27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Henry 9.6.2007 10:50

Poněkud levné a křečovité, ale hlavně okatě tendenční!

Kvůli objektivitě a vyváženosti očekávám zajímavé a humorné články i na představitele druhé politické scény - materiálu pro takové zpravodajství je po čertech dost. Jinak mi totiž, Čermáku, připomínáš dámu, kterou Vlasta Burian ve filmu upozorňoval: "Já teda nevím, milostpaní, co jste chtěla říct, ale doprskla jste až sem!"  

Buvol 9.6.2007 9:57

Kdyby ta k r á v a aspon neměla křivou hubu ačervené vlasy!

Takle vypadá jako metafora čecháčkovství ....

VLADIMÍR 9.6.2007 9:28

Nevím čí to byl nápad

To si tedy pan Vyčítal zadřel třísku do riti.

Arab. 9.6.2007 9:20

Re: Re: Autore, az napises

Pišto jseš dobrej,pod tvoji úvahu se hrdě podepisuji.

Anděla 9.6.2007 8:52

Autor je novinář, co dodat

Snad jen, že by nás mohl ušetřit svých úvah.

Forstmeister 9.6.2007 8:48

Zírám

Nic proti paní Parkanové. Někdo rád kouří či čte na reterátu, já rád z kadibudky v noci na chalupě sleduji černé díry. Paní Parkanová natočila píseň, pravděpodobně ne z kadibudky, ale pravděpodobně ze studia Vyčítalova. Kde bere paní ministrině čas na realizaci svých "expozé", kdy naše armáda viditelně chátrá? Vondra však cosi blábolil o zavedení povinné vojenské služby. Tak nevím, mám se zachovat jako Švýcar a mám mít ve sklepě muničák, nebo se spolehnout na paní Parkanovou? Nechám si zaspívat od někoho Rakousko-Uherskou hymnu "Zachovej nám hospodine Císaře a jeho zem ..."  Jdu na střelnici, ověřit svoji pětipalcovou devítku. Přeji pěkný víkend.

Pišta 9.6.2007 7:37

Re: Autore, az napises

Vyčítal je na indexu už od dob To v roce čtyřicátom pátom  a hlavně To roce šedesátom  osmom. A  komunisti i náckové nikdy nic nezapomenou. Hlavně si pamatují ty , co jim šlápli na kuří oko. to je rovněž důkaz, jak lze věřit jejich kecům o reformovatelnosti. Bývalý komunista je skutečně rarita stejně jako bývalý černoch. Jak řekl jeden moudrý pán: "Komunismus to není politický názor to je povaha".

hulda 9.6.2007 7:24

Autore, az napises

dva texty, co jsou lepsi nez nejaky nahodne vybrany z tech skoro tisice od Vycitala, tak se prihlas. Jinak to je jenom bleda zavist a kritika neceho, co neumis.

gogo 9.6.2007 6:53

Melodie

Já jsem ten song celý (naštěstí) neslyšel,  zaslechl jsem jen ukázku v televizi. Takže se ptám zasvěcenějších, je správný můj dojem, že melodie je Bromova : Dobrý den, majore Gagarine?

Což mi tedy připadá ještě typičtější....

Láďa 9.6.2007 5:59

prostě wolkam

Nevím co proti té Parkanové s Vyčítalem pořád máte. Mě ten jejich Radar připadá super. Hned jsem si ho nahrál k Americe od Rammsteinů, tam obsahově patří.

manbitch 9.6.2007 4:47

dobry clanek

To jsem se pobavil, dobre a  vtipne napsano. Skoda, ze format tady je tak mizerny, clovek by  mohl ocekavat zive a zajimave diskuse, jenomze to se bohuzel neda na chatovacim formatu.

Diky, M. Cermaku.