6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

JUSTICE: Nebezpečné mantry

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Běhal 19.6.2010 10:25

Goeblsi Jemelíku přestaň lhát.

Vesetská neodebrala případ Čunek Obstovi a nepředala ho do Jihlavy, aby zabránila soudnimu přelíčení. To nemohlo proděhnout, protože nemohla býl vznesena obžaloba. Obžaloba na základě pochybného svědectví jedné zaujaté svědkyně nemůže stačit k podání obžaloby a to už 3 000 let! Poviností Vesetské, podle zákona, bylo zastavit stíhání po sedmi měsících, když nebyly nalezeny žádné důkazy, kromě pochybného svědectví. Kromě toho Obst při vyšetřování postupoval protiprávně. Za porušování zákona je občan trestně postihován. Jak ukázal případ "Čunek" státní zástupci mohou beztresně zákony porušovat. Že bylo stíhání zastaveno dva dny před obžalobou je lež, kterou Jemelík a ostatní lháři stále opakují.

Justiční mafie v případu Čunek pracovala, ale v neprospěch Čunka a pomáhala zainteresovaným osobám zlikvidovat nepohodlného, populárního politika.

B. Brousková 20.6.2010 8:29

Re: Goeblsi Jemelíku přestaň lhát.

A celý ten tyjátr byl jen a jen proto, aby soud nemohl konstatovat, že je vše založeno na "pochybném svědectví jedné zaujaté svědkyně" a Čunka osvbobodil po prvním stání ?  Vždy't je to prosté milý Watsone!  Spis má asi pět tisíc stran a na každém řádku je jen a jen výpověd Urbanové, nic jiného se nezjistilo. To už říkal Vaškůj a nikdo mu to nevěřil.