17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Adraj 20.6.2009 10:59

Re: Tož, soudruhu zavostálku, tohleto si uložím!!!!

však nepřivede, nechá se zvolit s jejich tichou podporou. A Jyrka i Zavorál nám budou tvrdit, že nelhali :-) 

jirka.s. 20.6.2009 11:10

Re: Tož, soudruhu zavostálku, tohleto si uložím!!!!

Podceňujete komunistické krysy! U těch vždycky platilo něco za něco nebo kudla do zad!!! ;-)

karel 20.6.2009 9:51

Pane Zaorálku,

až na to křestní jméno pana Grygárka, plně s Vámi souhlasím. R^

Malý Aston 20.6.2009 9:38

Filuta Zaorálek!

Udržet se u Paroubka není lehké.Kdo nenadává na všechny ostatní příjde o funkci a kde by debil Zaorálek tolik vydělal než u Paroubka.On je takový náš malý Lenin. Každý týden tady píše a vyjadřuje se ke všemu. Jednou řeší ekonimickou krizi, pak zahraniční orientaci a dnes zase obhajuje dobráky z KSČM se kterými nikdy nehlasoval neboť je nemá rád. Kde bere on,Paroubek a Rath to přesvědčení že nějaké předčasné volby vyhrají? Z těch vajíček úplně zblbnuli. Jejich Firlingera jim nikdo neodpáře a kolaboraci Paroubka v Národní Frontě také ne. Pokud předpokládá Paroubek i Zaorálek že ÚV KSČ bude rozpracovávat usnesení ÚV ČSSD do podmínek Komunistické strany tak je vedle jako jedle. Polovinu života to dělal Paroubek u Kučery  a osobně se podílel na kolaboraci s KSČ , co nám budou vykládat staří lháři že je již nemulují. Mimo nového Plojhara s nimi nikdo do koalice nepůjde jen ti komouši.;-)

historik 20.6.2009 9:28

Jak je možné...

"Několikrát jsem se premiéra Topolánka ve Sněmovně veřejně ptal jak je možné, že on a Ivan Langer přivedli znovu na místo zástupce vrchního státního zástupce v Praze JUDr. Aloise Grygárka. JUDr. Alois Grygárek se před listopadem dobrovolně podílel jako státní prokurátor na právním zaštiťování represí vůči demonstrantům na Václavském náměstí." Jak je možné, že dobrovolný vysokoškolský vykladatel marxismu-leninismu je místopředsedou PS za ČSSD?

jirka.s. 20.6.2009 10:08

Re: Jak je možné...

A jak je možné že v PS sedí prasata vondruška a grebeníček??? Ono těch otázek by bylo asi více, že ? Třeba, jak je možné, že ještě do nedávna "soudila" soudružka veselá (kauza starej grebeníček) a dodnes soudí soudružka horváthová (kauza Pavel Wonka). Každý si určitě vzpomene na nějakou tu "svou" otázku, že soudruhu zavostálku??? (Y)

brok 20.6.2009 10:15

Re: Jak je možné...

I v tomto případě si myslím, že hlavní příčinou je fakt, že se v r. 1990 v kriminálu ocitl jen Štěpán a to ještě na pouhý jeden rok. Desítky nepotrestaných se cítí v pohodě a chtějí zpět ke korytům.

jirka.s. 20.6.2009 10:17

Re: Jak je možné...

Jóóó, holt jsme měli být jako oni!!!! ;-(

Pamětník 2 20.6.2009 12:42

Re: Jak je možné...

A v čem se lišíte?Všichni víte jaký je kdo darebák,přebarvený bolševik a to je všechno.Mimo velmi primitivních nadávek jen přihlížíte co se děje.Maximálně se ozve hlas,který vyzývá lidi k likvidaci Zaorálků,Ráthů,Paroubků,či Filipů a všech těch socansko-komunistických živlů.Ještě jsem neslyšel od největších kritiků co s tím.Hlavně,že se ohání všichni tím,že do politiky nekecají.Většinu těchto diskutérů ze všech stran,hodnotím tak,že stejné "kecy" dávali na obdiv před rokem 1989 v hospodách,navíc mezi kamarády,aby je někdo neprásknul.Teď je možné nadávat stejně, a bez obav,že půjdu sedět..jenom pod pláštíkem anonymity.Proč jste nebyli jako oni?Ono by nebylo asi na koho nadávat,ikdyž jsem přesvědčen,že "notoričtí" kritici,by si zase někoho našli.Prostě inteligentní národ se nezapře.

jirka.s. 20.6.2009 15:15

Re: Jak je možné...

Nu, lišíme se, bohužel, právě v tom  "...A TO JE VŠECHNO!!! " Komunistické svině v tom velmi zdárně pokračovali: http://www.totalita.cz/seznamy/seznamy1.php

btw: Buď rád, že tento národ nebyl jako "ONI" !!!  Nejspíš svého času ti (Y) taky cvakala osmičku drát, viď? ;-P

Pamětník 2 20.6.2009 18:22

Re: Jak je možné...

jirko.s.Vy my nemusíte nic vysvětlovat ,protože jste typickou ukázkou zdeformovaného myšlení,což dokázali jen ti,kteří znají jen svou pravdu.Přeji Vám hodně zdaru k dalším nenávistným výrokům.Co jste mimo svých vulgarit už v této zemi napravil?

Pamětník 2 20.6.2009 18:25

Re: Jak je možné...

To my, mi ulétlo,ještě tam mohlo být mně.Omlouvám se za chybu.

jirka.s. 20.6.2009 18:35

Re: Jak je možné...

Ale já ti rád cokoliv vysvětlím!!! My je potěšením se pobavit se zdělancem.! ;-P

Pamětník 2 20.6.2009 21:52

Re: Jak je možné...

jirko.s.To tykání Vám zůstalo ještě z doby,kdy si všichni soudruzi tykali?Když postrádáte i základní slušné chování,vyhněte se slušným lidem ."Zdělanče".Jinak jsem v pohodě,Vy mne vytočit nemůžete,protože to neumíte,ani slušně či svými poznámkami.Jinak jste ten poslední co má nárok někomu něco vysvětlovat,protože to neumíte.Z Vás čpí jen nenávist.

jirka.s. 21.6.2009 9:35

Re: Jak je možné...

Pravda, pravda! Cokoliv vysvětlovat tobě je naprosto neproduktivní činnost! Vysvětlovat se dá  pouze jedinci, který má alespoň náznak schopnosti  něco pochopit!!!!;-P

BTW: Tykám pouze osobám, kterých si vážím či případně bych si jich potenciálně vážit mohl! Z důvodu výše sděleného se ti nepokouším vysvětlit, proč ty mezi ně rozhodně nepatříš! ;-(

JaS 20.6.2009 9:28

Tahle ropucha tady straší už druhý den po sobě!

Palice 20.6.2009 9:07

Myslíte: vymyslíme hrozbu,postrašíme lidi,mobilizujem proti modrému nebezpečí???

To s procesem s Horákovou je taková spotvořená polopravda, po válce nebyly v Čechách pravicové strany vůbec obnoveny (aniž bych to srovnával s M.H. , zajímalo by mě, jestli jednou bude - ne třeba tady dr. Zaorálek, ale třeba drRath, nebo předseda Filip - tvrdit, že byli u nás v padesátkách perzekvováni i komunisté a argumentovat bude procesem se Slánským...), naopak celý zbytek tehdejší socdem už dlel v lůně/spárech (vyber) KSČ.

Komunismus se nevrátí, nějaké pěkné omezení svobody se ale klidně konat může (jaký je rozdíl mezi 50% zdanění a 50% otroctví?).

"Justiční mafie" je problém. Je mi ale až trapné (zvláště v ohledu na větu: "Jak je možné, že jeho politická strana toleruje v orgánech justice ty,

kteří se na včerejších předlistopadových perzekucích podíleli?"), zmiňovat - ono se to v ČR obecně málo ví - že až do roku 2006 tu 8 let vládla ČSSD a představa, že "justiční mafie" najednou vznikla v době Tolola a spol. je směšná.

JE 20.6.2009 9:03

Proboha ten duševní gigant už zas něco napsal!

Tento politruk, lektor dějin MDH, politické ekonomie, marx-leninské filosofie a vědeckého komunismu píše o demokracii.

Mílinka 20.6.2009 9:02

??

Mílinka 20.6.2009 9:01

??

Pana "spisovatele" Zaorálka nikdo nemusí vracet před rok 1989. Už tam žije trvale od svých studií. Další komentář mi nestojí za to.

Ludva 20.6.2009 8:53

Žádné vlády moc neoslnily

Tak proč by to nemohla zkusit ČSSD s podporou KSČ ? Horší než s lidovci nebo zelenými to být nemůže. No a když to nevyjde, budou komunisti navždy pohřbeni jako v okolních zemích.

JE 20.6.2009 9:05

Re: Žádné vlády moc neoslnily

Vy jste buď naiva nebo komouš. Pustit komouše k vládě je jako pustit džina z láhve. Zpátky ho nacpat je téměř nemožné.

Ludva 20.6.2009 9:23

Re: Žádné vlády moc neoslnily

No a co, když se osvědčí ?

x2u 20.6.2009 9:24

Re: Žádné vlády moc neoslnily

Ve Francii to udělali a mělo to docela úspěch.

;-P

cipísek 20.6.2009 8:52

Něco si napřed přečti !

Sociální demokraté za Horákové a sociální demokraté za Paroubka jsou naprosto nesrovnatelní.To je jako srovnávat na jednu rovinu řádného občana a recidivistu.Pochopitelně Zaorálek jako osoba vyškolená v marx-leninismu  tohle jaksi nechápe (kromě jiného).

Ben 20.6.2009 9:09

Re: Něco si napřed přečti !

S tím nesouhlasím. Vždyť to byli tehdy také oni, kdo umožnil komunistům cestu k moci. Jak se jim komunisté odvděčili víme také. Nějak mně jich pořád není líto.

RZ 20.6.2009 9:35

Re: Něco si napřed přečti !

Úplně s Vámi souhlasím, ale na okraj: V předmětném procesu bylo souzeno 8 národních socialistů (mezi nimi M.Horáková), 2 sociální demokrati, 2 lidovci a Záviš Kalandra (novinář), který se považoval za trockistu.

Bíba 20.6.2009 8:27

Pane Bože

to je vůl.

jj 20.6.2009 8:27

Zaorálek

Zaorálek to je borec! Vynášet jako lektor marxismu-leninismu soudy jak se kdo choval za předlistopadové éry to už vyžaduje opravdu dobrý žaludek. Hóóódně chucpe. 1 Zaorálek by mohla být jednotka žvanivosti.

Tokamak 20.6.2009 8:25

Alois nebo Libor

Nechci do toho panu Zaorálkovi moc zasahovat, ale mám pocit, že znám spíše Libora Grygárka. Chybička se vloudí, když má člověk na práci moc věcí a navazovat přátelské vztahy s tolika diktátorskými režimy ve světě jistě není žádná sranda.