6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

MÉDIA: ... a nejhlouběji vidím nenávist

To napsal komunistický básník Jiří Wolker v básni „U rentgenu“, a mne tak nějak v posledních dnech napadlo, že básníci, byť levicoví, mají mnohdy pravdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kovaříček 1.10.2015 5:23

Zase jenom blábol.

To co tu pan Vlk předvedl je zklamávající. On, neomylný, tak razantně napadá jiné, ale fakta pomíjí. Inu byla by mu v cestě. Ten Klaus tu tužku opravdu zcizil, a nebyla to obyčejná propisovačka, jak lhal v Brně. Z toho si dělali legraci australští komici - bude zvýšeno cestovní pojistné do Čech, tam krade i president! Alespoň tím uvedl svůj národ na světovou scénu! O jeho povedené privatisaci také pan Vlk asi nemá šajnu. Zeman je kapitola také povedená. Pan Vlk viděl jen virózu, asi jí trpí také. Divím se, že Neviditelný pes takové propagandistické texty přijímá, ztrácí tím na věrohodnosti. Otec pana Vlka měl, jako správný revolucionář, vědět, že revoluce požírají své děti. Komunisté dovedou litovat sami sebe, ale na své oběti jim času nezbývá. Už by s tím měli přestat, je to hanebné.

T. Czernin 1.10.2015 4:12

Ehm, ehm...

von tuhle Honzík Macháčkovic sepisuje ledacos. Inu, snaží se zasloužit si své stříbrné...

J. Lancik 1.10.2015 2:00

Re:Kazdy to vidi jinak

Pan Machacek napsal o pres. Zemanovi clanek v Lidovkach. Tam pise neco uplne opacneho nez pise pan VLK o plkach z restaurace "Na Ruzku", na priklad: Pres. Zeman je soudem usvedceny lhar". Tohle je nade vsi pochybnost prokazatelne. Mam obema poslednim prezidentum za zle jejich zpraseni statniho uspodaradani, jejich ahistoricky od Gottwalda okopirovany odporny paskvil 14 kraju, misto majestatniho zrizeni zemskeho. Pritom toto slibilo usneseni tehdy jeste federalniho shromazdeni z roku 1990 ktere prohlasilo zruseni zemskeho zrizeni a zeme moravskoslezke za protipravni a slibilo napraveni. Klaus a Zemen to napravili jak svina branku.

J. Brunner 1.10.2015 1:27

Re: Vlkův syndrom až v řiťolezectví přecházející

Jste jen hloupá, upovídaná nula.

P. Maleček 1.10.2015 0:54

Vlkův syndrom až v řiťolezectví přecházející

Vlkův syndrom dítěte s jehož otcem - hodným komunistou, protože se dopustil vnitrostranické kritiky, ošklivě zatočili jeho kamarádi ze shora - zlí komunisti, opět naplno propukl. Projevuje se tím, že v hrůze z následků postižený odmítá jakoukoliv kritiku těch nahoře. A dokonce se pouští, faktům navzdory, do jejich až zoufalé obhajoby.

Klaus se Zemanem bezesporu mají svá dílčí pozitiva (byť je těžké, stejně jako u pozitiv stáří, si na ně vzpomenout), ale ty jsou těžce převážena negativy, které státu a jeho občanstvu svými činy a slovy přinesli a přináší. A to hlavně jejich příchylností k těm co přes politiku plundrují státní kasu (nejen legalizací korupce opoziční smlouvou) a pak jejich společným obdivem k asijským diktátorům s vysokoblahorodím Putinem v čele.

Zde by vševěd Vlk, díky svým bohatým znalostem a kontaktům mohl přispět k diskuzi zda příchylnost těchto dvou pánů k sobě i k výše uvedenému nepochází z jejich působení v Prognostickém ústavu. Ten, jak to čím dál víc vypadá, byl především přípravnou, kde agenti KGB-STB chystali svůj nekrvavý přesun z moci násilně-totalitní na tu "demokraticko-ekonomickou".

To by však páně Vlk nesměl trpět oním syndromem strachu z kritiky místních mocných přecházející až do análního turismu, jak nám v tomto textu předvedl.