4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Potměšil 1.6.2010 9:04

Re: Je dobře, že její mandát je tak krátký.

Něco se ale ještě snaží zachránit - odstranit Dvořákovou z čela akreditační komise, protože odhalila mafii v Plzni, a namydlit schody Pospíšilovi: http://www.novinky.cz/domaci/201865-pospisil-vetri-ze-proti-nemu-kovarova-chysta-kompromitujici-materialy.html

J. Potměšil 31.5.2010 17:25

Nepřípadný paján na pochybnou figurku

Nerozumím této ódě na ministryni Kovářovou - slíbila zveřejnit stížnost pro porušení zákona v kauze Čunek, nezveřejnila. Slíbila zveřejnit Čunkův spis, opět nic. Kritizovala vazby MSP na dr. Němce, teď mu ale prodlužuje smlouvu. Že aspoň něco dělala, je fajn, ale tím není o mnoho věrohodnější.

Co se týče justiční mafie, tak sám Motejl dosvědčoval, jak Kovářová, Kučera a Němec sedávali na rautech u jednoho stolu, o pochybném angažmá v kauze Čunek v případě dr. Kučery Motejl pochyb neměl - to je pro mě větší autorita.

Pokus o změnu zákona o soudech a soudcích, aby Kovářová mohla na NS bez praxe a kvalifikace taky myslím ještě nezapadal prachem. Spíš budu rád, až dotyčná odejde a nahradí ji kvalitní (byť osobně - min. dříve - možná arogantní) dr. Pospíšil, který na MSP opravdu pracoval a prokázal, že se sebou hýbat nenechá.

J. Císař 31.5.2010 10:18

Kde a kdy?

Kde a kdy jste zaznamenal "..hlučnou chlubivost Jiřího Pospíšila.."? Jinak Vaše oslavná óda na paní ministr.spravedlnosti v právě končící vládě je velmi nekritická. A není náhodou i zcela zbytečná?

M. Prokop 31.5.2010 9:29

Je dobře, že její mandát je tak krátký.

Snad už nestihne napáchat moc škod ve prospěch Pavla Němce.