9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

MÉDIA: Nadrobila jste si to sama, paní redaktorko

V našich končinách, zvláště na politické půdě, každou chvíli exploduje nějaké téma. Naposledy Vrbětice: stalo se sice už před sedmi lety, ale teprve nyní, zcela náhodou, dorazily do Prahy ozvěny výbuchu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 4.5.2021 8:44

Měla vstát a jednu pěkně mířenou dámskou mu vlepit.

J. Jelínek 4.5.2021 8:39

Nevím, bývá to zvykem. Divil bych se, kdyby ne.

O. Buda 4.5.2021 8:39

Na internetu si lze osvěžit, jak to panu prezidentovi férově myslelo kdysi a jak mu to myslí poslední dobou: Baštův kufřík, Olovo, Bamberk, Zemanova účast na akcích organizovaných agentem KGB na Rhodu, Štiřínská aféra, schůzka v Lánech, selhání jeho strategické spolupráce s Čínou, žádost o vydání jmen ruských agentů působících v Česku, plky o BIS a další věci, výčet je impozantní. Už dávno před první volbou ho jeho myšlení, názory a chování jako kandidáta na prezidenta diskvalifikovalo. Někomu to bylo jasné, někomu by toho nestačilo ani mnohem víc. Pozdě plakat nad rozlitým mlékem. Neměli jsme si ho zvolit.

J. Fráňa 4.5.2021 8:33

NEVÍM.;-D;-D;-D

J. Fráňa 4.5.2021 8:32

Krásný důkaz jak osobní nenávist zatemňuje mozek. Aby rozumný člověk správně vyhodnotil situaci, zkoumá fakta a důkazy. Je to všeobecně vžité a osvědčené pravidlo. Neplatí ovšem v případě nenáviděné osoby, u ní je to velezrada.;-D

R. Langer 4.5.2021 8:29

Jo jo, to Drahoš, ten by se nezakecal, ten by konal. ;-D ;-D ;-D

R. Langer 4.5.2021 8:28

Hm, a vy myslíte, že na tom rozhovoru něco autorizovali? 8-o

R. Langer 4.5.2021 8:27

Ano, na Válka rozhodně, Hnusný dne, ovšem o rozhovoru jsem neřekl ani slovo. Ale chápu, že jako obvykle jsi totálně dezorientovaný. ;-D

V. Kuhaj 4.5.2021 8:27

No, pane Jelínku, vzhledem k tomu, že dnes je za psychopata vydáván každý, kdo umí odolávat tlaku okolí a nedá se zatlačit ke zdi, považuji toto původně urážlivé označení za výraz uznání. Ano, Zeman takovým člověkem je. A já mu k tomu gratuluji. A přál bych si, aby nejen mezi politiky, ale mezi všemi, kteří o něčem důležitém rozhodují, byli lidé, kteří se nenechají vydírat sofistikovanými kecy novinářů, neziskovek nebo jen obyčejných závistivců.

J. Fráňa 4.5.2021 8:21

Chtít důkazy proti Rusku je velezrada, prezident má přeci nadšeně kývat a automaticky Rusko odsoudit. Drahoš by to zvládl, Zeman dělá potíže.;-D

J. Fráňa 4.5.2021 8:12

Všiml jste si, že prezident mluví bez papíru, bez čtecího zařízení. Zeman byl u nás v Becherovce, v rámci návštěvy krajů a diskutoval se zaměstnanci. Můžete mu vyčítat milion věcí, ale v diskusi ho nevykolejíte. Nevěřil by jste o jakých věcech má tento člověk znalosti. Udělá z vás pitomce, kdykoli si zamane. Není to jen o inteligenci, ale hlavně o řečnických schopnostech a zkušenostech. Soudný člověk, i když ho nemá rád, ho nemůže nazvat pitomcem. Rád bych po letech viděl diskusi Zemana s Klausem.

J. Nevrkla 4.5.2021 8:11

Požadovat důkazy a důkladné vyšetření považujete za senilní zvaneni? Tak to jste nadšeným aktivistou nové doby. Doby úpadku mravů a práva.

J. Jelínek 4.5.2021 8:09

Senilnímu žvanění psychopata říkáte humor?

V. Církva 4.5.2021 8:09

Tak jsme jen lidi. Někdy se nedaří, ale předpokládám, že paní Tománková věděla, že bude mluvit se Zemanem a budou se probírat Vrbětice.

Ale třeba z toho právě byla nervozní. To se stává když má člověk tíhu velké zodpovědnosti, někdy to nedopadne.

Takže já bych to neviděl jako průšvih ani Tománkové, ani nic neočekávaného od Zemna.

Problém tak je spíš to že všichni rozebírají formu a podstata se vytrácí:

Zeman se rozhodl nepodpořit poměrně jasné i když ne 100 procentní argumenty BIS.

Kdyby měli redaktoři i trochu inteligentního a nekonformního přístupu ptali by se spíš jestli jsme na Vrbětice zareagovali optimálně, a jestli se nedali z Vrbětic zkusit na Rusech nějakou inteligentnější diskusi, kompensace atd.

Pravděpodobně ne, ale stejně jako se Zemanem, nešlo se na to připravení s inteligencíí a tahem na branku.

J. Jelínek 4.5.2021 8:08

Nemyslím, že by se výkon paní Tománkové nějak zlepšil. Nicméně, bylo by zajímavé pozorovat prezidenta, zda si dá pozor, aby nevypustil něco, co žádná autorizace už nenapraví.

J. Nevrkla 4.5.2021 8:03

K prezidentovi lze mít jistě různé výhrady, ale každopádně ukázal, že mu to ještě pohotově myslí a nad redaktorkou měl vždy logicky navrch. To by dokázal málokdo, navíc s humorem.

J. Nevrkla 4.5.2021 8:00

Žádný strach před velkými zvířaty, s tím by se dalo souhlasit. Jenomže tady byl prioritní strach propagandistů,aby se v plné síle neukázalo, že k vrbeticke kauze nejsou žádné důkazy, že je to úplně na vodě, že je to kvůli Dukovanům a boji proti Rusku účelové a zřejmě podněcované z Ameriky. A obviňování prezidentaz velezrady za to , že to chce maximálně vyšetřovat a předložit veřejnosti důkazy, tento dojem samozřejmě jen potvrzuje.

R. Toman 4.5.2021 7:58

A jaký by v tom byl rozdíl. Domníváte se, že by se výkon paní Tománkové zázračně zlepšil ? Pro ní i pro Zemana to byl živý rozhovor, nepředpokládám že ho nějak zásadně Prima sestříhala či jinak upravila.

R. Toman 4.5.2021 7:51

Přesně tak.

J. Jelínek 4.5.2021 7:49

Když je prezident takový geroj a mudrc, který dokáže převálcovat jednu redaktorku v předtočeném rozhovoru, tak ať někdy vystoupí v živém rozhovoru, v přímém přenosu.

R. Toman 4.5.2021 7:49

R^

J. Vlček 4.5.2021 7:41

Pane Macků, velmi dobře, ba co dím, přesně napsáno. R^R^R^

J. Bárta 4.5.2021 7:37

Byl jsem zvyklý, že paní Tománková vedla kultivované rozhovory. S přechodem na CNN se to dost změnilo. Pamatuji si na jeden z prvních rozhovorů na této nové stanici s premiérem. Po několika slovech ji řekl: Neskákejte mi do řeči, nejsme u Moravce.

R. Gumulec 4.5.2021 7:35

Paní Tománková převyšuje moderátory ČT (Tvarůžková, Witovská, Fridrichová, Moravec, Železný aj) objektivitou o parník. Přesto její rozhovor s M Zemanem neodpovídal jejím možnostem, byla málo připravená a pořád se ptala na to samé..... S Vaším hodnocením plně souhlasím.

R. Gramblička 4.5.2021 7:31

pan Langr tady někde vyjevil svůj názor na rozhovor nebo si jen zase něco cucáte z prstu?

J. Fráňa 4.5.2021 7:26

Paní Tománková se ptala blbě a ještě k tomu opakovaně blbě. Jenom blb by si nevšiml, že za bambulu tam byla paní Tománková. Slyšel jsem, že Putin slíbil Zemanovi za tohle vítězství v debatě nový invalidní vozík.;-D;-D;-D

J. Fráňa 4.5.2021 7:18

Ale dá vy brepto, stačilo, aby paní moderátorka neopakovala stejné otázky několikrát.;-D

P. Jirkovský 4.5.2021 7:14

"... mediálně znásilní ...?" Neměl byste si tyhle úchylný představy nechat pro sebe nebo svýho terapeuta, pane autore? A k tomu rozhovoru - paní Tománková se ptala a ten malichernej bambula si jen vyskakoval jak pravej buran a blb. A to jeho (Zemanovo) "volno" před vyjádřením? Jen projev nekonečný servility před Kremlem; hledali s Putinovým emisarem všechno možný, jak prospsět svejm osobním zájmům i za cenu, že uškodí týhle zemi.

J. Kopp 4.5.2021 7:04

Souhlas. Choval se, tak jakoby se choval vůči jakémukoliv jinému novináři. Korektně. Že opakovala otázky, na které již odpověděl byla její chyba. Zdržovala tím pořad, mohli jsme se dozvědět mnohem víc.

J. Svoboda 4.5.2021 6:20

Ještě jste to neviděl a už máte jasný názor ;-D;-D;-D

Pěkný den.