1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

MÉDIA: Alibi pro Českou televizi

Haleluja! Česká televize na prahu volebního týdne z ničeho nic zjistila, že pravicová formace Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS) má volební potenciál 7 procent, a proto jejího zástupce pozve do poslední předvolební superdebaty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ś. Svobodová 5.10.2021 17:10

A to víte, že i když zakroužkujete v Pirstanu kandidáty STAN, hlas to přinese celé slepenině, tedy i Pirátům?

P. Sura 5.10.2021 20:11

Děkuji za důvěru. To bych musel být hodně velký vůl abych to nevěděl. Pokud se koalice tváří, že funguje jako jedna strana, dostanou se do parlamentu kandidáti jednotlivých stran koalice podle počtu hlasů každého. Takže pokud někoho preferuji kroužkem, má větší šanci než nekroužkobvanec z jiné strany. Chápete to??

L. Polehla 5.10.2021 4:29

V podstatě ve všem souhlasím. To, co předvádí ČT, je opravdu až nechutné a absolutně nevyvážené! A nejenom v uváděném případě! Troufám si dokonce tvrdit, že z tohoto důvodu nebudou volby regulérní! Podle mého názoru veřejnoprávní televize cíleně ovlivňuje volby!

Mám pouze jiný názor v otázce vytváření alibi. Podle mne v ČT už zjistili, že představitelka hnutí Trikolóra je absolutně neschopná v debatách něco sdělit, nebo obhájit (byla k vidění třeba na TV Barrandov i jinde).

Š. Zemek 5.10.2021 8:15

Souhlas. Její verbální projev nic moc. Já se ale neřídím divadelním výkonem, ale celkovou prací za minulé období. A tady se mi jeví ostatní strany jako dost nechutné. Taky program TSS je mi celkem blízký.

L. Polehla 5.10.2021 8:51

I mně je jejich program sympatický. Škoda, že nevolíme jako v Německu (2 hlasy).

L. Beneš 5.10.2021 12:22

Probůh, ještě abychom živili dvojnásobek těch darmožroutů!