4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Spirit 19.6.2009 17:49

Na ministryni Kovářové

mne udivují dvě věci: jednak to, že se profesně zabývala nikoliv soudní činností, ale advokacií, jednak to, že má při svých 45 letech teenagerský zjev, což ji musí stát velké úsilí. Obě věci lze brát i jako positivní jevy. Já je tak neberu.

Ježek 1 19.6.2009 14:28

Hnusná bolševička Benešová

No dobře, tak v roce 1987 vlezla budoucí ministryně z kariérních důvodů do strany. Marie Benešová tam nevlezla, ale to nic nemění na tom, že na rozdíl od Daniely Kovářové je hnusnou bolševičkou.

Iva 19.6.2009 16:26

Re: Hnusná bolševička Benešová

Pěkný příspěvek. Kdybyste žil dříve, určitě by si vás Dostojevský vyhlédl jako předlohu ke svému románu.

Anonym 19.6.2009 21:00

Re: Hnusná bolševička Benešová

Udivující objektivita.

Znáte přísloví, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde?

vont 23.6.2009 21:08

Re: Hnusná bolševička Benešová

Ježku ty musíš být oberblbec. Takové vyjádření by jen tak obyčejný dement nezplodil.

RosPerot jr 19.6.2009 12:41

ano

Pretrvavajici souhlas timto autorem

jerry, the bridging mouse 19.6.2009 10:04

jerry na to přišel!

Cepl mladší je tajný milenec Marie Benešové! Už to dává smysl?;-D

Pešek 19.6.2009 13:08

Re: jerry na to přišel!

Brrrrrrrrrrrrr........  Jenom ta představa!   ;-(

Jirka Stejskal 19.6.2009 9:23

Jemelíku neboj

Na podzim vyhraje ParoubEGG volby, dosadí tam Marii Benešovou a společně nám všem zakroutí krkem. Takže - neboj, náprava se najde.

fox 19.6.2009 8:21

Ne, paní ministryně

Beneššová je Paroubek s kozama.

Mejla 19.6.2009 8:09

Jemelíku, bez KSČ by se tito lidé "dopracovali" tak do hampejzu a oni to vědí,

proto do té KSČ také lezli.

Petr Kohout 19.6.2009 8:08

Vzhledem k tomu, že tzv. druhá část trestního stíhání pana Čunka

(když už se prokázalo, že NEBYL žádný úplatek přistoupili vyšetřovatelé k druhé části - hledat a dofat že něco najdou), byla sama o sobě zločinem proti republice (trestní stíhání senátora BEZ SOUHLASU senátu) nezbývalo, než je zastavit. Bohužel však protičunkovská soudní mafie nebyla pozatýkána a uvězněna. Čili škodí dál. Soudcovská mafie totiž opravdu existuje. Vede jí Marie Benešová, pan Tvrdík, pan Gross, prostě jde o odnož socdemáků.

F..A.Kekule 19.6.2009 8:17

Re: Vzhledem k tomu, že tzv. druhá část trestního stíhání pana Čunka

Oblíbený blábol čunkistů - když se prokázalo. Nic se neprokázalo! Prokázání bylo znemožněno svinským způsobem!

jerry, the bridging mouse 19.6.2009 10:05

Zcela jasně se prokázalo, že je Čunek absolutní trouba-

k tomu ale soudu netřeba.:-)

DS 19.6.2009 10:20

Re: Vzhledem k tomu, že tzv. druhá část trestního stíhání pana Čunka

pane Kohout máte pravdu.Komunistka Benešová dosazená Havlem,sesazená předsedou vlády PAROUBKEM je dnes sParoubkem jedna ruka.Svůj k svému!Oba nemají zábrany a žijí heslem ÚČEL SVĚTÍ PROSTŘEDKY!

Tis 19.6.2009 7:40

Goebls Jemelík zase promluvil

Goebls Jemelík se předvším snaží vyvolat dojem, že zastavení šetření kauzy Čunek bylo nezákonné. Šedesát policistů prověřovalo několik měsíců všechny dokumenty na Vsetínské radnici. Desítky firem, které mají co činění se stavebnictvím na vsetínsku byly prověřovány.  To vše za peníze daňových poplatníků s pověřením státnch zástupců. Přitom nic proti J. Čunkovi nenašli. Je tedy nejprověřenější a nejčistší politik u nás. Zastavit toto počínání bylo poviností Vesecké daleko dřív. Že se tak nestalo je důkazem justiční mafie, která si může vůči občanovi dovolit cokoli. Jak sám Jemejík v dřívějším článku ukázal zlikvidovala, ekonomicky, lidsky i zdravotně spoustu lidí.

F..A.Kekule 19.6.2009 8:19

Re: Goebls Jemelík zase promluvil

Tis tu opět chyběl! Jaké jue dnes ve Vsetíně počasí?

Wolmar 19.6.2009 9:43

Re: Goebls Jemelík zase promluvil

Souhlasím s Tebou "Tisi", ale je škoda, že na volební sněm do Vsetína nebyl pozván bývalý politický vězneň a důstojník BIS Vladimír Hučín, který by jistě promluvil o pozadí případu Jiřího Čunka. Hučín dobře zná konkrétní osoby na Okr. státním zatupitelství v Přerově a není náhoda, že když u něj dělalo Grosstapo domovní prohlídku, tak se velice zajímali o materiály jistého státního zástupce v Přerově. Ano, jde o Radima Obsta!!!!!! No a že tady do toho mluví Zdeněk Jemelík, který je mnohonásobným konfidentem StB, tak to také něco nasvědčuje.;-O 

glos 19.6.2009 10:10

Re: Goebls Jemelík zase promluvil

Hučín patří do psychiatrické léčebny...

Wolmar 19.6.2009 12:51

Re: Goebls Jemelík zase promluvil

Ale glosi, ty nějak ztrácíš nervy člověče. No já se ti nedivím. Hučín vyhrál veškeré soudy a to i Ústavní. V Přerově je čestným občanem a jako aktivní účastník III.odboje po r. 1968 v ČR asi nemá konkurenci. Byl to Hučín, který zachránil spoustu dokumentů a tak dnes může tvrdit a dokazovat kdo je kdo. Tvoje žlučovitost ti nění nic platná a ty to víš.(Y)

Emem 19.6.2009 7:31

Když nastoupí nová osoba do důležité funkce

jako je např. ministr spravedlnosti, tak jsem si vždy myslel, že mu trvá tak púl roku, nežli zvládne alespoň nejdůležitější problémy své nové funkce. Nová paní ministrině je zřejmě génius, po pár dnech si odjela na dovolenou!!!

Myslím, že by se s ní mělo počítat i v nové vládě po volbách. Takový geroj ve vládě ještě nebyl.

Anonym 19.6.2009 7:03

SZ že nepatří do justice?

Vážený pane,

výraz justice v téhle zemi zcela jistě (jazykovým vývojem k dnešnímu dni) zahrnuje nejen soudy, ale i státní zástupce. Někdy to vyjádření zahrnuje vlastně všechny složky řízené ministerstvem spravedlnosti, tj. i vězeňskou službu, Justiční akademii a pod. Ostatně je tak nazván i informační portál MS ČR. Výrazu justiční mafie všichni Češi rozumějí tak jak je to míněno a netřeba čtenářům vysvětlovat, že ta mafie vlastně není justiční.

Když na to přijde, tak samozřejmě ani to, co se děje v justici (v tom slova smyslu, jak ji chápe veřejnost), není mafie. Jsou to ale nekalé praktiky, které jedněm vynášejí brebendy a druhým ničí existenci. Přimlouvám se tedy za to, abychom ten pojem, když se už tak krásně vžil, nezpochybňovali. 

A pak k článku samému: trochu si sám odporujete. Podle Vás justiční mafie existuje "pouze v paranoidních představách Paroubkovy oblíbenkyně Marie Benešové". Ale nový postup Vlastimila Rampuly, o kterém se zmiňujete, Vás usvědčuje z účelové lži, nezdá se Vám? Nebo dosáhnout revokace ministerského rozhodnutí za pomoci manipulativní lži se Vám zdá normální? A opravdu se domníváte, že náměstci nedokáží řídit státní zastupitelství po dobu několika měsíců, aniž by to zásadním způsobem ovlivnilo chod zastupitelství, jak se nám snaží vysvětlit paní ministrině?

 

Jan 19.6.2009 15:51

Re: SZ že nepatří do justice?

Samozřejmě, že je to justice jako celek neměnná od doby revoluce stále stejně zkostnatělá a zastřená vůči veřejnosti. Hlavně málo kontrolovaná  /tím nemyslím jenom soudce a st. zástupce, ale všichni zaměstnanci/, která nemá peníze. Peněz v justici si myslím, že je dost jako jinde , velkým problémem je v bídě jejího hospodaření. Do každého úřadu by měl nastoupi manažer a to by jsme se asi divili. I já tomu věřím , že náměstci umí řídit státní zastupitelství, ale chybí jim ekonomické vzdělání i to s tím souvisí i v lehce problematických časech je třeba šetřit dá se ušetřit jen na mandatorních výdajích. Svítí a topí se všude.

Svatopluk 19.6.2009 0:47

Promiňte, ale jak jste přišel na výraz

"nám najednou vládnou lidé, kteří by se možná k svým úřadům dopracovali běžným kariérním vývojem, i kdyby nedošlo k 17. listopadu" ?

Copak v bolševismu šlo o běžný karierní vývoj ? Už jste také podlehl tomu neustálému proplachování mozků.

Jinak si Vašich článků vážím a vyjadřuji Vám tímto podporu.

Jirka Stejskal 19.6.2009 9:28

Re: Promiňte, ale jak jste přišel na výraz

No jasně, že šlo. Vstoupil jsi do strany, navštěvoval VUML (nebo rovnou vysokou b. v Moskvě), lezl jsi do zadku na okresní, krajské úrovni a časem se na tebe nějaké teplé místečko našlo. Tomu se za komančů říkalo kariéra a to měl Jemelík asi na mysli.

kam 19.6.2009 0:26

Snažíte se vzbudit dojem

jaksi taknějak určité serióznosti. pak mi není jasné, proč uvádíte Jiří K. Paroubek a neuvádíte zároveň Mirek T. Topolánek. Další vaše označování, jako" Napoléonek z Lidového domu" je naprosto nadbytečné. Vaše zaměření je zcela patrné po přečtení několika úvodních vět. A i bez toho Napoleónka je jasné, kam patříte.

K p. Kolářové bych si pouze dovolil uvést, že po přečtení jejího článku v Právu jsem "doma". Něco tak blbého a ubohého jsem už dlouho nečetl. Modrá spravedlnost je ve správných rukách.

Hubený 19.6.2009 5:57

Re: Snažíte se vzbudit dojem

R^R^

poskokParoub 19.6.2009 7:31

Re: Snažíte se vzbudit dojem

velmi kvalitní zhodnocení,škoda že vyšlo na WC jako těžko léčitelný průjem