19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tak 6.3.2009 14:12

Táhni do Syrie

 Seber si sebou svého romského kumpána a pakujte se do Syrie.Bolševici,které nechtějí ani v Rusku.

lucky 6.3.2009 14:11

Hlavně abys to ty Zaorálku

dělal jinak, až budeš u koryta.

sokol 6.3.2009 16:08

Re: Hlavně abys to ty Zaorálku

Na to přesně myslím. Bylo to snad jinak, když to řídili oni? Standa Gross je ideálním příkladem...

Enigma 6.3.2009 14:04

Destrukční komando

Čunek byl obžalován podle § 160 odst. 1,3. písm b přijímání úplatku. Na tento paragraf byl uvolněn senátem. Celá kauza stála na pochybném svědectví M. Urbanové. PŘIJÍMÁNÍ ÚPLATKU NEBYLO NIKDY PROKÁZÁNO. Nebylo ani prokázáno předání úplatku panem Hurtou-majitelem firmy H&B real a pan Hurta byl MIÍMO ZÁJEM MEDIÍ zbaven podezření a stíhání bylo zastaveno. ÚPLATEK TEDY NEBYL PŘEDÁN A NEMOHL BÝT LOGICKY PŘIJAT. Tečka. To ostatní je pouze mediální guláš. Přesný popis kauzy zpracoval Salichov a nabídl to HN, MfDnes a Právu. Odmítnuto. Dnes to najdete jako samizdat na stránkách justice. Proč se o to nikdo nezajímá? NIKDY NEBYLA SEPSÁNA ŽALOBA A TVRZENÍ, ŽE VESECKÁ ODEBRALA PŘÍPAD OBSTOVI DVA DNY PŘED PODÁNÍM ŽALOBY SOUDU JE LEŽ. Nebylo co sepsat, chyběl důkaz!

Já neřeším, jestli Čunek někomu ukradl peníze, nebo je získal jinak, třeba z hokeje. Já řeším § 160. To je v právním státě jediné relevantní hledisko. STbácké manýry proklepat někoho, když už ho tady máme by měly být minulostí.

V našem právním řádu je důkazní břemeno na žalobci. Jestliže není možno nezpochybniteně věc prokázat, nelze soudit. Jestliže je věc šetřena déle jak 7 měsíců, kdy protokol bobtná na 4500 stran, nejsou připuštěni svědkové obhajoby, celé obvinění je postaveno na jediné, prokazatelně zaujaté svědkyni a velmi podezřelém oznámení JUDr. Novákem, jestliže vyšetřovatel konzultuje nestandardně se svědkyní, jestliže je druhý aktér, pan Hurta osvobozen- tedy úplatek nedal, nemohl ho de Jure Čunek přijat. A jsme u motivu úplatku. Zastupitelstvo Vsetína rozhodlo PŘEDEM o vypořádání mezi firmou H&B Real a firmou Vsetínské byty s.r.o. za 51 000 Kč a Čunek neměměl potřebu a důvod cokoliv na tomto rozhodnutí měnit. Naopak Hurta zaplatil za byty cca3,6 mil KČ. Obhájce Bruna, svojí stížností na tendnční postup vyšetřujících orgánů v Přerově, nedal Vesecké profesně šanci. Cílené úniky informací do medií a následná novinářská mlýnice vyvolala veřejný lynč.  

Enigma 6.3.2009 14:05

Re: Destrukční komando

Tyto balkánské manýry snad nepoškozovaly pověst naší justice? Arif Salichov nemusel číst všech 4500 stránek protokolů. Stačilo se zaměřit na pasáže, které rozporoval obhájce pana Čunka a posoudit, jejich relevantnost.

Ludva 6.3.2009 14:31

Re: Destrukční komando

Pokud by pan Čunek byl řadový občan, tak byste měl pravdu. Ale on byl vrcholný politik, místopředseda vlády. Je správné, že ho proklepli. Grossovi se snad něco dokázalo ? A odstoupil mnohem rychleji, než byl pan Čunek superarbitrován za ..........

Enigma 6.3.2009 16:07

Re: Destrukční komando

Ludvo, to jste si vybral dobrý argument o nevinnosti Grosse. Myslíte, že odešel na věky? Ale že to za ty miliony stálo, přerušit účast ve straně.

brblal 6.3.2009 17:32

Re: Destrukční komando

Pokud jsou pochybnosti,musí jít kauza k soudu,který právně rozhodne,zda je vinen,nebo nevinen.To by Salichov,Couval ani Vesecká rozhodovat nesměli,to přísluší právě jen soudu,milý kolego.

Fafa 6.3.2009 19:41

Brblale

Dobre, pokud jsou pochybnosti. Kdo presne ale ty pochybnosti musi mit? Statni zastupce, kteremu je kauza pridelena? Sefredaktor Lidovek? Pan Zaoralek? Vy nebo ja?  

hlaska 7.3.2009 1:23

Re: Brblale

Fafo, vy můžete leda ...... - Nechat se poučit právníkem.

Martin 6.3.2009 13:21

Přesně !

Jeden z mála politiků,který se nebojí napsat pravdu o skutečném stavu v naši justici Jinde v demokratickém světě by Vesecká se svou partou už dávno museli skončit.

hnusoba 6.3.2009 13:27

Re: Přesně !

Kdežto justice za ČSSD byla naprosto bez průserů,že? Ovšem o tom pan Poorálek pochopitelně hovořit nebude.

pepe 6.3.2009 14:04

Re: Přesně !

děláš čest svému jménu

brblal 6.3.2009 17:35

Re: Přesně !

To nikdo netvrdí,jen nyní už to přesáhlo veškeré meze slušnosti,demokracie a právních pravidel.

Mulač 6.3.2009 18:03

Re: Přesně ! nepřesně

že to nepsal už dřív  Zaorálek je v politice dost dlouho at navrhne co státním zastupitelstvím oni jsou ti co navyšovali zaměstnance / spíše zaměstnankyně administrativního charakteru, ale kdo na to vydělá v době krize musí dojít i na ně.

Mila 6.3.2009 18:15

Re: Přesně !

Jen si nedělejte iluze o politikovi Zaorálkovi,že on nemá kopec másla na hlavě.Pokud bych jej neznala,tak bych mu i věřila.On poukazuje na špínu a mafiány v justici,ale co dělá on?

Vzpomínám,jak vehementně brojil proti odsouzenému Kajínkovi. Zajímalo by mne,zda tento politik zná aspoň něco málo o kauze J.Kajínka.Ví tak kulový,že to tak musím napsat. Proč vlastně a kdo mu dává právo odsuzovat člověka v jehož kauze se to přímo hemží podivnostmi a nesrovnalostmi.Zná snad jeho spis,o tom pochybuji.Dneska již snad každý tuší,že tato kauza je uměle vytvořená bez jakýchkoliv důkazů a že je to zmanipulované a kdoví kdo všecko je v tom zapleten.Právě tím se prozradil Zaorálek,že mu vůbec nejde o to jak funguje justice,ale o to,aby se smetly všecky kauzy se stolu kde jsou nějakým způsobem namočeni vysoce postavení a zřejmě jeho kamarádi,že se plete do kauz, snaží se je ovlivňovat ,což případ J.Kajínka dokazuje.

Takoví politici jako je on,by spíše měli odejít,chlév by se zčásti vyčistil.

hnusoba 6.3.2009 13:17

B.L.B

Zaorálku!  Místo abys sloužil českému lidu,sedíš u notebooku a píšeš sáhodlouhé píčoviny!!!!! Jsi ošklivý chlapeček!:-/

brblal 6.3.2009 17:36

Re: B.L.B

Hnusobo,jsi opravdový demagog.

Jurajda 6.3.2009 13:02

Ejhle zase jeden co káže vodu a pijouce víno povykuje,vykuk!

Weselie společenstwo brachuow zlotřilycow spanielich tak že podobaje se tváříou kuoňskému pozadie nazývaného noviem sluovem prdel i twařiouce se mlostně k wšeckým které zadlužíti chtějouce a žebrající lidstwo chtějouce w zemi mieti!

tomáš 6.3.2009 12:27

mafie

Mafián káže o mafii - jak úsměvné.

Půjdete se podívat na kohoutí zápasy. Víte jak poznáte, že je tam Zaorálek? Bude mít s sebou kachnu. Víte jak poznáte, že je tam Paroubek? Vsadí si na tu kachnu. A víte jak poznáte, že je tam Kočka?

Kachna vyhraje!

Jurajda 6.3.2009 13:04

Re: mafie

A to ještě nejni ani vylíhnutá!:-D

Ivan 6.3.2009 12:17

To bude propagandistického křiku.

Když se nedají napadnout argumenty pana Zaorálka, jistě bude napadána jeho osoba. To je standardní postup pravicových propagandistů. Příspěvky fandů modrých ptáků to jasně ukazují. Bude se poukazovat na to, kde pan Zaorálek dříve pracoval, že byl v ČSM nebo KSČ atd., atd., jako by to nějak souviselo s tím, že současná vláda ODS ovlivňuje vyšetřování trestných činů.

 Nehorázná zvůle ODS při ovlivňování vyšetřování korupce (pro normální lidi je Čunek korupčník a jeho korupce je dostatečně  prokázána už jeho zjevným lhaním - zejména ty dvě občanky byly půvabné) snese srovnání s politickými procesy padesátých let. Tehdy byli občas odsouzeni nevinní lidé, teď  zase pro změnu nejsou souzeni zjevní a usvědčení zločinci. To bude nutno po volbách radikálně změnit. A nebát se trestat vysokými pálkami.

sdf 6.3.2009 12:23

Re: To bude propagandistického křiku.

ano, ale to jste sem zavedli vy:-P

jirka.s. 6.3.2009 12:26

Re: To bude propagandistického křiku.

;-D "zejména ty dvě občanky byly půvabné" ;-D

A ty dRátovy trojrozměrné ti nevadí, ivane sergejeviči ???

Marat 6.3.2009 12:33

Re: To bude propagandistického křiku.

Má fantasie tak daleko nesáhá, abych si dovedl představit politika který by se nedal skorumpovat a nejen politici,ale snad každý. I tavariš Ivan by rád bral, kdyby mu někdo nabízel. Tak je to v celém světě. Tavariš Ivan věčně utočí na odesáky, prý mají modré ptáky.Tavariš Ivan má ptáka rudého. Tavrišči Ivane, myslíte že socdemáci nejsou skorumpovaní? Že neberou? Zírám nad zaslepenosti a jednookosti českých lidí. Kdepak Paroubek se svou Zuzanou přišel k takovému majetku, nebo další přední socdemácí? Snaží se každý, nejen odesácí tavarišči Ivane. Proč jste přesvědčen že skorumpovanost u socdem je už v pořádku? Skromnost a poctivost patří do říše pohádek. I čeští politici se chovají tak,jak se chovají všichni lidé. Nikde jinde to není lepší.

Honza II 6.3.2009 12:45

Re: To bude propagandistického křiku.

No,z vašeho blábolu vyplývá,že korupce lidí ve vysokých funkcích schvalujete,že politik může úplně všechno a na běžného občana se volá exekutor za každou tisícovku.Obsah článku je důležitý,ne kdo ho napsal.V Zaorálkově článku je tolik věcí k zamyšlení,že už to,jestli je tohle u nás možné,tak jde mráz po těle.

ladik53 6.3.2009 13:53

Re: To bude propagandistického křiku.

SuperR^!!

Wili 6.3.2009 15:17

Re: To bude propagandistického křiku.

Běž domů IVANE čeká Tě Nataša a už se NEVRACEJ!!!!

novaz 6.3.2009 12:08

socani coby béčko komunistů

Á, marxist pravý opět perlí a lže. Ministr Pospíšil odvolal nadřízeného pana Bašného a toho chce zpět do funkce státního zástupce. Co tady ten Za orálek zase motá? Něco tak třeskutě inteligentního že by někdy mělo být ministrem? Bože, to ať raději ta helikoptéra, kterou létá dvakrát týdně z Prahy do Ostravy, spadne i s ním.

Marat 6.3.2009 12:35

Re: socani coby béčko komunistů

V současné době to je obráceně a patrně ještě nějaký čas bude. Kompartaj je béčkem socdem. Vždyť kompartaj je dítkem socdem partaje.