17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

MÉDIA: Matoucí vysvětlení

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 24.1.2011 18:24

Přeju si,

aby všichni politici byli na každém kroku sledováni. Jenom tak budu mít jistotu, že nepáchají, za moje peníze, něco nekalého.

J. Krásenský 24.1.2011 23:24

A vůbec nejlepší by bylo,

aby každý potencionální politik byl sledován, aby se páchající do politiky vůbec nedostali, viďte!? Takže vůbec nejlepší je špehovat každého neboť kdo ví, kdy se kdo stane politikem! A to jsme tu už měli v podání nacionálních i internacionálních socialistů.  Ke kterým se hlásíte Vy ? Tak to dopadá, když atheisti a agnostici vyhlásí morálku za relativní a individuální... Užijte si to.

B. Rybák 26.1.2011 14:18

Re: A vůbec nejlepší by bylo,

Ano. A už vůbec by o tom jaký politik bude sledován a co ze získaných materiálů bude použito (na koho ano a na koho ne)neměl rozhodovat novinář, tím spíš, když je z novin, pracujících pro zahraničního majitele, novin, jejichž nezákonný prodej a uloupení z fondu mládeže nebylo dosud potrestáno. Nechápu, jak je možné, že pan Kment není za použití odposlouchávací techniky umožňující odposlech státem chráněných informací souzen, pokutován a proč mu ta technika není zabavena.

K. Pavlas 24.1.2011 14:55

Chci věřit

že se pan Bárta nenechá otrávit proti němu vedenou kampaní. Pokouší se totiž, aspoň já to tak vidím, dosáhnout opravdu průhlednosti financování různých velkých státních zakázek. A to se pochopitelně nelíbí pánům jak z ODS, tak z ČSSD. Příkladů z minulosti je přece v obou stranách dost.

P. Fiala 24.1.2011 11:37

Otázka zní: cui bono?

Proč otázku nechat otevřenu?

Dle mne slouží mediální kauzy konkurenčním politickým stranám k převzetí moci nad současnými. Jsou to móresy komunistických pohrobků ze SSSR a jejich dobrovolných spolupracovníků zde v ČR.. Vdyť jsme zažili již druhé vyvolání nedůvěry vládě stranami ČSSD a KSČ! Kdoví jestli by to vláda bez zásahu pana prezidenta ustála. Zapomínáme díky médiím důkladně. Pan Paroubek dosud nezveřejnil obsah jednání v Moskvě těsně před vyvoláním 1. nedůvěry vládě pana Topolánka, která řídila instituce celé EU! Stejne tak je zde odpověď na otázku proč byl médii vzápětí  pan Topolánek uštván, takže i vlastní spolustraníci ho totálně odepsali, v podstatě ze "strachu", že by se mohlo provalit i něco na ně samotné.

J. Štrobl 24.1.2011 9:23

Slušný člověk

Ten Bárta musí být asi opravdu slušný člověk, když se na něj ti neřádi tak sesypali.

J. Mannheim 24.1.2011 10:01

Re: Slušný člověk

no, jedna věc je jistá, milionem ho neuplatíte - ani deseti

J. Urban 24.1.2011 8:18

Díky za tento článek.

Zcela přesné a výstižné, beze zbytku. Tak jako kdysi komouši ukazovali na imperialisty, teď odéestapáci ukazují na Bártu. Už aby ti modří svazáci skončili jako ti komouši.

I. Hanuška 24.1.2011 7:47

Spiknutí MFDnes

Za posledních několik let se v ČR objevuje jeden stálý a dá se říci skoro konstantní vzorec chování MF Dnes a ostatních novin - které začnou papouškovat to, MF dnes začala vykřikovat.

Vždy, pokud se má něco závažného řešit, někdo si "najme" MF Dnes, která zveřejní špínu většího kalibru, čímž strhne pozornost na otázky nedůležité. A důležité záležitosti jsou projdou bez povšimnutí.

Zní to skoro jako spiknutí, ale promítněte si všechny kauzy, které MFDnes zveřejnila v poslední době. Vždy se mělo v blízké době začít rozhodovat o prodeji velkého státního majetku (Telecom, ČEZ), nebo o jiné závažné věci (např. teď Sazka). Mnozí začnou křičet, že nechci, aby se zveřejňovaly závažné věci, ale ve skutečnosti to není pravda. Chci jen, aby každá kauza dostala tolik pozornosti, kolik se jí zaslouží.

Mrzí mne, že se v této zemi nenajde někdo, kdo by MFDnes dokázal uzemnit zveřejněním právé kauzy.... A mrzí mne, že politici mají pravdu, když nadávají na neschopnost a zkorumpovanost novinářů a mají částečně pravdu.

M. Trhlík 24.1.2011 13:58

Re: Spiknutí MFDnes

Pane Hanuško,ale to musí pochopit lidé,že není každý štěk v novinách pravdivým argumentem.stejně tak jako reakce čtenářů na články.Ano mohu mít svůj názor,ale proč je hlupák ten,který se mnou nesouhlasí? Na druhou stranu je dobře,že novináři šlapou na paty politikům,protože jinak se dočkáme toho,že budeme jako v minulosti hození mocným do chřtánu a budou si dělat co chtějí. Jinak mají opravdu částečnou pravdu,že novináři předhazují své informace veřejnosti,bez závěrů.Pokud má novinář pravdu,musí jí uznat i politici a pokud pravdu nemá,musí politici dokázat,že ani v demokracii nejde vše uvádět bez trestu.

P. Jášek 24.1.2011 6:50

Komu slouží?

A co takhle: ODS dále nemůže setrvat v koalici s "nedůvěryhodnými" VV, pád vlády, úřednická vláda "odborníků" vyjednaná s podporou Hradu, volby, velká koalice....BRRRRR

J. Bakulová 24.1.2011 7:09

Re: Komu slouží?

ona by ta budoucí velká koalice ale mohla vypadat jinak: Haškova ČSSR + VV

P. Novotný 24.1.2011 8:00

Re: Komu slouží?

Proboha proč by to ČSSD dělalo to by si pěkně zavařili. Pěkně se spojí s ODS aby společně mohly nakrást ještě co se dá.

J. Urban 24.1.2011 8:20

Re: Komu slouží?

No bodeť , to už je natrénované a osvědčené, dokonce teď už i v hl.m. Praze

S. Vaněček Šauerová 24.1.2011 2:32

Velmi dobře, pane Jemelíku.

Je potěšující, když některý publicista prokáže nejen znalost práva, ale také zdravý rozum. Nestává se to tak často.

S. Körner 24.1.2011 8:56

Re: Velmi dobře, pane Jemelíku.

nezbývá než přidat můj souhlas,škoda jen,že dál se nic dít nebude a neřádstvo bude dál plavat na povrchu věcí-což režimu velmi vyhovuje,obzvláště v případě kdy se má zastavit korupce.

K. Loucký 24.1.2011 2:00

Díky za článek

Velmi pěkné, není co dodat.

Snad jen to, že ten Bárta musel asi pokazit pěkných pár kšeftíků, když se teď na něj tak všichni sesypali.

J. Urban 24.1.2011 8:20

Re: Díky za článek

To si pište. A v-v-v-vo tom to je.