5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

KNIHA: Knížecí rozhovory o slušnosti a službě vlasti

Lžeme a podvádíme. Takhle charakterizovala Jeho Jasnost, kníže Karel Jan Schwarzenberg, důvody současného stavu české politiky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dvořák 27.9.2012 23:59

Lžeme a podvádíme řekl kníže !

A měl ještě dodat:My s Kalouskem když se do toho dáme nevíme kdy přestat !

J. Novotný 27.9.2012 23:23

Kníže je dost dobrý

Líbilo se mi, jak se doopravdy naštval kvůli výrokům premiéra Nečase ohledně dalajlámy. A také chápu, že spoustě lidí se naopak právě tohle velice nelíbilo. Vždyť s politikou ála "plná kaťata" jsme často dosáhli výtečných výsledků - exponenciálního nárůstu plných kaťat ...

L. Maštera 27.9.2012 19:04

Co hctěl pan Nováček sdělit?

Domnívé se, že pan Adler psal svůj blog jako recenzi, jestli chápete co to je. Vyjádřil v ní svůj osobní názor. M yuž jsme bohužel natolik vyškolení v tom, že hledáme za vším jen podvod, podraz, patolízalství a pod. Je to osobní názor a nebudu podezírat z běj ještě jiné. A vysmívat se, to umí každý. Vás neznám ale rozhodně i Vy máte své osobní nedostatky. Vytýká Vám je někdo tak neomaleně? Je pozoruhodné, že tohoto člověka (míním pana Karla) jinde přijímají a sním jednají. Dokážete to i Vy?

L. Maštera 27.9.2012 18:54

Re: Pane Nováček

 věřím, že víte co je recenze. Je to osobní hodnocení jakékoliv odborného i beletristického a tudíž i jiného tisku. Proč hned uvažovat o podplácení? Vím, nám už přešlo do krve vždy hledat  podraz, podvod. Já to chápu jako osobní názor na knihu a nic na tom nemění, zda jsou  mi autor a osoba, o níž je psáno, sympatičtí. My už bohužel dovedeme jenom podezírat!

P. Khail 27.9.2012 12:04

Re: Pane Adlere,

Netušil jsem, že šišlavost je duševní nedostatek.

B. Novacek 27.9.2012 11:23

Re: Pane Adlere,

Pokud mam sdostatek soudnosti a vim ze neumim mluvit, nebudu se cpat do politiky, to neni telesny nedostatek, nybrz nedostatek dusevni. :)

P. Khail 27.9.2012 10:27

Re: Pane Adlere,

Posmívat se někomu za fyzické nedostatky je opravdu známkou velikosti autorova ducha.

B. Novacek 27.9.2012 3:54

Pane Adlere,

rad ctu vase clanky, vetsinou maji hlavu i patu, ale po precteni tehle agitky nemohu jinak, nez se zeptat: kdo vam tohle zaplatil? ze by Portal? Nebo ze by to byl sestavovatel Hvizdala? Anebo to byla Jeho Sislava Demence osobne?