Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jurajda

6. 3. 2009 13:02
Ejhle zase jeden co káže vodu a pijouce víno povykuje,vykuk!

Weselie společenstwo brachuow zlotřilycow spanielich tak že podobaje se tváříou kuoňskému pozadie nazývaného noviem sluovem prdel i twařiouce se mlostně k wšeckým které zadlužíti chtějouce a žebrající lidstwo chtějouce w zemi mieti!

0 0
možnosti

tomáš

6. 3. 2009 12:27
mafie

Mafián káže o mafii - jak úsměvné.

Půjdete se podívat na kohoutí zápasy. Víte jak poznáte, že je tam Zaorálek? Bude mít s sebou kachnu. Víte jak poznáte, že je tam Paroubek? Vsadí si na tu kachnu. A víte jak poznáte, že je tam Kočka?

Kachna vyhraje!

0 0
možnosti

Jurajda

6. 3. 2009 13:04
Re: mafie

A to ještě nejni ani vylíhnutá!:-D

0 0
možnosti

Ivan

6. 3. 2009 12:17
To bude propagandistického křiku.

Když se nedají napadnout argumenty pana Zaorálka, jistě bude napadána jeho osoba. To je standardní postup pravicových propagandistů. Příspěvky fandů modrých ptáků to jasně ukazují. Bude se poukazovat na to, kde pan Zaorálek dříve pracoval, že byl v ČSM nebo KSČ atd., atd., jako by to nějak souviselo s tím, že současná vláda ODS ovlivňuje vyšetřování trestných činů.

 Nehorázná zvůle ODS při ovlivňování vyšetřování korupce (pro normální lidi je Čunek korupčník a jeho korupce je dostatečně  prokázána už jeho zjevným lhaním - zejména ty dvě občanky byly půvabné) snese srovnání s politickými procesy padesátých let. Tehdy byli občas odsouzeni nevinní lidé, teď  zase pro změnu nejsou souzeni zjevní a usvědčení zločinci. To bude nutno po volbách radikálně změnit. A nebát se trestat vysokými pálkami.

0 0
možnosti

sdf

6. 3. 2009 12:23
Re: To bude propagandistického křiku.

ano, ale to jste sem zavedli vy:-P

0 0
možnosti

novaz

6. 3. 2009 12:08
socani coby béčko komunistů

Á, marxist pravý opět perlí a lže. Ministr Pospíšil odvolal nadřízeného pana Bašného a toho chce zpět do funkce státního zástupce. Co tady ten Za orálek zase motá? Něco tak třeskutě inteligentního že by někdy mělo být ministrem? Bože, to ať raději ta helikoptéra, kterou létá dvakrát týdně z Prahy do Ostravy, spadne i s ním.

0 0
možnosti

Marat

6. 3. 2009 12:35
Re: socani coby béčko komunistů

V současné době to je obráceně a patrně ještě nějaký čas bude. Kompartaj je béčkem socdem. Vždyť kompartaj je dítkem socdem partaje.

0 0
možnosti

Kuchl

6. 3. 2009 11:59
To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

temnou socialistickou " zákonodárností " není pochyb . To pozná skoro každý kdo s tím přijde do styku . Ale na rozdíl od autora si myslím  , že Pospíšil a potažmo vláda se snaží o změny k lepšímu ! Tedy na rozdíl od plků poslance Zaorálka , které svou naivitou zaujmou jen vyvolené .:-)

0 0
možnosti

Ivan

6. 3. 2009 12:11
Re: To , že soudy a justice jsou více či méně ovlivněny

Těmi "změnami k lepšímu" myslíte to ovlivňování státních zástupců politiky z ODS? Zatím ODS zametá všechna svinstva urychleně pod koberec. Když na to pan Zaorálek upozorní a snaží se ve sněmovně něco prosadit, tak to jsou plky?

0 0
možnosti

Martin

6. 3. 2009 11:49
Vytváří, ale

vytváříte ji vy, zkur*ysyni z čssd :-)

0 0
možnosti

Honza II

6. 3. 2009 17:03
Re: Vytváří, ale

přesně mířená kritika bolí,že....:-D ,není nad to zuřivě nadávat a nenapsat,v čem se p.Zaorálek plete :-D

0 0
možnosti

jirka.s.

6. 3. 2009 11:07
"Je naprosto nedostatečné, že pan ministr Pospíšil odvolal pana Křivance za jeho postup vůči Adamovi Bašnému."

Správně, zavostálku! Nejlépe by bylo v jeho případě postupovat podle čtyř artikůlů pražských a pana Křivance setnout! To by konec konců odpovídalo i trestům podle tvé komoušské víry! I když vy jste už nestínali, ale pomocí vědy a techniky odsouzené trhali! (Y)

BTW:

Re: Zaorálek:

Autor: spolužák IP: 89.102.5.xxx Datum: 08.11.2008 15:02

V době kdy jsem studoval na FF UJEP v Brně, tak Luboš Zaorálek studoval tamtéž kombinaci Marxlininská filozofie - politická ekonomie. Podmínkou tohoto studia bylo členství v KSČ, neboť tato specializace připravovala studenty pro povolání učitel marx leninismu na VŠ. V té době tento předmět mohl učit pouze straník. Většina studentů tohoto oboru přicházela ze střední školy již jako kandidáti KSČ a během studia se stali potom řádnými členy. To byl případ Zaorálka. Učstnili se potom schůzí KSČ spolu s učiteli na fakultě. Takže byli o všem informovaní. Zaorálek byl rovněž místopředsedou FV SSM. po absolvování v roce 1082 až do revoluce pracoval jako VˇŠ asisteńt - pro výuku marx leninismu.Odtud rovnou do vvysoké politiky.

0 0
možnosti

Ludva

6. 3. 2009 11:56
Re: "Je naprosto nedostatečné, že pan ministr Pospíšil odvolal pana Křivance za jeho postup vůči Adamovi Bašnému."

Nějak se rozcházíte s uveřejněnými údaji o panu Zaorálkovi. Po absolvování pracoval jako dramaturg v ČT Ostrava, odkud byl vyhozen (proč?). Pak pracoval v Čs. straně socialistické(jak to, když byl v KSČ ?). Kdo má pravdu ?

0 0
možnosti

Kubiš

6. 3. 2009 10:38
Mám strach o socialisty.

Pokaždý, když někde vidím, nebo slyším nějaký názor člena Sociální demokracie, tak se o toho chudáka bojím a řikám si, snad za to nedostane od Ratha pokutu;-D

0 0
možnosti

Malý Aston

6. 3. 2009 10:46
Re: Mám strach o socialisty.

Já se domnívám,že vše musí schvalovat Paroubek a ještě Rath. Ještě jsem neviděl , neslyšel a nečetl něco od někoho jiného.Za ČSSD má právo mluvit jen Paroubek,Rath,Jičínský,Křeček a Jelínek. Zaorálek to musí konzultovat dokonce dvakrát. Například starý socan Škromach od toho jsem po nástupu Ratha do funkce koruního prince ČSSD nic nečetl. Trošku se jim utrhl z řetězu Dryml ale to je jen taková malinká chybička.:-D

0 0
možnosti

Lájoš

6. 3. 2009 10:34
Kdo tu pošlapává zákonnost

Pan Zaorálek opět básní. Coby člen zákonodárného sboru neustále zpochybňuje rozhodnutí nezavislých soudů.Čunkovu ,,aféru" označuje za neuzavřenou, avšak neuvede jediný důkaz,který by Čunka měl usvědčit z korupce.  Je vůbec zajímavé, kolik toho masí Zaorálek namluvit než něco řekne. Ten VUML  mu svědčil lépe.

0 0
možnosti

ladik53

6. 3. 2009 10:44
Re: Kdo tu pošlapává zákonnost

Které rozhodnutí a kterých nezávislých soudů máte na mysli?

0 0
možnosti

Malý Aston

6. 3. 2009 10:26
Ale že se snaží kluk od socan!

Po poděkování toho amerického generála,že Paroubek a Zaorálek podporují radar se náš všeuměl přeorientoval na justici.Mám dojem že to ani Jičínský ani Křeček ani tá stínová co vedla státní zástupce a co ji pak vyhodili a zase instalovali  nevidí rádi.Tak by mne zajímalo,který státní zástupce,který policista a který soudce honící toho Hučína bude ze svého platu platit odškodnění za jejich protiprávní jednání kdy je postupně pan Hučín osvobozován ze všech zločinů které měl provádět za vlády ČSSD.Ano šetření státních zástupců a police v případě pana Čunka bylo velmi podivné a bylo vedeno těmi co honili i Hučína. A co vlastně řekl ten státní zástupce? Proč si to vysvětlují v Lihovém domě jinak než to mohlo být? Šetření pana Čunka od jestliček s cílem kluci něco musíme vyštrachat nebo se Paroubek nasere,není tak myšleno prohlášení toho státního zástupce?:-D

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz