5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

JUSTICE: Standa Gross – Nečasův zářný vzor

Petr Nečas není první polistopadový ústavní činitel, přistižený při zneužití příslušníků bezpečnostního sboru ke sledování osob z jiného důvodu, než pro potřeby trestního řízení či ochrany bezpečnosti státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 20.6.2013 11:52

Je na tom dost pravdy.

Např. věci okolo těch 3 dřívějších poslanců ODS jsou dost výmluvné. Nebylo to tak, jak tvrdí dnes politici, že partajní rebelové byli jinam vyslání až po rezignaci na svůj poslanecký mandát. Oni ve skutečnosti svůj odchod z parlamentu si vymínili tím, že získají teplá místa ve státních podnicích!  A toto má být správná politická kultura?  Proč se politici koalice nepřiznají k tomu, že tady šlo o výměnný obchod - já ti uhnu z křesla a ty mi za to něco dáš.  A něco takového se zakořeňovalo již delší dobu a nejen za vlády ODS. Bohužel tehdy nebyl politický zájem něco takového vyšetřovat, proto dnes nejsou z těch dob důkazy.

Můžeme se však nadít ještě toho, že v brzku může vyskočit uměle zkonstruovaná aféra na ty, kteří teď řídí to vyšetřování a i na soudce Ištvána. Takových případů už bylo několik.

V. Vlach 20.6.2013 15:42

Re: Je na tom dost pravdy.

Jedná se vlastně o držhubné. A to ve všech případech x let nazpět! Dočkáme se dalšího a dalšího zatýkání???? Bylo by to na místě. Musíme ty lumpy všechny do jednoho vystrnadit z funkcí a ne je schovávat do trafik.

Apropos trochu mě to připadá předání politické moci a nepředání ekonomické a informační moci po "sametu"¨. Koneckonců stav naší země je toho všeho důsledkem navzdory chytristice argumentů o chybějících kádrech......