26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

JUSTICE: Standa Gross – Nečasův zářný vzor

Petr Nečas není první polistopadový ústavní činitel, přistižený při zneužití příslušníků bezpečnostního sboru ke sledování osob z jiného důvodu, než pro potřeby trestního řízení či ochrany bezpečnosti státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vlach 20.6.2013 15:51

Re: A když jste se

Zbytečně se pasete na oligarchických lukách, nic vám z toho nekápne. Asi se bojíte hroznů hněvu v ulicích......

V. Vlach 20.6.2013 15:48

Re: Uff...

správné by mělo být další zatýkání napříč politickým spektrem, protože v tomto zločinném jednání a chování, kde jde jen o peníze a vlastní prospěch toho či toho, jsou namočeni všichni. Místo aby média ťali do živého a zvedli občany z židlí od lahváčů a obojakých keců, spřádají blasfemie různého karakteru a hledají nitky. No já bych raději kdyby policie a vojsko bylo na straně obyčejných lidí než establišmentu, který až půjde do tuhého, spojí se s dalšími establišmenty v Evropě a označí své voliče za teroristy atd atp...

V. Vlach 20.6.2013 15:42

Re: Je na tom dost pravdy.

Jedná se vlastně o držhubné. A to ve všech případech x let nazpět! Dočkáme se dalšího a dalšího zatýkání???? Bylo by to na místě. Musíme ty lumpy všechny do jednoho vystrnadit z funkcí a ne je schovávat do trafik.

Apropos trochu mě to připadá předání politické moci a nepředání ekonomické a informační moci po "sametu"¨. Koneckonců stav naší země je toho všeho důsledkem navzdory chytristice argumentů o chybějících kádrech......

A. Reček 20.6.2013 11:52

Je na tom dost pravdy.

Např. věci okolo těch 3 dřívějších poslanců ODS jsou dost výmluvné. Nebylo to tak, jak tvrdí dnes politici, že partajní rebelové byli jinam vyslání až po rezignaci na svůj poslanecký mandát. Oni ve skutečnosti svůj odchod z parlamentu si vymínili tím, že získají teplá místa ve státních podnicích!  A toto má být správná politická kultura?  Proč se politici koalice nepřiznají k tomu, že tady šlo o výměnný obchod - já ti uhnu z křesla a ty mi za to něco dáš.  A něco takového se zakořeňovalo již delší dobu a nejen za vlády ODS. Bohužel tehdy nebyl politický zájem něco takového vyšetřovat, proto dnes nejsou z těch dob důkazy.

Můžeme se však nadít ještě toho, že v brzku může vyskočit uměle zkonstruovaná aféra na ty, kteří teď řídí to vyšetřování a i na soudce Ištvána. Takových případů už bylo několik.

J. Kanioková 20.6.2013 11:46

:)))))))))))

J. Kanioková 20.6.2013 11:45

No v tom si myslím, že -

"pí. Nagyová zneužila důvěřivost p. Nečase ve svůj prospěch" pravdivější bude - v jeho prospěch.

Protože si myslím, že o něj velmi stojí, už roky, a snaží se mu "pomáhat", jak jen to jde. Čímž nehájím vůůůbec nikoho, jen je mi tato skutečnost známá už dlouho, tak jako mi vždycky bylo jasné, že Nečas není velitelským, vedoucím typem člověka. Není mu to dáno.

Že v jeho prospěchu je i i její prospěch, je jisté, ale to nejspíš nebude jejím protním puzením. Ona chce jeho vděk a chce toho mužského pro sebe.  Jestli by ho ale chtěla i v pozici běžného zaměstnance, tak to nevím.. Ale mám tendenci vidět sklenici vždy zpola plnou..

J. Boleslav 20.6.2013 11:41

Re: A když jste se

Vidím to stejně.

J. Boleslav 20.6.2013 11:40

Re: Uff...

Mně ale ten člověk alespoň svým slovním projevem taky připomíná počítač RPP 16, vyráběný v Námestově v 70. letech. Jenom byl ve srovnání s Ištvánkem hezčí a asi i chytřejší. :-) 

J. Kanioková 20.6.2013 11:24

Uff...

"...vrchního státního zástupce v Olomouci Ivo Ištvána, který v této věci mediálně vystupuje jako studený a neosobní "stroj na právo a spravedlnost", přičemž jeho vyjádření jsou zdrženlivá a právnicky nezpochybnitelná".......?.

Ten pán naopak při tiskovce v TV působil veeelmi sebevědomě, očička mu jen zářily vírou ve vlastní neomylnost... Přitom ta akce byla zřetelně bombastická, účelově uspěchaná, předčastná.

Byla to fraška.... Proč?

Upozorňuji, že obrovsky sním o své zemi bez "kmotrů a mafií", o  SKUTEČNÉM právním státě.  Ovšem to, co tu proběhlo v Ištvánově režii, to byla připomínka padesátých let. A strašně moc  budu ráda, až se skutečně prolátně - za jakým účelem ! Kdo tahá za nitky !

A. Sedláčková 20.6.2013 11:12

Re: A když jste se

Pane Lenci, souhlasím. P. Jemelík příliš lehce - na to, že k němu údajně choval sympatie - odsoudil p. Nečase. Moje zkušenosti říkají, že na některé ženy mužští zkrátka nemají, zvláště hodní muži na energické dračice. Myslím,že pí. Nagyová zneužila důvěřivost p. Nečase ve svůj prospěch. Jasně, že v jeho funkci ho to neomlouvá, s čímž se chlapsky vyrovnal.

P. Lenc 20.6.2013 10:42

A když jste se

pane Jemelíku probudil, nebyl jste nepřiměřeně spocený?Mohl by to být příznak duševní choroby, ale možná jenom noční běsy, při kterých kopete kolem sebe.V každém případě doporučuji důkladné vyšetření, který muž tak statečný  jako vy oproti tak zbabělému Nečasovi zajisté mužně podstoupíte.Přeji úspěch při léčbě.