23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jindra 9.6.2007 12:00

s prasetem se nediskutuje

a na jeho názorech vůbec nezáleží.

Magor Milda, Dr.Sc. 8.6.2007 23:00

A proč místo poplatku za televizi a rozhlas nevybírat přímo u politiků?

reklama jako reklama, kdyby je to něco stálo, nebudou tolik otravovat!

Jan 8.6.2007 22:45

Škoda že kuráž nabrala ČT až po odchodu Paroubka z postu premiéra.

F.VÍZEK 8.6.2007 20:45

Jiří Paroubek

je předsedou ČSSD.  Strany, která před jeho nástupem měla kolem 9 až 10% preferencí a pod jeho vedením se za pouhý rok vyšvihla na historické maximum. Má více než  mají dohromady KSČ, KDU-ČSL a Zelení.  Z toho pohledu jde o úspěšného politika.  Vládu předal - jak je běžné v pluralitním systému - vítězi voleb (jistě nerad!) v situaci, kdy je země v nejlepší kondici (viz statistika). A chová se - jako opozice.  O tom je demokracie.  Proč nadávat?  Tak už to chodí - každý chvilku tahá pilku - dokud nezabředneme do totalitních vod, kdy bude znovu jedna pravda, jedna cesta, jeden názor, jeden vůdce. 

Henry 8.6.2007 21:24

Re: Jiří Paroubek

Jenže do totalitních vod zabředneme právě se schopným (všehoschopným?) Paroubkem. To co produkuje není demokracie. Schopnostmi je  destruktivní, nekreativní, koná dle svého naturelu - první polovina verbální reakce je napadení oponenta, druhá polovina je obvykle demagogické žvástání. Smutnou a šokující skutečností je, že taková prezentace zřejmě významné části ČSSD imponuje.

Jindra 9.6.2007 12:01

Re: Jiří Paroubek

Adolf Hitler také dojkázal pěkně zahejbat s preferencemi NSDAP

Standa 8.6.2007 19:03

Disproporce přiznané ČT

jsou celkem zajímavé. " V letošním roce do 4. června odvysílala ČT24 celkem 44 mimořádných

vystoupení představitelů ČSSD. ODS s čistě stranickou agendou přišla na

řadu dvanáctkrát, představitelé trojkoaliční vlády pak dvaašedesátkrát." 44 : 74. Dle ČT vVskutku určitě vyvážené ve prospěch opozice!

No 8.6.2007 18:29

Ruda zakladovka se nezapre

Komunisticka retorika, nacvicena v Jednote u bucku se skopkem se oklepat neda- Paroubek je proste Solvina.

VladaPing 8.6.2007 18:02

Lze napsat stručněji.

Jiří Paroubek je VŮL na n-tou..

P.S.

A taky svině....

Jindra 9.6.2007 12:02

Re: Lze napsat stručněji.

R^

Jan H. 8.6.2007 17:28

Vazne obavy

Zcela vazne se obavam (a se mnou i kolegove a mnoho znamych i neznamych obcanu), ze p. Paroubek je vazne dusevne nemocen. Svedci o tom nejen jeho chorobne bludne predstavy o jeho "zvlastnim poslani", ci jeho vira, ze jeho konani ridi "nejaka nejvyssi bytost", o cemz "nikdy nepochyboval", coz napadne pripomina diagnostticke priznaky  schizofrenie, ale i jeho aktivity i vyroky, ktere vstoupi do dejin patrne podobne, jako vyroky jisteho Milouse, jimz se narod smeje dodnes. ;-D

Nic z toho mu ale nevycitam. Za nemoci, charakterove vlohy, ci vzhled clovek vetsinou nemuze. Co me vsak prekvapuje, je smutna skutecnost, ze mezi 17 tisici cleny CSSD se nenajde zadny kvalit alespon "nevinneho ditete", ktery by nasel v sobe dost cti a odvahy, aby hlasite zvoal "Kral je nahy!".. Rv

Kubeš 8.6.2007 19:08

Re: Vazne obavy

Není náhodou Paroubek Marťanem?

Jindra 9.6.2007 12:03

Re: Vazne obavy

nemyslím si, Paroubek celám svým předchozím životem dokázal, že je naprosto zdravý, bezpáteřní karierista.

Muslym 8.6.2007 16:08

Svěže, s nadhledem a vtipně napsaná odpověď.

Bohužel je to inteligentně napsané, to Paroubek nikdy nepochopí...

bill 8.6.2007 15:05

jyrka

Vážení přátelé, nevím zda víte že Paroubek, když pár dní tvořil koalice KDU ČSL a ČSSD s podporou komunistů , souhlasil s Kalouskem že se u lékaře platit bude. Proto to teď považuji od Paroubka za drzost, že kecá jinak. Aby se tenkrát dostal do vlády slíbil cokoliv.

jj 8.6.2007 14:53

No jo, pan Šámal si myslí

že ČT je nekritizovatelná, právě tak jako strana a vláda před lety. A tak by si rád zavedl svou soukromou cenzuru. Trhni si nohou šašku Šámale! 

Vodák 8.6.2007 16:09

Re: No jo, pan Šámal si myslí

Typický příklad skutečně konstruktivní kritiky. To jsme se toho dozvěděli.

Esmerald 8.6.2007 21:40

Re: No jo, pan Šámal si myslí

Vážený " jj ". Úkolem medií je upozorňovat prostřednictvím redaktorů na to, co politikové asi dělají špatně a proč a jak pokračují v nebezpečných praktikách. Media mají a musí být hlídačem demokracie a nikdy nesmí či nemají klesnout na úroveň diktátorské trumpety. Jsou -li za to placena, pak jsou placena z dobrovolných poplatků z cen v trafice a být profesionálem je jejich povinnost tak jako by měla být povinnost politiků, placených a korumpovaných z nedobrovolných daní. Již proto by měli politikové prokazovat neustále svou vlastní profesionalitu. J. Paroubek je diktátor se ztrátou sebekontroly. Jeho do zblbnutí opakovaná drzost nad všechny meze je přikazovat a diktovat jednotlivým voleným poslancům jednotné hlasování a trestat ty svobodněji myslící. Je to naprosto odpuzující a prohlašovat takovéto jednání veřejně je snad útok na samotnou ústavu země.  

Jan H. 8.6.2007 13:53

Vazne obavy

Zcela vazne se obavam (a se mnou i kolegove a mnoho znamych i neznamych obcanu), ze p. Paroubek je vazne dusevne nemocen. Svedci o tom nejen jeho chorobne bludne predstavy o jeho "zvlastnim poslani", ci jeho vira, ze jeho konani ridi "nejaka nejvyssi bytost", o cemz "nikdy nepochyboval", coz napadne pripomina diagnostticke priznaky  schizofrenie, ale i jeho aktivity i vyroky, ktere vstoupi do dejin patrne podobne, jako vyroky jisteho Milouse, jimz se narod smeje dodnes. ;-D

Nic z toho mu ale nevycitam. Za nemoci, charakterove vlohy, ci vzhled clovek vetsinou nemuze. Co me vsak prekvapuje, je smutna skutecnost, ze mezi 17 tisici cleny CSSD se nenajde zadny kvalit alespon "nevinneho ditete", ktery by nasel v sobe dost cti a odvahy, aby hlasite zvoal "Kral je nahy!".. Rv

nepolitik 8.6.2007 13:41

Přenos Pinďorkova projevu jsem neviděl, ale

přesto mám k chování ČT24 při přímých přenosech kritické připomínky. Protože se velmi těžko pohybuji jsem nucen trávit většinu času sezením. Protože už jsem na tomto světě více než tři čtvrtiny století pobírám starobní důchod. Z těchto dvou důvodů často zapínám televizor a protože mohu sledovat program ČT24, tak se na něk často dívám. Jsem rád, že ČT24 přenáší živě různé tiskové konference, interpelace z Poslanecké sněmovny atd. atd. a tak mi velmi vadí, když je tento přímý přenos přerušen "krátkým zpravodajstvím", které jsem už slyšel v tomto dnu několikrát a nic nového nepřináší. Na př. včera utli přenos interpelací z Poslanecké sněmovny a místo něho běželo nevím kolikáté opakování ekonomického zpravodajství. Obdobně mi vadí, když nějaký redaktor, odpuste mi ten výraz, pindá do přímého přenosu a tomu kdo právě mluví u kecpultu není roumnět ani slovo. Pokud už pane Šámale zařadíte přímý přenos do programu ČT24, potom byste ho neměli z jakýchkoliv důvodů, mimo mimořádné zprávy o blížící se živelní pohromě nebo vypuknutí třetí světové války, přerušoval, ale přenos zachovat až do skončení přenášené akce. Např. poslanecké interpelace byste měli přenášet na ČT24 celé. Jsou v době zasdání sněmovny jednou týdně a mají pevně vyhrazený čas, takže je můžete předem zařadit i do programu.

Nyní k Pinďourkově stížnosti. Pokud jste opravdu přerušili svévolně jeho projev, potom je to barbarství první třídy a to tvrdím jako člověk, který Piňdourka a jeho šibaly nemá vůbec v lásce.

Mard 8.6.2007 14:52

Re: Přenos Pinďorkova projevu jsem neviděl, ale

Myslím že v rámci duševního zdraví by Peroubkovy přenosy neměli přerušovat, ale ani je nevysílat, pouze je prodávat nahrané na DVD jako zábavné pořady.

Jindra 9.6.2007 12:03

Re: Re: Přenos Pinďorkova projevu jsem neviděl, ale

R^

Saša 8.6.2007 13:36

Ten člověk je duševně nemocný.

To se stává, to není žádná hamba, že někomu onemocní mozek (jinému zase koleno třeba).

Pan Paroubek je zjevně nemocen, biochemické procesy v jeho mozku nejspíše neprobíhají standardním způsobem. Vhodné by bylo, aby se léčil - i ty nejhorší případy lze alespoň tlumit. Neléčené poruchy způsobují velké utrpení pacientovi i jeho okolí.

Jindra 9.6.2007 12:04

Re: Ten člověk je duševně nemocný.

schovávat bezpárteřní karierismus za nemoc nelze. Je to prostě jen lidská svině.

Starý J. 8.6.2007 13:10

Tak i ve veřejnoprávní ČT

už začínají mít Paroubka plné zuby? Vždyť taková to byla velká láska! Na ČT24 vysílali vlastně jen jeho každodenní tiskovky! Malý Napoleon se rozčílil, že si ho dovolili přerušit? Tak to se pánové tak významné nabubřelé osobě opravdu nedělá!

Kolikrát si tam stěžoval již Topolánek? 

pavel 8.6.2007 11:55

Řekl bych, dost odvážné ....

Ale podotýkám, že asi pravdivé. Jen nevím jak dlouho pane Šámal vydržíte. Přál bych Vám co nejdéle.

Sch.nekorektní glosátor 8.6.2007 10:54

Vážený pane předsedo ČSSD Jiří Paroubku, vážená koalice, vážená opozice.

Rád bych Vás upozornil na to, že ti, kteří mají v hlavě mozek a nikoli seno, si nekazí nedělní oběd Vašimi tlachy. Dost na tom, že se musejí denně potýkat s důsledky Vaší hlouposti a omezenosti.

Malý Aston 8.6.2007 11:02

Re: Vážený pane předsedo ČSSD Jiří Paroubku, vážená koalice, vážená opozice.

Máte pravdu.Pustit si v neděli televizi a pořád se dívat na ty samé učinkující herce,kterým scénárista ten nebo onen píše role a které se snaží hrát je mrháním času.Sem tam se zřejmě omylem dostane do televize i nějaký cizí zpravodaj nebo politolog a naši uvaděči politických pořadů čumí jak péra. Například včera nějaký český profesor žijící v USA přesně vysvětlil jak pomáhat chudým v Africe.Takže televize nemá žádné zpravodaje se svým myšlením a nezávislé pozorovatele.Pořád je to jako za Jakeše.:-D

Sch.nekorektní glosátor 8.6.2007 11:32

Například včera nějaký český profesor žijící v USA přesně vysvětlil jak pomáhat chudým v Africe

To je od něho moc pěkné. Ještě by měl vysvětlit proč. Já se nedíval, tak o chudých v Africe toho moc nevím. Ovšem cítím, že je to závažný problém, ale rád bych upozornil, že oůi740795Iaseftž obývající planetu u slunce necelých patnáct set světelných let odsud mají zaádní nedostatek ilnhasdoh což je činí ta moc nešťastnými, že bychom jim měli pomoci. V případě potřeby jsem též ochotný v nějaké televizní debatě vysvětlit jak. Kdyby se pan profesor neurazil, cítí-li potřebu pomáhat chudým, mohl začít u nás, protože  se mu jistě doneslo, že ne každý tuzemec má třicetimetrovou jachtu. Určitě bych nepohrdnul měsíčním pobytem na té jeho. Nepochybně  by to pro něho byla maličkost, soukromým jetem je Karibik co by antiglobalizační dlažkou dohodil. Jenže to asi nepůjde, protože pan profesor nemá jachtu ani ten soukromý jet. Protože kdyby je měl, pak by se neživil přednáškami jak pomáhat chudým v Africe.

franta 8.6.2007 10:21

Mně se strašně líbí

jak obě strany dělají totéž a navzájem si to vyčítají