2015 6:21

Re: Aktivní nacisté,

Ale soudruhu Dvořáku, vždyt jste kompletně mimo mísu.....

P. Dvořák 2.12.2015 3:44

Re: Aktivní nacisté,

Opravdu?

Aktivní nacisté a kolaboranti byli naopak hojně využívání druhou stranou. Zejména poté, co Američané odvezli Štěchovický archiv. O takových kompromitujících materiálech si mohla StB nechat jenom zdát.

S největší pravděpodobností byl do celé akce zapojen ministr zahraničí Jan Masaryk, který si to krátce po únoru 1948 odskákal.

Doslova.

H. Lukešová 2.12.2015 0:40

Re: Objektivni zpravodajstvi neexistuje !!! Nam to jeste ...

Přesně tak. Hlavní mediální mainstream je lživý, zaujatý a neobjektivní.

P. Skřivan 2.12.2015 0:38

Aktivní nacisté,

byli velmi vítání StB, konečně jako všichni, kdož měli nějaký vroubek a současně byli svolní činit špinavosti pro "stáňu a vláďu".

T. Pansky 2.12.2015 0:29

Objektivni zpravodajstvi neexistuje !!! Nam to jeste ...

... nedoslo.  Stale jsme masirovani socialistickou statni televizi a rozhlasem.  Ze to neni pravda ?  Ale ano.  Zde je nazorny priklad:  objektivni je tato informace "Vojak sel".   Je to hola veta vyjadrujici jednoduchy dej.  Ale jakmile k tomu pridame jakykoliv prislovec, uz to neni objektivni veta, ale veta zabarvena popisem, ktery odrazi postoj sdelovatele !!!  A takhle to funguje ve vsem mediich.  Jsme potom krmeni slovy, ktera jsou nam podsouvana a my je prijimame jako pravdu.  Co bychom tedy meli udelat?  Veskera statni media zprivatizovat.  Soukroma media jsou samozrejme tendencni, ale my si vybereme ta media, o kterym jsme vypozorovali, ze dodavaji zpravodajstvi, kteremu verime.