17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

JUSTICE: Past na dr. Rampulu

I tak by se dalo interpretovat to, co se stalo po návratu vrchního státního zástupce dr. Vlastimila Rampuly do úřadu dne 22. února 2012, když Městský soud v Praze vyhověl žádosti pana Rampuly, který podal žalobu proti svému odvolání z října minulého roku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Šarina 29.2.2012 9:43

Kdyby se dokumenty

 a různé dokazovací listiny v případech ŠKODA PLZĚŃ,ČEZ,PANDURY,GRIPENY,PROMOPRO,DROBIL,KNETIG,dostaly na světlo boží a jak se financují  naše mafiánské strany,v době,kdy se všem šahá na všechno a národ ten bordel musí ufinancovat,tak je tu nová revoluce a padaly by doslova hlavy.

E. Heusinger 29.2.2012 8:36

Podal Rampula

to avizované trestní oznámení na Mečla?

Včera na ČRo 6 v pořadu STOP advokátka Hana Marvanová zkritizovala postup Městského soudu v Praze. Dle ní provedl ledabyle dokazování a v úvahu vzal pouze argumenty, které se "hodily". To se nám ti disidenti "pěkně vybarvují".

S. Vaněček Šauerová 29.2.2012 9:19

Podal. Alespoň to veřejně oznámil. To bude ale, jak pan Rampula moc dobře ví, odloženo. Šlo o povolenou bezpečnostní akci,

jak mu sdělil nadřízený a jakk v neděli několikrát zdůraznil policejní prezident. Pan Rampula bude mít teď sám velké problémy, utrhl se ze řetězu opilý vítězstvím a udělal několik fatálních chyb. Zajímá se o něj nejen Národní bezpečnostní úřad, ale také Úřad na ochranu osobních údajů, záznam měl být podle zákona již skartován. Krom toho vyžvanil utajovanou akci a je otázka, zda půjde o kárnou nebo trestní odpovědnost. Pan Rampula by měl rezignovat, jeho pozice je po jeho mimořádné tiskové konferenci neudržitelná, což dnes již nepochybně sám dobře ví. Na tohle bude i Tomáš Sokol krátký. :-)

A co že nepřípustného to udělala dr. Marvanová ? Že kritizovala rozhodnutí MS v Praze ? No a ? :-)

E. Heusinger 29.2.2012 9:24

Re: Podal. Alespoň to veřejně oznámil. To bude ale, jak pan Rampula moc dobře ví, odloženo. Šlo o povolenou bezpečnostní akci,

Včerejší výroky pí Marvanové mě nevadí. Myslel jsem to ironicky.

S. Vaněček Šauerová 29.2.2012 10:49

Na tomto webu si člověk nemůže být jist. :-)

Disident, to je v některém, m.j. i zdejším, prostředí docela často něco jako strašidlo, v každém případě tvor, který si zasluhuje odpor, případně rovnou opovržení.

M. Stuchlik 29.2.2012 18:54

Re: Na tomto webu si člověk nemůže být jist. :-)

u nás je za takového odporného tvora považován komunista

R. Sedláček 29.2.2012 7:42

Agent 007 Hvížďala

To je houf smyšlenek. Co takhle konstatovat, že státní zastupetalství je prolezlé korupcí skrz naskrz, že soudy jsou na tom stejně v čele s nwjvyšším soudem, ústavním soudem a městským soudem v Praze. A že by to bylo třeba vymést všechno, vystříkat savem, vyměnit podlahy a začít s něčím novým, co nemá ve svých řadách tolik zlodějů, korupčníků a komunistů.

J. Boleslav 29.2.2012 18:54

Re: Agent 007 Hvížďala

Jak si takový velký třesk představujete? Zatím často vedl spíš ke zhoršení než zlepšení situace.

J. Schwarz 29.2.2012 6:15

nechápu, proč se furt mluví

o "financování politických stran" jakoby tohle byl hlavní problém. Sněmovní kampaň stojí oficielně desítky až stovku milionů, neoficielně několik set milionů a koná se jednou za čtyři roky. strany pobírají oficiálně velké peníze za každého poslance, senátora, ba i za každý hlas.  A , jak se mluví - ročně se "ztratí" kvůli korupci stovka až dvě stovky MILIARD! Jedno procento z této částky by stačilo na luxusní provoz všech politických stran. Kdyby  ukradené částky měly být reálné a sloužit stranám, musel by být jeden každý straník minimálně několikanásobným milionářem.

J. Boleslav 29.2.2012 18:51

Re: nechápu, proč se furt mluví

Proč se mluví o financování politických stran jako o velkém problému? Protože je veřejným tajemství, že velká část peněz z veřejných zakázek teče do stranických pokladen a kromě toho po cestě jich dost zůstává i na soukromých kontech lidí se stranami různým způsobem zpřízněných.

M. Stuchlik 29.2.2012 18:51

Re: nechápu, proč se furt mluví

a není?

M. Krátký 29.2.2012 0:45

těmto hrám moc nerozumím,

mě by víc zajímala otázka : jak je možné, že MS Praha vyřešil podání Dra Rampuly z října 2011 tak rychle, když my u téhož soudu máme LEŽET naši žalobu již min. čtvrtým rokem totálně bez reakce. Kdo mi to vysvětlí - děkuji předem

A. Špronglová 29.2.2012 2:05

Re: těmto hrám moc nerozumím,

Jako odpoved Vam nabizim : "vyssi zajmy" nasich politicko-ekonomicko-mafianskych "elit" fungujicich a podporovanych Velkym Kmotrem, kteremu dle pruzkumu "duveruje" nase siroka verejnost.Ostatne nejste urcite sam v teto Zdivocile zemi, kdo tomu nerozumi i kdyz v principu je to velice jednoduche.