25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 6.3.2009 10:29

Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

Pana Zaorálka se bojí, protože je jeden z mála politiků, kteří mají na věci jasný názor (třeba na radar nebo zahraniční mise). A dovede výborně řečnit, v tom nemá u nás konkurenci.

jirka.s. 6.3.2009 11:16

Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

;-D;-D;-D Jojo !!! Ouplný Cicero!!! ;-D;-D;-D

http://www.bomba.cz/video/zaoralek-paroubek-to-nepobral/

 

zast.§ 6.3.2009 11:31

Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

Pan Zaorálek brilantně popsal situaci v české justici.Formuloval to, co cítí většina občanů voličů,kteří se v roce 200 nechali napálit Kubiceho zprávou a dále pak ODS B týmem Bursík´s zelenáči. Čunek mafii vadil a proto byl okázale namočen a za 1 minutu 12 vytažen z vody. Justiční mafie , kterou měl odvahu popsat soudce V. Cepl je smutnou , ale bohužel reálnou skutečností ČR. Běžní občané to cítí i když většinou nedokáží brilantně svůj pocit formulovat. Takže dík panu Zaorálkovi. Jeho formulování problému zabralo, což osvědčuje právě podrážděné kvákání modrého kurníku.

Polemizovat nedokáží,ono to ani moc nejde,  ale syčet a spílat p. Zaorálkovi umí

dobře. Neuvědomují si, že jako současní užiteční idioti mohou se soukolí mafie stát posléze i nepohodlnými. Jak se říkalo" Čiň čertu dobře, peklem se Ti odmění"

Pamětník 2 6.3.2009 14:49

Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

Problémy s justicí jsou předmětem diskusí všech politických stran.Pomíjím dnešní příspěvek p.Zaorálka,který se zase jak už je zvykem setká se spoustou protichůdných názorů.Pravdou zůstává,že do justice proniká čím dál víc nových soudců,kteří nahrazují ty, kteří sloužili před rokem 1989,ale pořád se mi zdá,že největší chyba je v legislativě.Různé kauzy přetrvávají,odkládají se,narůstá počet těch,kteří ví jak obejít paragrafy,věřím i v nějaké vlivné zásahy.A pořád se kolem toho chodí jako kolem horké kaše.Jsme schopni "řešit" Afganistan,Gazu.Evropskou unii,radar,globální oteplování,ale to základní,pořádnou justici,tak nějak postrádáme.V příspěvcích se občas objevuje jméno pana Cepla,člověka,kterého si nesmírně vážím a mám dojem,že bychom ho měli občas použít jako člověka znalého práva.Místo toho necháváme řádit některé rádoby odborníky v Parlamentu i Senátu.Když se podívvám na ombudsmana p.Motejla,který se pořád udržuje v jakési svěžesti,proč nevyužít pana Cepla,případně někoho jiného?:-)

Marat 6.3.2009 12:50

Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

Ludvo, až se zase Paroubek prodere k moci, zavede nový státní řád. Bude to Řád J. Paroubka. Určitě vy budete prvním vyznamenaným tímto řádem.

BM 6.3.2009 13:00

Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

Jo. A druhej bude ten blb s tím paragrafem...

No... 6.3.2009 9:56

Vyvorálek,zajímavé,že se nedivil,když to vznikalo?Za vlády ČSSD!

Ještě chybí vyvoraný think tank Jelenovič vztekle troubící a bude to dokonalé . Ti socdemáci mají ale smůlu na členskou základnu a obvzlášť na vedoucí "kádry"...

Jindra 6.3.2009 9:45

Když už je řeč o Benešové

Už by si někdo mohl všimnout, že je to jednoduchá tetka, která nedá dohromady souvislou smysluplnou větu. Její odborná úroveň, to je tragédie. V debatách s ministrem Pospíšilem jsme svědky trapné podívané: Na jedné straně fundovaná, brilantní a věcná argumentace ministrova- a do toho povrchní, hloupé, babské plkání trhovkyně Benešové.

jkotek 6.3.2009 9:44

CSSD ovlivnuje statni zastupce.

Cunek NEBYL PRVNI kauzou, kdyz politici primo ridili statni zastupce. Tou prvni (mne znamou) kauzou bylo obvineni Hucina, ktere primo ridili politici za CSSD (mimo jine Gross a Bublan) a ktere po dlouhych tahanicich oznacil soud jako zjevne falesne a nezakone.

Neni od veci pripomenout ze tuto kauzu ridil stejny statni zastupce jako kauzu Cunek.

Takze ano, politici primo ovlivnuji praci justice, zejmena ale politici oranzovi.

Lze ale nalezt perverzni utechu v tom, ze diky tomu, ze modri zlodeji mlceli ke zjevnemu porusovani prava v kauze Hucin, museli si to vyzrat v kauze Cunek. Ale asi nechteli rusit zabehnute mechanismy protoze se jim ted hodi...

jo jo 6.3.2009 9:26

když tam bašnému nelíbí - tak ať tam nedělá

:-D

JaS 6.3.2009 9:22

Smrtelným hříchem bylo

narození Zaorálka.

vládík 6.3.2009 9:28

Re: Smrtelným hříchem bylo

;-D;-D;-D;-D

jarda 6.3.2009 9:20

ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE

Pamětník 8 leté vlády 4 premiérů 6.3.2009 9:41

Re: ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE

R^R^R^R^

gogo 6.3.2009 9:17

Ani já nepochybuji soudruhu Zaorálku,

že až se dostanete k moci, že to otevřete.To dělá už dnes váš  Adolf Rath, ten taky otevírá hroby.A s tou Benešovou, taky byste měl vědet, že to nebyl žádný zázrak, ta si hojila mindrák s Němcem a propuštěním katarského prince když otevírala hroby v ČT  a veřejně napadá taky ty, kterých má plné zuby.Doufám, že ji revize jejího případu donutí pod pokutou 2 miliony OMLUVIT se všem, které poplivala.

A to se budu bavit, protože ta má chování domovnice z 50. let. a bude to jistě veselý příběh,

až to z ní poleze. 

vládík 6.3.2009 9:17

Nechcete se podívat,

kdo ve straně ČSSD a zejména jejím vedení servilně přisluhoval socialistickému režimu?  Zatím to vypadá že zloděj (servilní přisluhovači) řve chyťte zloděje (jiné - nepohodlné - servilní přisluhovače).

vládík 6.3.2009 9:12

Moc se mě líbí věta:

" ...postup Nejvyšší státní zástupkyně paní Vesecké a jejích přisluhovačů...".

Připomíná mě to mé mládí a věty z Rudého Práva typu: s americkými imperialisty a jejich přisluhovači z řad naší emigrace zatočíme. Kam chodí pan Zaorálek na svůj slovník?

jarda 6.3.2009 9:16

Re: Moc se mě líbí věta:

nemusí nikam chodit- má komunismus ve své hlavě

vládík 6.3.2009 9:18

Re: Moc se mě líbí věta:

Jistě. Otázka byla čistě řečnická. ;-D

gogo 6.3.2009 9:20

Re: Moc se mě líbí věta:

Nemusí nikam chodit, nemá ho jen v hlavě, ten bolševický přístup, má ho v každém atomu svého těla.Protosi taky zaletěl státní helikopterou do Ostravy, vždyť přece všichni soudruzi jsou si rovni, pouze někteří jsou si rovnější.

Ovšem praseti Napoleonovi se jen tak někdo nevyrovná.

jirka.s. 6.3.2009 11:23

Re: Moc se mě líbí věta:

Nemusí nikam chodit, má na to školy !!!;-)

 

Autor: spolužák IP: 89.102.5.xxx Datum: 08.11.2008 15:02

V době kdy jsem studoval na FF UJEP v Brně, tak Luboš Zaorálek studoval tamtéž kombinaci Marxlininská filozofie - politická ekonomie. Podmínkou tohoto studia bylo členství v KSČ, neboť tato specializace připravovala studenty pro povolání učitel marx leninismu na VŠ. V té době tento předmět mohl učit pouze straník. Většina studentů tohoto oboru přicházela ze střední školy již jako kandidáti KSČ a během studia se stali potom řádnými členy. To byl případ Zaorálka. Učstnili se potom schůzí KSČ spolu s učiteli na fakultě. Takže byli o všem informovaní. Zaorálek byl rovněž místopředsedou FV SSM. po absolvování v roce 1082 až do revoluce pracoval jako VˇŠ asisteńt - pro výuku marx leninismu.Odtud rovnou do vvysoké politiky.

vládík 6.3.2009 9:09

Která že vláda jmenovala vrchní státní zástupkyní paní Veseckou?

Proč zrovna ji?

Mílinka 6.3.2009 9:09

Pan Zaorálek je co ?

Považuji se za slušného člověka, proto nechci psát o  (autocenzura vymazala zbytek).

Criket 6.3.2009 8:58

Lubošku, kamaráde

jestli voni nenašli vzor v té tvojí sociální demogracii??

DS 6.3.2009 8:36

Zaorálek nje komunistiocká svině.

Já jsem normálně slušný člověk,ale co předvádí individuo,kteým je Zaorálek už přesahuje všechny meze!Oni,socani tu vládli 8let,Veseckou jejich vláda dosadila do funkce,Gross,zřídil na policii skupinu na akci ´Mlýn a teď si dovolí tenhle demagog házet svoji špínu na tuto vládu.Je to ne bezpečný člověk stejně jako jeho kumpáni z Lidového Domu a až se ta pakáž dostane k moci bude to tragedie.Už dnes používá slovník komunistů-přisluhovači kapitalistů a kontrarevolucionářů bylo v minulosti často používané

Palivec 6.3.2009 8:41

Re: Zaorálek nje komunistiocká svině.

Normální reakce zuřivého,  modrobolševického hulváta.

Kiri 6.3.2009 8:48

Re: Zaorálek nje komunistiocká svině.

Koukej točit pivo a čekej, až si pro tebe přijde Bretschneider, ty otírači muších výkalů ! :-/(Y)

rw 6.3.2009 8:59

Re: Zaorálek nje komunistiocká svině.

Normální reakce rudočerveného blba.

Vašek 6.3.2009 9:16

Re: Zaorálek nje komunistiocká svině.

Normální reakce. stačí

gogo 6.3.2009 9:22

Re: Zaorálek nje komunistiocká svině.

ALE PRAVDIVÁ, SOUDRUHU, PRAVDIVÁ