26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jopo 6.3.2009 15:10

Re: socani coby béčko komunistů

Po listopadu se lídři všech významných pol. partají rekrutovali z kolegů Prognostického ústavu....to snad k zamyšlení  stačí....

Kuchl 6.3.2009 11:59

To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

temnou socialistickou " zákonodárností " není pochyb . To pozná skoro každý kdo s tím přijde do styku . Ale na rozdíl od autora si myslím  , že Pospíšil a potažmo vláda se snaží o změny k lepšímu ! Tedy na rozdíl od plků poslance Zaorálka , které svou naivitou zaujmou jen vyvolené .:-)

Ivan 6.3.2009 12:11

Re: To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

Těmi "změnami k lepšímu" myslíte to ovlivňování státních zástupců politiky z ODS? Zatím ODS zametá všechna svinstva urychleně pod koberec. Když na to pan Zaorálek upozorní a snaží se ve sněmovně něco prosadit, tak to jsou plky?

slava 6.3.2009 12:16

Re: To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

R^R^R^

Marat 6.3.2009 12:38

Re: To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

Opakují a zdůrazňují, ti odesáci nedělají nic jiného, jak socdemácí tavarišči Ivane. Já vám všem ten socialismus přejí, když si ho tak přejete. Mě se to už dávno netýká.

Kuchl 6.3.2009 13:44

Re: To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

Oddělme zrno od plev . Politika je svinstvo . Vybírám vždy jen menší zlo , jsme přeci v demokracii . Zaorálek versus Pospíšil /ODS/  tedy ODS ! Pokud nějaká strana  "udělá"  z lidí bytosti bez lži , nenávisti a zlodějiny - sem s ní . To je ale komunistická utopie , nic víc .;-(

Kája 6.3.2009 18:07

Re: To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

Přesně tak tahle vláda se snaží s tím alespoń něco dělat narozdíl od Benešové, která je ještě ty svoje státní zástupce s celým aparátem omlouvá. Reformy a to co nejdřív. Držmě palce Pospíšilovi.

Martin 6.3.2009 11:49

Vytváří, ale

vytváříte ji vy, zkur*ysyni z čssd :-)

Honza II 6.3.2009 17:03

Re: Vytváří, ale

přesně mířená kritika bolí,že....:-D ,není nad to zuřivě nadávat a nenapsat,v čem se p.Zaorálek plete :-D

jirka.s. 6.3.2009 11:07

"Je naprosto nedostatečné, že pan ministr Pospíšil odvolal pana Křivance za jeho postup vůči Adamovi Bašnému."

Správně, zavostálku! Nejlépe by bylo v jeho případě postupovat podle čtyř artikůlů pražských a pana Křivance setnout! To by konec konců odpovídalo i trestům podle tvé komoušské víry! I když vy jste už nestínali, ale pomocí vědy a techniky odsouzené trhali! (Y)

BTW:

Re: Zaorálek:

Autor: spolužák IP: 89.102.5.xxx Datum: 08.11.2008 15:02

V době kdy jsem studoval na FF UJEP v Brně, tak Luboš Zaorálek studoval tamtéž kombinaci Marxlininská filozofie - politická ekonomie. Podmínkou tohoto studia bylo členství v KSČ, neboť tato specializace připravovala studenty pro povolání učitel marx leninismu na VŠ. V té době tento předmět mohl učit pouze straník. Většina studentů tohoto oboru přicházela ze střední školy již jako kandidáti KSČ a během studia se stali potom řádnými členy. To byl případ Zaorálka. Učstnili se potom schůzí KSČ spolu s učiteli na fakultě. Takže byli o všem informovaní. Zaorálek byl rovněž místopředsedou FV SSM. po absolvování v roce 1082 až do revoluce pracoval jako VˇŠ asisteńt - pro výuku marx leninismu.Odtud rovnou do vvysoké politiky.

Ludva 6.3.2009 11:56

Re: "Je naprosto nedostatečné, že pan ministr Pospíšil odvolal pana Křivance za jeho postup vůči Adamovi Bašnému."

Nějak se rozcházíte s uveřejněnými údaji o panu Zaorálkovi. Po absolvování pracoval jako dramaturg v ČT Ostrava, odkud byl vyhozen (proč?). Pak pracoval v Čs. straně socialistické(jak to, když byl v KSČ ?). Kdo má pravdu ?

Pamětník 2 6.3.2009 14:52

Re: "Je naprosto nedostatečné, že pan ministr Pospíšil odvolal pana Křivance za jeho postup vůči Adamovi Bašnému."

Přineste něco nového,to už tady bylo.Navíc tento obor byl součástí studia VŠ.Pokud nemáte jiné argumenty tato skutečnost nic neřeší.:-/

Kubiš 6.3.2009 10:38

Mám strach o socialisty.

Pokaždý, když někde vidím, nebo slyším nějaký názor člena Sociální demokracie, tak se o toho chudáka bojím a řikám si, snad za to nedostane od Ratha pokutu;-D

Malý Aston 6.3.2009 10:46

Re: Mám strach o socialisty.

Já se domnívám,že vše musí schvalovat Paroubek a ještě Rath. Ještě jsem neviděl , neslyšel a nečetl něco od někoho jiného.Za ČSSD má právo mluvit jen Paroubek,Rath,Jičínský,Křeček a Jelínek. Zaorálek to musí konzultovat dokonce dvakrát. Například starý socan Škromach od toho jsem po nástupu Ratha do funkce koruního prince ČSSD nic nečetl. Trošku se jim utrhl z řetězu Dryml ale to je jen taková malinká chybička.:-D

Lájoš 6.3.2009 10:34

Kdo tu pošlapává zákonnost

Pan Zaorálek opět básní. Coby člen zákonodárného sboru neustále zpochybňuje rozhodnutí nezavislých soudů.Čunkovu ,,aféru" označuje za neuzavřenou, avšak neuvede jediný důkaz,který by Čunka měl usvědčit z korupce.  Je vůbec zajímavé, kolik toho masí Zaorálek namluvit než něco řekne. Ten VUML  mu svědčil lépe.

ladik53 6.3.2009 10:44

Re: Kdo tu pošlapává zákonnost

Které rozhodnutí a kterých nezávislých soudů máte na mysli?

Malý Aston 6.3.2009 11:01

Re: Kdo tu pošlapává zákonnost

Pokud soud nerozhodne a rozhodnutí není pravomocné je potřeba hledět na každého,že nic neudělal.Blbost která je uvedena v udání Marcelky bylo možné zastavit policíí nebo státním zástupcem.Jenže podle mého měl státní zástupce jako u toho diverzanta Hučína pokyn z Lihového domu a to škrabat špendlíček až se něco vyhrabe.To že je část státních zástupců úplatná z politických stran je zřejmá.Základní problém je ten,že každá změna na ministerstvu po volbách vede k vyhození těch starých amatérů a přijmutí nových amaterů.Pokud to nebude jinak bude každé 4 roky prováděn kolotoč a kočkování kdo půjde z kola ven.:-D

Báči 6.3.2009 12:35

Re: Kdo tu pošlapává zákonnost

Tak mě napadá, nebudeš Ty ten Lájoš Báči z roku 1997, který sponzoroval ODS ukradenými penězi z velkého podvodu, kterou nazývali "Velkou privatizací?". Podle vztahu k ODS to vcelku odpovídá. Máš stejné názory jako modří zloději.

Lájoš 6.3.2009 13:54

Re: Kdo tu pošlapává zákonnost

Teď, když už je to ven, že jsem spolu s Báčim provedl velkou privatizaci a sponzoroval ČSSD se přiznám, že jsem sponzoroval i Čunka. Tak že všechny řeči o zlodějích v jakékoliv barvě jsou jen kecy. Omluvou mi budiž, že jsem to myslel upřímně. Jinak jsem však čistý jak jen může být čistý křišťál . Vždy jsem mysle na to, aby alespoň něco zůstalo i na ten lid.

Lajož B 6.3.2009 13:09

Re: Kdo tu pošlapává zákonnost

Pane ,Cunek už nepotřebuje žádnou obhajobu,ten už se obhájil sam natolik.že se ho KDU zbaví samo a rááádo.Pravní sistem diku němu dostal pěkně na zadek!!!

Malý Aston 6.3.2009 10:26

Ale že se snaží kluk od socan!

Po poděkování toho amerického generála,že Paroubek a Zaorálek podporují radar se náš všeuměl přeorientoval na justici.Mám dojem že to ani Jičínský ani Křeček ani tá stínová co vedla státní zástupce a co ji pak vyhodili a zase instalovali  nevidí rádi.Tak by mne zajímalo,který státní zástupce,který policista a který soudce honící toho Hučína bude ze svého platu platit odškodnění za jejich protiprávní jednání kdy je postupně pan Hučín osvobozován ze všech zločinů které měl provádět za vlády ČSSD.Ano šetření státních zástupců a police v případě pana Čunka bylo velmi podivné a bylo vedeno těmi co honili i Hučína. A co vlastně řekl ten státní zástupce? Proč si to vysvětlují v Lihovém domě jinak než to mohlo být? Šetření pana Čunka od jestliček s cílem kluci něco musíme vyštrachat nebo se Paroubek nasere,není tak myšleno prohlášení toho státního zástupce?:-D

Ludva 6.3.2009 10:25

Udělali dobře ?

že panu Čunkovi neumožnili očistit se u soudu ? Asi sotva, takhle nad ním navždy zůstane stín podezření, že získal peníze nezákonným způsobem. A nad justicí zůstane stín, že byli manipulováni státní mocí. Všechno má dvě strany.

Marat 6.3.2009 12:47

Re: Udělali dobře ?

Ludvo, kdyby ste se mohli podívat na účty vaších oblíbencu, tak by ste asi oněmněli. Nepochybují že i Čunek chtěl něco vydělat, tak jako každý. Jenže mezi těmi politickými štikami byl malou mřenkou. A tak se ho snažili spolknout. Čunek se dostal mezi mocné pro něj přílíž pozdě. V tom byla a je jeho smůla. Zatím co u Čunka se léta mele o půl milionu, tak i u vaších socdemáku by se jednalo už o desítky milionu. Proč se vy čeští lidé vždy vrhate jako smečka hyen jen na některé a jiné daleko horší vás nechávají v klidu?

Ludva 6.3.2009 13:46

Re: Udělali dobře ?

Souhlasím, že máslo na hlavě mají mnozí. Ale kdo stál u zrodu kleptokratického systému ? Přece hlavně ODS.

Jiří 6.3.2009 10:20

Proč

Já se osobně považuji za obyčejného průměrného občana. A tak v této úrovni jsem to viděl docela jednoduše. Nějaký nadřízený odvolal z funkce svého podřízeného. Proti odvolání se ozval mocný hlas odborníků v této oblasti. Do záležitosti se zapojil i ministr. Doporučil odvolání zrušit jako nedůvodné. Autor odvolání (ten nadřízený) to odmítl! A tak to ministr musel vyřešit z pozice ministra-tj.nadřízeného. A vyřízeno! To se stává v každé demokraticky řízené společnosti. Jenže když se toho chopí pravověrný komunista, bývalý student Marx.leninismu a dial.materialismu, tak o tom napíše celý dlouhý článek, poplive celou naši společnost a ukáže nám , že jedinou cestou z toho jsou zase ty skvělé rudé zítřky, které si zatím snad většina národa ještě pamatuje.

Fiter 6.3.2009 10:14

Smrtelné hříchy nebudou potrestány

Pane Zaorálku, tak jak jsem zhruba přelétl příspěvky,vidím ,že jste oblíbený jako epidemie chřipky a to je dobře.Protože pokud budou řídit tuto zemi lidé jako jste Vy,tak to nebude dobré pro občany této země.

Zatím máte poměrně dost hlasů ve volbách,ale kdo jsou vaši voliči? Jsou to takoví co mají nataženou ruku a potom ti s pomalejším myšlením, jo abych nezapomněl ještě na partu vychytralých vyžírků.

Všichni pracovití,nezávislý a trochu inteligentní lidé vás a to vaše vedení musí mít plné zuby.

Lájoš 6.3.2009 10:38

Re: Smrtelné hříchy nebudou potrestány

BRAVO!!R^R^R^

Lajož B 6.3.2009 13:03

Re: Smrtelné hříchy nebudou potrestány

Voliči jsou Až moc vnímaví!!!Spočítají to u voleb!!!!!Modří si moc fandí!!!Holt soudruzi převlečení za ODS dostanou poučení ve volbách;-D;-D

m 6.3.2009 14:30

Re: Smrtelné hříchy nebudou potrestány

 možná vyhrajou socani. Ale slyšels že chtějí vládnout s komunisty, To jim chcete umožnit ? Potom vy tady budete naplákat jak nám zatrhnou tipec. Stačil rok s Paroubkem.

Anonym 6.3.2009 10:13

Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

To je můj názor. Je naopak třeba si přiznat, že v justici není všechno jak má být.

Ano, Veseckou jmenovala vláda ČSSD, ale až po několikerém nátlaku exministra Němce na odvolání Benešové (pokud vím, vláda to nejméně dvakrát odmítla). Ano, za časů vlády ČSSD byl Hlučín a možná i jiné kauzy, které jednoznačně nasvědčují politickému ovlivňování kauz.

ALE: proč to trpět dál? Proč nepřiznat klesající důvěryhodnost justice? A proč to nezačít napravovat? Přece poukazem na to, že ti přede mnou dělali totéž, nic nenapravím.

A domnívám se, že žádný z přispěvatelů, kteří se vyjádřili proti autorovi, byve skutečnosti proti čistce v justici neprotestoval.