8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

KORONAVIRUS: Fotbal pro očkované

Kdyby hloupost nadnášela, létali by ministr zdravotnictví a hlavní hygienička jako holubička a vrkali by svá moudra z pořádné výšky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 30.7.2021 8:02

No, já žádnou kartu nikde ukazovat nepotřebuji, bolševiku. Ty si ovšem svoji stranickou průkazku užívej, dlouho už platná nebude, a budeš na tom stejně jako každý jiný. ;-D

L. Beneš 30.7.2021 8:01

V Izraeli prý už začínají očkovat třetí dávkou Pfizer. Je to bezpochyby velmi výživná vakcína.

L. Beneš 30.7.2021 8:00

Je třeba sledovat tu a tam se objevující zprávy o tom, o kolik té které pharma-firměy stouply akce, o kolik které stoupl zisk. A to je to, oč tu běží. A jak jsou s tím vším spojení "činitelé", můžeme hádat. Vždycky je třeba umět pro realizaci čehokoli vhodné osoby náležitě "zainteresovat".

R. Langer 30.7.2021 7:59

... aha, už chápu, o užitečnosti očkování. Ano, o tom já tedy také silně pochybuji. A jsem si naprosto jistý, že na podzim všichni dostanou chřipku. A rýmu také.

R. Langer 30.7.2021 7:57

Jaké studie? On mluví o reálném počtu lidí v nemocnicích! O čem mluvíte vy?

L. Beneš 30.7.2021 7:56

Hned na počátku článku je uvedeno slovo, které vysvětluje, oč tu běží: Ano, buzerace. Buzerace je to, oč tu běží. "Činitelé" se zhlédli v buzeraci. Ta je uspokojuje. Oni nařizují a deset milionů lidí podle jejich nařízení panáčkuje. Jak jinak rozumět slovům vrchního, (jak to jen napsat, aby to nebylo žalovatelné), tedy toho vrchního, že soudní rozsudek, který označil ministerská nařízení za zákonu odporující, prozkoumají, zaujmou stanovisko, nařízení doplní a dovysvětlí a ruče vydají reglement nové, které opět bude nutit obyvatelstvo dokazovat, že stále poslouchá. V tomto případě nařízení nosit náhubky, čímž se povinně demonstruje poslušnost.

R. Langer 30.7.2021 7:55

Tebe by měli zavřít za šíření poplašných zpráv, blbe! :-P

R. Langer 30.7.2021 7:54

To jsou dobré zprávy!

R. Langer 30.7.2021 7:53

Jako že tady vypuknou protikomunistické revoluce? Nebo komunistické revoluce? ;-D

J. Cimbálník 30.7.2021 7:50

Ustala by to vláda, kdyby tady vypukl druhy Bangkok? Co je pro ni lepsi?

L. Hančar 30.7.2021 7:50

Jsem v klidu. Včera na rodinném výletě do Českého ráje si k nám u oběda přisedly 3 dámy ve věku 60+. Všechny tři vzdělané a inteligentní. Mluvili jsme i o kovidu. Jedna je očkovaná, všechny měly velice nestranné a vyvážené názory na věc, až jsem se svojí radikálností červenal. Pointa na konec: ve volbách mají jasno: SPD. Tím mě zcela odrovnaly. Těším se na volby. Spousta překvapení!

L. Hančar 30.7.2021 7:43

Citujte studie o vašich přáních ohledně úspěšnosti očkování. Ne bizzár z mainstreemu, ale třeba NWO, Nature, Lancet. Rád si opravím svoje názory.

L. Hančar 30.7.2021 7:41

Musíte číst mezi řádky: pokud vše nezavřeme, neumrtvíme, neutestujeme a neproočkujeme, konec světa nastává 1.Apríla 2022.

L. Hančar 30.7.2021 7:38

Těším se na volby, tradičně budu volit stranu podle jejího programu a názorů. U mě vyhrává strana s jasným vymezením se proti kovidovému a green šílenému byznysu. Tím pádem strana antiglobalistická, nepodporující nebezpečnou metastázu z Bruselu.

J. Lukavsky 30.7.2021 7:32

"Zda totiž daní lidé jsou nebo nejsou infekční, rozhoduje list papíru, resp. covidpas" No papír rozhoduje dneska o mnoha věcech, třebas zda smíte řídit auto, autobus, letadlo, zda smíte léčit lidi či zvířátka, učit matematiku, zda můžete jet zdarma v Praze busem.... ukázat kartu není zase takový problém. J.L. end

J. Lukavsky 30.7.2021 7:28

Když dostanete infekční žloutenku tak Vás zavřou ve špitále na infekčním a svoje občanství, Ústavu Listinu atd. si můžete akorát strčit do.. šuplete v nočním stolečku. Stejně tak nemůžete dělat sestru (bratra) ba ani doktora na infekčním odělení bez očkování proti všem nemocem které tam chovají. Tady se pořád plete choroba infekční a neinfekční. Tetanus si nemusíte očkovat a když ho dostanete... Váš problém. J.L.

P. Dvořák 30.7.2021 6:50

Také by mě zajímalo, co jako má být že delta, epsilon, omega . . . . .

Kolik lidí z "nakažených" leží ve špitále a kolik z těch "nakažených, kteří leží ve špitále", jsou přímo na JIP?

Při dnešním způsobu zjišťování a evidence je "nakažený" každý, kdo se nějak setkal s virousem, aniž by o tom věděl. Ovšem tato skutečnost je známá už mnoho let v souvislosti s africkou vlnou SARS.

D. Zítko 30.7.2021 6:48

Naprostý souhlas. Do práce bez testu, na fotbal a pivo jen s testem ?!

M. Mucha 30.7.2021 6:19

No a...?

J. Cimbálník 30.7.2021 6:08

https://www.partyexpress.cz/

Rakusaci registrují po Austria goes Zrce prvních 200 nakazenych delta mutací, kterou roznesou po celé zemi. Temna čísla jsou pochopitelne daleko vyšší..

J. Berger 30.7.2021 5:45

Tady se pletou 2 věci dohromady: očkování, které je užitečné (třeba nemohlo být ještě „plnohodnotně“ testováno několik let) a jehož užitečnost je myslícímu a nezaujatému člověku zřejmá (vedlejší potíže jsou minimální a v zanedbatelném počtu proti ochrannému účinku), a současný stav. Současný stav je, že již týden nikdo nezemřel, v nemocnicích je v celém státě cca 30 – 50 lidí, z toho do 10 těžkých, tedy se o nějaké nebezpečné pandemii nedá mluvit, je to již na úrovni normální choroby. Proto se nějaká tvrdá (opakuji: tvrdá) opatření nedají nijak zdůvodnit, na rozdíl od situace, kdy umíralo 250 lidí denně. Stále se operuje počtem nakažených, aniž by bylo specifikováno, jak se to ve skutečnosti projevuje.

J. David 30.7.2021 3:44

Sichr je sichr, řekla jeptiška (možná i Vojtěch) a natáhla na svíčku druhý preservativ.

J. David 30.7.2021 3:39

Kuratela je nastavena všade. Řečtí abonenti bědují, karanténa. Ad absurdum, kdyby se pláchali doma ve vaně a pili tuzemskou kořalu typu Ouzo, měli by po problému. Jejich věc a problém se starostí, když jsem kysnej někam jet, i s následky musím počítat a neroním slzy.

J. Vintr 30.7.2021 2:44

Máte pravdu, že covidoví věřící jsou naprosto nepřístupní jakékoliv logické argumentaci a odmítají vnímat jakékoliv informace, které by narušovaly jejich kovidovou víru. Bylo legrační, jak se spousta z nich přímo vyděsila z možností, že budou zrušeny povinné respirátory uvnitř budov. Však také nemálo z nich nosí náhubek i venku. Dokonce i děti, což považuji přímo za tragické, protože takové vymytí mozku v dětském věku může mít doživotní následky.

P. Vychodil 30.7.2021 2:26

ano, včera to byla zaplněnost nemocnic, dneska najdeme jiný důvod...ovce už dostatečně zblbly, aby to sežraly...jakýkoliv narrativ, ve kterém se ocitne slůvko covid, vezmou za své a budou pro něj horovat..

T. Kohout 30.7.2021 1:50

Ještě docela nedávno psal i o Singapuru, jako o osvícené zemi. Nyní již Singapur "osvícenou" zemí není. Nejosvícenější zemí je VB, event. Maďarsko. To ukazuje směšnost argumentace "osvícenými" zeměmi. Že prý někde to dělají lépe... (a nejhloupěji u nás...)

J. Vintr 30.7.2021 0:31

Bohužel Británie propadla do ještě větší buzerace, než tady máme my. Život Britů totiž řídí počítačová aplikace, která podle signálu mobilních telefonů sleduje pohyb všech osob a všem, kteří se ocitli na dobu delší než 20 minut ve vzdálenosti menší než dva metry od osoby pozitivně testované, posílá esemesku, kterou jim nařizuje desetidenní karanténu. Už během par dnů tahle idiocie začala paralyzovat život v Británii, protože takhle nesmyslně poslala do karantény na šest set tisíc osob, které mnohdy chybějí na důležitých místech.

S. Pavuk 30.7.2021 0:28

Ústava pozná iba pojem občana. O viacprávach očkovaných sa tam nič nehovorí. Ani o ústavnosti dvoch kategórií občanov. To tu už bolo a nedopadlo to dobre.