17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

MÉDIA: Alibi pro Českou televizi

Haleluja! Česká televize na prahu volebního týdne z ničeho nic zjistila, že pravicová formace Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS) má volební potenciál 7 procent, a proto jejího zástupce pozve do poslední předvolební superdebaty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Polehla 5.10.2021 8:51

I mně je jejich program sympatický. Škoda, že nevolíme jako v Německu (2 hlasy).

J. Bárta 5.10.2021 8:45

No ty dnešní spacáky ve zprávách asi nebudou, možná na Primě.

Š. Hašek 5.10.2021 8:28

ČT je "Goebbels", stát ve státě, politické spolčení (koho?).

ČT přidělila straničkám STAN, TOP09, KDU "svoje" procenta a zařadila je do předvolební reklamy. Jiným přidělila málo a vyřadila je/ignoruje je.

Bohužel nelze jednat dle práva. Šlachtovi to vyhovuje a ani necekne!!!

Š. Zemek 5.10.2021 8:15

Souhlas. Její verbální projev nic moc. Já se ale neřídím divadelním výkonem, ale celkovou prací za minulé období. A tady se mi jeví ostatní strany jako dost nechutné. Taky program TSS je mi celkem blízký.

V. Němec 5.10.2021 6:04

Já nedbám a budu volit TSS, protože si čtu programy a taky, abych se nestyděl, že jsem nevolil.

I tak jsem stále více toho názoru, že celé ty volby u nás jsou čím dále tím více jen drahé ubohé divadlo. Lidé dají jen na výstupy herců v hlavních rolích volebních subjektů (třeba v TV), na emoční zkratky, na volební sliby nebo, u zrovna vládnoucích, na průhledné úplatky.

Je dost smutné, že zrovna na představitelce TSS Zuzaně M. Z. jsou nejzajímavější její vlasy. To proto si ji spousta jinak inteligentních osob vybrala do čela jako mluvčí, když veřejné debaty nejsou její silnou stránkou? Opravdu chybí osobnosti?

Jedna tu nesporně je. Ale když má největší podporu v zemi jeden z největších zdejších demagogů a podvodníků, uvažuji, jestli pro nás není té demokracie tak trochu škoda.

L. Polehla 5.10.2021 4:29

V podstatě ve všem souhlasím. To, co předvádí ČT, je opravdu až nechutné a absolutně nevyvážené! A nejenom v uváděném případě! Troufám si dokonce tvrdit, že z tohoto důvodu nebudou volby regulérní! Podle mého názoru veřejnoprávní televize cíleně ovlivňuje volby!

Mám pouze jiný názor v otázce vytváření alibi. Podle mne v ČT už zjistili, že představitelka hnutí Trikolóra je absolutně neschopná v debatách něco sdělit, nebo obhájit (byla k vidění třeba na TV Barrandov i jinde).