5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

MÉDIA: Kdopak nám tu lže?

Janek Kroupa prohlašoval, že má dost věrohodných důkazů o tom, že chtěl Jan Hamáček vyměnit kauzu Vrbětice za Sputnik V a setkání Biden-Putin v Praze. Důkazem měla být schůzka se „sociálním demokratem“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Písařík 8.5.2021 18:47

Sopečná furie, rozlije se žluč a bude konec!! A s kým bych si tak potom psal? Přibrzdit:-P

D. Černá 8.5.2021 18:34

Je vůbec možné, že se někdo, kdo umí jíst příborem, číst a psát, se dobrovolně přihlásí ke členství v něčem tak odporném, jako je ČSSD?

D. Černá 8.5.2021 18:28

..těší mně? Opravdu těší mně? Písaříku Písaříku, tak to dopadá, když pologramotný blb z lánského stáda chce školit. Neodhadl jsi nic. Je to jen tvé toužebné přání, které ti nesplním. Nauč se česky, aspoň základy. Nebo raději mně(komu-čemu) nepiš, jsi příliš snadný cíl. Teď si běž pobrečet k Jyrkovi Ovčáčků a až tam budeš, řekni celé té lánské partě zlodějů a kolaborantů, ať si už shání(pro tebe schání) dobré právníky. Troubo.

L. Písařík 8.5.2021 18:03

Velmi dobře Černá, těší mně, že jsem vás správně vyprovokoval a odhadl - soptící furie.

D. Černá 8.5.2021 17:53

Ruská filcka, tu jsem zapomněla;-(

D. Černá 8.5.2021 17:53

Ruská filcka, tu jsem zapomněla;-(

D. Černá 8.5.2021 17:52

Tak něco k té češtině, Písaříku, to si ráda přečtu. Pokud se chceš, ty jelimane, točit na blbostech automatického dokončování slov, které mě nebaví hlídat, tak jsi blbější než Jyrka Ovčáček.;-D

L. Písařík 8.5.2021 16:22

Černá - už nejste s náma, už jste nám známa, kromě toho, že jste promarnila učení českého jazyka, píšete jako chlap a asi jím i jste, třeba jste i mužatka. Jste přesvědčena, že si váš polobůh Kroupa všímá Černé?

A. Renjascu 8.5.2021 16:02

Ok zkusím to znovu. Pokud označím to nejpravicovější co je k dispozici za politický střed, potom samozřejmě nepovažuji jejího do nedávna hlavního představitele za autentického nositele pravicových myšlenek, ale "pouze" za někoho, kdo má ve srovnání s tím ostatním (od extrémně progresivně levicových Pirátů až po umírněnou progresivní levici typu TOP09 či její B tým zvaný ODS) názory napravo. Předpokládám, že tyto jeho názory jsou totožné s programem Trikolóry který veřejně prezentoval a ke kterému se i přihlásil. A co z toho je pravicové? Nižší daně, úsporný stát, nižší, ale nikoliv žádná míra regulace, důraz na osobní zodpovědnost, hodnoty vytvářené prací... To, že tam jsou věci s kterými nesouzním a pravicové politice neodpovídají je důvodem proč toto hnutí označuji za středové. A neúspěch? No pokud ČT zve do veřejných debat zástupce některých malých až marginálních stran jako je třeba TOP 09, ale jiné strany s obdobným potenciálem ignoruje či pokud politická scéna v součinnosti s US není ochotná odstranit diskriminační pětiprocentní blokaci vstupu do sněmovny, tak bez nějaké vlivové osoby či navázání na masmédia není moc šancí prorazit. Zvláště, když lidem sdělíte, že k prosperitě vede práce a ne dotace či dávky, že vzdělání musí mít společenskou a podnikatelskou smysluplnost a nikoliv gender a že svoboda neznamená říkat jen to co frčí hlavním proudem, ale možnost bez obav říkat či poslouchat to co s tímto proudem nesouzní, aniž by mi hrozil ban, vyhazov z práce, ze školy, vyautovani z diskuze, onalepkovani ... Trochu jsem šel přes váš dotaz, ale tak nějak to souvisí s tématem.

J. Červený 8.5.2021 16:00

R^R^R^

T. Kohout 8.5.2021 15:58

Hezky! Ještě že někdo to dovede tak hezky pojmenovat a popsat. Jediné slůvko není nazmar... - spína, veteš, Vladimírovič, všechno je tam.

J. Červený 8.5.2021 15:58

Ministerstvo kultury varuje: Trvalé sledováním ČT vážně ohrožuje duševní zdraví.

M. Šejna 8.5.2021 15:41

To je pro mě novinka, že Koudelka a šéf vojenské rozvědky nejsou tajné služby.

Ale asi máte pravdu. Ony jsou to služby veřejné.

:-P

J. Vlček 8.5.2021 15:40

...si kladete při...

J. Vlček 8.5.2021 15:39

Tu otázku si mládeže při pohledu do zrcadla? ;-D;-D;-D

M. Šejna 8.5.2021 15:39

Jak Koudelka, tak šév vojenské rozvědky to řekli na kameru v ČT.

Leda, že byste ten jejich hovor s moderátorem České televize považoval za filmový trik vyrobený v Hollywoodu. :-P

P. Milan 8.5.2021 15:12

Tajné služby ne, Šejna jo.

P. Spáčil 8.5.2021 15:02

Přeji Vám krásný sluneční den. Bacha na žilku, ať Vám nepraskne.

D. Černá 8.5.2021 14:57

Kdybys byl aspoň chlap....

J. Jurax 8.5.2021 14:28

Kdopak nám tu lže?

Řekl bych, že všichni, a i kdyby náhodou někdo nelhal, stejně to nepoznáme.

Pravdu se možná dozvíme za třicet, čtyřicet let, až aktéři budou pod drnem nebo senilní v domovech pro seniory, a nějaký historik se pošťourá v archívech a sepíše elaborát. Ale už to nebude nikoho zajímat.

J. Vlček 8.5.2021 14:24

Kéž by se tak stalo, paní Tulejova. Splnil by se tak sen mnoha z nás voličů. R^

J. Vlček 8.5.2021 14:11

Stejně, jako je úplně jedno, co tady denně pyskuje nějaký Richter, hrající si tu na černou slepici, kdákající jak po vyprdutí vajíčka. ;-D;-D;-D

V. Halašta 8.5.2021 13:09

Já je čtu ale vy byste si měl po sobě taky přečíst, na co reaguji. Koneckonců vás i cituji a mladého Klause jmenujete jako posledního nostitele (a trpitele :) pravicových myšlenek. Tak mi laskavě odpovězte na otázku, kde se ty jeho pravicové myšlenky nacházejí a nedělejte mi tu přiblou přednášku na téma pravice či národovectví (tu závorku jste si měl taky přečíst) nebo mám strach, že za chvilku skončíme u mikrovlnek.

V. Halašta 8.5.2021 13:02

Hned po vašem odkazu na jejich prohlášení, potvrzujícím Haškovu verzi.

D. Černá 8.5.2021 12:29

Je úplně jedno komu nějaký bezvýznamný písařík důvěřuje.

A. Renjascu 8.5.2021 12:27

Pokud byste četl pořádně příspěvky na které reagujete, tak byste se dozvěděl, že to nejpravicovější co zde je je je Trikolora, kterou řadím mezi středovou a nikoliv pravicovou stranu. Dále byste se dozvěděl, že současný boj kvůli neexistenci pravice probíhá mezi konzervativci a progresivními neomarxisty. To je důvod proč i zastánci konzervativní pravice někdy podpoří někoho z levice, který zastává konzervativní a nikoliv progresivní ideje. A národovec? To musíte nejdříve definovat tento pojem abychom mohli jej někomu přidělit. Pokud je to někdo, kdo má rád svůj národ a není ochoten jej prodat, potom ok, ale pokud je to někdo, kdo vyvyšuje svůj národ nad ostatní podobně jako třeba Hitler, tak to je samozřejmě špatné.

D. Černá 8.5.2021 12:19

Proruské špíny v čele s bolševikem Šejnou vyrazily do boje za šmejda Hamáčka. Hradní krysohlav vymyslel vlastizrádnou konstrukci a Hamáček si naběhl. Veteš, která v r. 89 prohrála byla zalezlá přes dvacet let a dnes, když má na Hradě tu dožívající amébu na kolečkách z posledních sil bojuje o to, aby ty roky, kdy se učili parúsky nebyly zbytečné. Krysy by zalezly s chutí do otvoru Vladimíra Vladimíroviče, protože nic jiného neumí.

L. Písařík 8.5.2021 11:35

Když jsem poněkud opožděně spatřil v tv Kroupu, aniž jsem věděl, o koho jde, pokládal jsem ho za napůl napraveného bezdomáče a hle, on to Kroupa v celé své parádě, nevíte proč bych měl takovému pisálkovi důvěřovat?

L. Písařík 8.5.2021 11:30

Doufáte zcela zbytečně, jestli opustí post hejtmana, pak mu kamarádi najdou jiné výnosné obročí, tak už to v politice chodí. Chcete příklad? Premiér Špidla o kterém nevím nic víc, než že dobře běhal, vyměnil ten post za post v Bruselu a dnes je vysmátý jak měsíček v úplňku. Jenom nevím, co dobrého pro svou vlast v Bruselu udělal. Podobně udavačtí Trasparenti a Piráti - když se jin podaří sestřelit Babiše, myslíte, že budou lepší? Ani náhodou, je to v nich jako v koze lůj. Jestli se dožijeme, budeme vidět, co ještě dovedou.

M. Šejna 8.5.2021 11:15

Tajné služby vyvrátily Hamáčkovu verzi o klamném manévru?

Kdy?

Dejte odkaz na jejich prohášení.