5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

MÉDIA: Dívejme se na Zemana bez nálepek

Miloš Zeman kandidoval na Hrad jako přesvědčený europeista. Jeho volebním mottem bylo vyvěšení vlajky Evropské unie na Pražském hradě a přijetí společné měny euro.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Tolman 27.11.2015 10:39

Re: Radši Putin než Juncker-Merkolová-Hollande.

Zeman si to myslí také. Nic proti. Jde o to jeho lhaní, že je pro EU. Lhát se nemá.

A. Alda 27.11.2015 10:13

To já taky.

Nadávky od českých novinářů jsou jako osvědčení o zachovalosti.

A. Alda 27.11.2015 10:11

Radši Putin než Juncker-Merkolová-Hollande.

Putin o zájmy své země dbá a její občany chrání, což se to tom eurotriumvirátu rozhodně říci nedá.

A. Alda 27.11.2015 10:10

Dobře napsáno.

Vidím to také tak.

J. Tolman 27.11.2015 10:09

Proevropan Zeman

Zeman jede na Putinovu vojenskou přehlídku. Je jediný z Evropské unie

12. března 2015 Miloš Zeman je zatím jedinou hlavou státu ze zemí Evropské unie, která potvrdila účast na vojenské přehlídce v Moskvě. Ta se bude konat 9. května u příležitosti sedmdesátého výročí konce 2. světové války v Evropě.

Zeman jako jediný šéf země Západu zamíří v Číně na vojenskou přehlídku

25. srpna 2015 Čínskou vojenskou přehlídku na náměstí Nebeského klidu v Pekingu český prezident Miloš Zeman nevynechá. Zamíří na ni jako jediný politik stojící v čele země Západu.

J. Tolman 27.11.2015 10:04

Vlajka na Hradě a řeči o přijetí eura

byly tzv. mimikry k zamaskování pravého stavu věcí. Zeman byl od počátku Putinův člověk a tudíž jeho hlavním zájmem bylo a je EU rozbít. Václav Klaus by nikdy žádného proevropského politika na Hrad neprotlačoval, a ještě s takovým úsilím, že v nouzi použil celou rodinu.

P. Dvořák 27.11.2015 9:54

Re: Mohu mít sto plus jednu

A už to pomaličku nese ovoce. Jako v té pohádce, kde pastýř stokrát volal, že přišel vlk. Sousedi se stokrát seběhli, aby mu pomohli, jenže on si z nich vždycky jenom dělal blázny. No a jednou doopravdy přišel vlk, ale pastýř marně volal, nikdo už nepřišel.

Petře, přeji příjemný den. Pozdravuj doma :-))

P. Kmoníček 27.11.2015 9:53

Re: zkouším,

Patří k panu Šetkovi!

P. Kmoníček 27.11.2015 9:52

Re: zkouším,

Já také!

P. Lenc 27.11.2015 9:30

Re: zkouším,

Zkoušejte to dál, dívejte se na akademický "výkvět" jako je Putna, Zlatuška, mohl bych pokračovat ještě hodně dlouho, co bohužel učí naše děti.Pokud vaše oči vidí v těchto lidech přínos pro naši zem, je to sice váš problém, ale v tom případě je pohled vašich očí poněkud zvláštní.A vaše poznámka o "dělném lidu" je již opravdu úsměvná.

J. Hanzal 27.11.2015 9:25

Re: zkouším,

Vidíte, a na Vás se dá pohlížet úplně stejně, pane Šetko. Zemana jsem nevolil nikdy a volit nikdy nebudu, ovšem to co dělá má hlavu a patu

M. Šetka 27.11.2015 9:19

zkouším,

pane Jirso. Zkouším se na prezidenta dívat jinýma očima,ale nejde mi to. Ať se dívám jak se dívám,stále vidím jen nenávistného samolibého bolševického šmejda,který rozdělil národ na dělný lid a pražskou kavárnu,který se nestydí zaměstnávat u sebe v nejvyšších funkcích osoby v podstatě pro tyto funkce nezpůsobilé,který se nestydí vyznamenávat lidi typu Ludvík Karl /jen si ho vygooglujte,zkuste i heslo Minkovice/,který opovrhuje profesory a rektory /přičemž tomu dělnému lidu dává jasně najevo,že jsou v podstaě nepotřební/ atd. Zkouším se dívat jinak,ale stále vidím jen křupana,který nemá na Hradě co dělat.

J. Schwarz 27.11.2015 9:05

Re: Česká média šílela a šílí,

Teď už  jsem došel do stavu kdy mám instinktivně sympatie ke každému komu "politicky korektní" média spílají.

P. Lenc 27.11.2015 9:03

Mohu mít sto plus jednu

výhradu vůči Zemanovi, ale článek naprosto vystihuje situaci kolem něho.Ta neuvěřitelná žumpa novinářů, "akademické obce", zhrzených politiků a různých "lidskoprávnických" expertů ale začíná nést plody.Ale trochu jiné, než si tito "humanisté" představovali.Zatímco Zeman k jejich hrůze u veřejnosti boduje,tak odpor veřejnosti k těmto manipulátorům roste.Oni si vůbec neuvědomují, že tento odpor se může změnit v nenávist, která může být ve svých důsledcích neuřiditelná.

J. Schwarz 27.11.2015 9:01

Re: média, vysoké školy...

Vysoké školství by nemělo být "zadarmo". Pak za státní peníze kdekdo "studuje" nesmysly pro které se najde "uplatnění" zase jen ve státní byrokracii levičáckého státu eventuelně v nějakých neziskovkách beztak taky placených  ze státní kasy / popřípadě ze Sorosových nebo norských fondů /. Lékaři taky bojují za "studium zdarma" a pak za své právo odejít tam, kde jim za získané znalosti dají nejvíc. A taky tenhle model nejvíc prosazují stejní levičáci, co za svého režimu zavřeli hranice a nechali si od emigrantů zaplatit i základní školu. Celý koncept "sociálního státu" a státně organizované "solidarity" je nesmyslný. Solidarizovat se může každý dle libosti s těmi, kteří jsou mu sympatičtí a nenutit k tomu "všechny". pak se solidarita zvrhne na systém vzájemného okrádání krytý žvásty o lidskosti a lásce k bližnímu.

T. Kohout 27.11.2015 8:42

média, vysoké školy...

Česká média, české university - to jsou opravdu připady samy pro sebe. Vysoké školy prý žalovaly presidenta, oni prostě ztratily jakoukoli soudnost. To je o strach poslat děti do takových škol, jak jim tam vymyjí mozek.

P. Maleček 27.11.2015 8:30

Teď krvácí zdravý rozum, už brzy to budou miliony lidí

Jak text tak reakce na něj jsou důkazem, že to co prohrává je zdravý rozum. A ten, tam kde skončí, je nahrazen potoky krve a hromadami mrtvol.

A zdravý rozum opustila jak EU s Německem a Francií v čele, tak Rusko a jeho poskoci, tj. i "náš" Zeman. A ti uprchlíci jsou jen produktem těchto pošuků v touze po moci zbavených rozumu. A ti je zneužívají, každé po svém k své propagandě, k své cestě k moci.

A tak jak přes kopírák tu máme stejnou situaci jaká byla těsně před vypuknutím I. sv. války. Teď už se jen čeká na nějakých těch sedm kulí v Sarajevu. Jak díky EU či mamá Merkel, tak díky přes Rusa funkcechtivému Zemanovi. O lidi, demokracii a svobodu nejde ani jednomu z nich.

P. Remeš 27.11.2015 7:44

Paralely

Zemana jsem nevolil, ale souhlasím s autorem, jsme to nyní svědky jakéhosi anti-zemanovského mediálního lynče. To masmédia umějí. Naposledy srovnatelné to bylo snad s Jiřím Čunkem. Ten posléze také ať už řekl cokoliv, masmédia se na něj sesypala jak sršni a vždy z něj udělala totálního trotla.

M. Moravcová 27.11.2015 6:07

Re: Jakmile naše hyeny

přesně tak. Jak do mě někdo horem dolem hučí co musím, co je správné a co nesprávné, co si mám o kom myslet, nutit mě do lásky k nelaskavým a vypočítavým, tak zbystřím a vysunu drápky. Zatím se mi téměř vždycky potvrdilo, že oprávněně.

M. Krátký 27.11.2015 5:09

Česká média šílela a šílí,

protože jsou ovládána socialisty, komunisty, trockisty, zelenými pomatenci, absolventy sociálních studií a podobnou verbeží. A k tomu ještě námi všemi milovanými neziskovkami placenými z našich kapes stejně jako teroristické arabské instituce na Blízkém východě. Naše média se mohou přetrhnout, když popisují jak příslušníci našich neziskovek v terénu pracují pro blaho okupantů, kteří se valí v množství větším než malém do Evropy pod prapory lidských práv ( povinnosti nula ).

P. Dvořák 27.11.2015 2:08

Jakmile naše hyeny hlídající demokracii na někoho plivnou,

vždy stojí za to zbystřit pozornost a přečíst si, co vlastně řekl nebo provedl. Při opravdu nestranném posouzení lze poté zkonstatovat, že ta příslovečná žumpa jsou vlastně téměř bezvýhradně jenom samé plivance.