19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

JUSTICE: Zavedení nového letopočtu

Tisková konference ministra Pavla Blažka dne 30. července 2012 učinila konec dohadům o tom, zda po všech předcházejících tahanicích jmenuje Lenku Bradáčovou vrchní státní zástupkyní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Krejčů 31.7.2012 20:08

Re: Tomu snad sám nevěříte!

Já bych jí tedy hlas určitě dal!!!!

K. Krejčů 31.7.2012 20:07

Re: Tomu snad sám nevěříte!

Máte naprostou pravdu. Snaží se nás krmit pitomostmi.

J. Kadeřábek 31.7.2012 16:28

Re: Tomu snad sám nevěříte!

Nejvíc se mě líbí interpretace: návrh neprošel podatelnou a proto o něm Nečas nevěděl. Pouze o něm vědělo zbylých 10 milionů občanů a to z televize Nova, Prima, ČT... 

P. Lenc 31.7.2012 8:26

Re: Tomu snad sám nevěříte!

Za tento příspěvek, mimochodem objektivní, budete kamenován.

P. Pavlovský 31.7.2012 8:22

Re: Tomu snad sám nevěříte!

Máte Recht, je neodvolatelná!

Vsadil bych se, že kdyby se jí Nečas a spol. pokusili odvolat, mohla by odstoupit, ohlásit kandidaturu a vyhrát s přehledem prezidentské volby!

P. Schuster 31.7.2012 8:05

Re: Tomu snad sám nevěříte!

Ano, byla to zpolitizovaná a mediálně velmi vypjatá a nekorektně vedená kauza. Pavel Blažek měl dvě možnosti volby (Bradáčová, nebo vládní krize) a proto, jakkoliv by rozhodl, vždy by byl mediálně zesměšněn, což se taky děje.

Tady jde inteligence stranou. Pavel Blažek ustoupil, a to není slabost ale kompromis, který se již jednou nepovedl. Jmenování policejního prezidenta také nebylo "čisté" a jeho odvolání momentálně není možné. Rozlousknutí je v rukou paní Lenky Bradáčové jestli budou naše geniální media s její práci spokojeny, protože i ona je nyní také prakticky neodvolatelná.

P. Pavlovský 31.7.2012 0:54

Tomu snad sám nevěříte!

"Potvrdil se dojem, že pan ministr si při hledání východiska z nepřehledné situace, vyvolané zpolitizováním a medializací věci, vede inteligentně."

Tuto větu celým svým následující textem vyvracíte.P. Blažek nejenom že si nevede inteligentně, on působí jako směšný mluvka, Il Capitano komedie dell´arte.

Nejdřív mylně líčí, jak je mu nejvyšší Zeman podřízen, pak vyvolává nezákonné výběrové řízení a nakonec ryje patami v zemi jak jej situace hrne před sebou.

Inteligentní by byl přece pravý opak: poznat včas tu "nutnost", skousnout ret, kušovat a jmenovat. Pouze tak by to bylo "bez ztráty květinky".

P. Blažek hned na počátku svého působení ztratil před veřejností tvář a jeho zaumná konstrukce o hluboce založené intrice ohledně jakéhosi papíru mu ji vrátit nepomůže. Pachatele zná, ale pro jistotu jej  nejmenoval, nejspíš se bál okamžité žaloby na ochranu osobnosti, kdy by nejspíš prohrál.