28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

JUSTICE: Klausova stále zelená amnestie

Za několik hodin uplyne rok od posledního novoročního projevu pana prezidenta Václava Klause, v němž překvapivě vyhlásil amnestii. Strhl tím na sebe příval štvaní živený zčásti politickými pleticháři, obávajícími se jeho vstupu na volný trh s hlasy voličů, zčásti advokáty, kteří přišli o klienty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 29.12.2013 13:07

Re: Máte nepohodlnou pravdu.

Po te autorove pravde jste se probudil a mel ruku v nocniku ze ano??:)

Z. Sohorova 29.12.2013 13:05

Re: Autor lzete jak kdyz tiskne

Jasne  ze vim to ses  ty P.Vitek debilek  a klaus  :) troubo

Z. Sohorova 29.12.2013 13:02

F. Vejr

Copak  Flinto Vejre  asi jsem Vas musela poradne vytocit No myslim ze to je spravne   Byl jste dnes  Klausovi umit jeho shrbene zada?? Ne?> tak alou blbecku nebo nedostanes Flinto Vrjre od neho pusinku

P. Vítek 29.12.2013 12:33

Re: Co je předpokladem tohoto článku?

Nenavist je pochopitelna: Klaus maka pro svobodu a ta odhali vsechny neschopne a slabe a posle je na "jejich misto".Zase se jim vkradaji ty potupne posmesky synku sedlaku,ty hezky saticky dcerek tovarniku,ta vetsi svacina ve skole ...neustale ponizovani.To vzbuzuje hysterickou paniku!Proc komunisti a nacisti tak nenavideli i DETI bohatych,si predstavuji nejak takto

Š. Hašek 29.12.2013 12:31

Re: Lidi Klausovu amnestii pochopili jasně

Jen překlep, pan nebo občan nebylo v mém příspěvku důležité.

Reagoval jsem na výraz "lidi". Opět (pokud jste si všiml) dochází k používání termínu lid jako masy "těch stejných" (nejlépe závislých na státu), nikoliv občanů s naprosto odlišnými názory, způsobem života a s jinými požadavky stran množství příkazů státu/politiků.

P. Vítek 29.12.2013 12:26

Re: Nevzpomenete si náhodou ...

A soudruh se prave probudil.Nechapu,ze tolik hnupu umi psat na pocitaci

P. Vítek 29.12.2013 12:14

Re: Amnestie je křišťálově čistá

Vzdejte to soudruzko Vaclavikova-vas snadny prvoplanovy svet uz davno skoncil.Na tuhle dobu uz nemate hardware-stary sofware uz na tom nebezi.Udelejte si klidne dalsi roky,bezte ven na vzduch,ty vase prndy nemaji absolutne zadnou cenu

P. Vítek 29.12.2013 12:10

Re: Amnestie je křišťálově čistá

To jsou vetsinou stari soudruzi-oni neomylne vytusi,kdo ohrozuje jejich dosavadni snadny zivot bez ohledu na jejich neschopnost(a cele rodiny)

J. Václavíková 29.12.2013 12:06

Re: Pane autore patolizale Klause

Těch, co do nich vstoupil (pravděpodobně po pádu na hlavičku) Václav Klaus a teď tu na něj pějí oslavné ódy, je tu neúrekom. Stačí se rozhlédnout.

P. Vítek 29.12.2013 12:05

Re: Skoro 20 let se táhnoucí kauza H-system a např.

Nas trilety syn to vidi podobne jasne ,jako soudruh Svoboda.

P. Vítek 29.12.2013 12:01

Re: Amnestie je křišťálově čistá

Pane Svobodo,Vy jste typicky myslici stroj,ktery potrebuji-oni sestroji jednoduchou logickou linku a vam podobne navedou presne kam potrebuji.

U Vas je opravdu "vsechno jinak"K tomu,aby jste se dozvedel,o co SKUTECNE jde,nemuzete sledovat media,ale musite mit CHYTRE kamarady z mnoha oboru.A ty evidentne nemate.Kaslete na psani.

F. Vejr 29.12.2013 11:54

Re: Pravda - jak na ni.

Žofka, naučila se alespoň číst a trochu myslet , vždať nepochopila ani co napsal "Apne Cvrcek??"

F. Vejr 29.12.2013 11:51

Re: Pane autore patolizale Klause

Žofka, Žofka tak jak sena ní koukám, jak si na fotce drží hlavu, napadne mě vždy příměr Jošky Švejka jak říká o jedné matce, která upustila děcko na hlavičku, že to vlastně psal o ní, že to byla ona - Žofinka. Jen nevím jak se jí tam zjevil Václav Klaus, ten do ní vstoupil snad jako duch svatý? To bychom se mohli těšit na nové svátky ne, co tomu říká? Napsala zase něco! A těch informací co o něm ví, to není samo sebou.

P. Vítek 29.12.2013 11:50

Re: Amnestie je křišťálově čistá

Pane Tolman jste jen drbna

P. Vítek 29.12.2013 11:48

Re: Díky za objektivní článek,

Ta hranice se vytvori,jen kdyz bude minimalni statni majetek(a dotace z eu)na rozkradani.Kazdy za sve-bohaty bude jen ten,ktery slouzi nejlepe lidem(svymi sluzbami)

P. Vítek 29.12.2013 11:44

Re: Pravda - jak na ni.

Ale ta dezinformacni KAMPAN(diskreditace slusnych) neni uplne normalni-jeji cil bude urcovan z vychodu.Ten rukopis(rafinovane polopravdy,pomluvy,tlak ulice)je hodne podobny stale.

P. Vítek 29.12.2013 11:39

Re: Autor lzete jak kdyz tiskne

Vis babo skareda ,co je to vlastne bolsevik?

P. Vítek 29.12.2013 11:37

Re: Za Václava Klause a jeho rodinu!:

A nazvete to "kapitalismem".Znechutte lidem ten kapitalismus.Poznavaci znameni je clenstvi v ksc-agenti nejsou zajimavi-tam se uz moc cachrovalo.Ale soudruh kolaborant je jasnej-ten je za vsi krivarnou.

M. Moravcová 29.12.2013 11:04

Re: Skoro 20 let se táhnoucí kauza H-system a např.

Pane Svobodo, 23 let po revoluci každý blbec může kecat do toho, jak se mělo, jak se nemělo, co bylo blbě. Měl jste tenkrát velkou šanci zapojit se, pomoci a ne sedět na zadku, nadávat a po letech brblat, že to nebylo tak, jak Vám by se líbilo. Klaus toho udělal velmi mnoho dobrého, zaplať Pánbůh, že jsem tak, kde jsme. Byly i chyby a omyly, navíc během roku se nedalo udělat všechno. Hlavně teď že máte dostatečně velkou hubu, aby se tam Klaus vešel tisíckrát i s rohama.

M. Křápová 29.12.2013 10:19

Re: Amnestie je křišťálově čistá

To máte těžké, pane Kolmane. Někteří lidé, když uvidí jméno V.Klaus, začnou vidět rudě, mozek se jim zatemní . Na argumenty nazareagují a opět hledají jiný klacek. Dobře, že jste připomenul návrh V.Klause o uzákonění vyrovnaného státního rozpočtu, a o jeho stanovisku ke  vlivu lidí na globální změny.

J. Tolman 29.12.2013 9:43

Za Václava Klause a jeho rodinu!:

Prognostické ústavy byly v r. 1987 zřízeny v Sovětském svazu a jeho satelitech na pokyn Brežněvova nástupce, takto šéfa KGB Jurije Andropova. Jinak řečeno, pražská prognostická centrála byla odnoží moskevské centrály KGB. Zaměstnanci byli pečlivě vybíráni a prověřováni. Do Prognostického ústavu nominoval předseda okupantské vlády Lubomír Štrougal nomenklaturní kádry až do úrovně ÚV KSČ. Těch pár formálně čistých „nekomunistů“ (typu Václava Klause) byli lidé Kremlem připravovaní do takových budoucích postavení, v nichž by jim příslušnost ke KSČ byla na škodu.

"Co v ústavu pozdější držitelé vesel a dnešní multimilionáři provozovali? Prý připravovali jakési modely ekonomických změn. Když si ovšem uvědomíme, že zřizovatelem jejich ústavu byl bělokamenný Kreml, pak se musíme ptát, jak zněly jeho příkazy pro plnění ruských zájmů. Nenapadá mě nic jiného než: Kraďte! Kraďte jako nikdo před vámi, kraďte tak, že se o tom komunistickým pohlavárům ani nesnilo, ukradněte nemocnice, obytné bloky, železárny, textilky, koleje a nádraží, zašantročte kulturní domy, vytunelujte horské hotely a lázně, parky a dětská hřiště dejte na pospas developerům, zaveďte si na své zločiny imunitu, dejte si odměny rovnající se tisícinásobku platu přednosty kliniky."

"Staňte se správci státních podniků a pak si je přivlastněte, drancujte a nahlas při tom mlaskejte chovejte se povýšeně a arogantně k vlastním voličům, dosaďte své kamarádíčky na pozice hejtmanů, starostů, členů městských rad a netrestejte jejich korupci - čím hůře tím lépe – až národ začne v dobrém vzpomínat na komunisty, až si lidé řeknou, že takhle bolševik neřádil, až se hlavy prostých lidí začnou otáčet na východ. Nažeňte nám je zpátky do náruče a co si nakradete je vaše."

Miroslav Václavek

F. Vokurka 29.12.2013 9:22

Re: Amnestie je křišťálově čistá

pane svobodo, nechapu odkud beretu tu svoji jistotu kdo by co jak udelal. ja vam mohu rici jen to co rikala moje babicka "kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by byt rybniky".

V. Kolman 29.12.2013 9:19

Re: Amnestie je křišťálově čistá

Matně si pane Svobodo vzpomínám, že to byl právě Václav Klaus, který svého času navrhoval uzákonění vyrovnaného státního rozpočtu.

P.S. - Nepatřím mezi obdivovatele V.K. a nechci se vyjadřovat k jeho(?) amnestii.

    Ale v otázce vyrovnaného stát. rozpočtu, jakož i stanovisku V.K. na vliv člověka na globální oteplování(?) ochlazování(?) zcela souhlasím s Václavem Klausem.

F. Vokurka 29.12.2013 9:12

Re: Pane autore patolizale Klause

ackoliv vas komplex z vk chapu, dovolim si vysvetleni. ano vice nez polovina naroda, presneji kolem 65%, jsou blbci, coz dokazuje gaussova krivka. tudiz jejich nazor je irelevantni. to ze se banda bolseviku a socanu, v cele s komunistickym prokuratorem antlem a darmozroutm dientsbierem, rozhodla okopavat kotniky vk zalobou na velezradu je opet irelevantni, us ji totiz smetl ze stolu. tudiz neshledam na amnestii nic hrozneho a jak bylo napsano v clanku, za rypak by se mela chytit predevsim policie a soudy, ale to by po nich chtel clovek moc. vzdyt je snazsi nadavat na vk, to ma preci narod rad.

J. Tolman 29.12.2013 8:56

Re: Máte nepohodlnou pravdu.

Autor pravdu má. Tu vaši. Pravdu o tom, že bílá je černá a černá je bílá.

Z. Sohorova 29.12.2013 8:16

Re: Pravda - jak na ni.

Hlavne dal Klaus tafku tem ci byli podvedeni a ti zlodeji tem dal milost  tak jste to chtel napsat ze ano? Apne Cvrcek??

Z. Sohorova 29.12.2013 6:13

Autor lzete jak kdyz tiskne

Bezte se vycpat bolseviku s namrzlou hlavou Vy budete celej zivot zabednenej klausuv patolizal,  Jedno vim urcite ze kazdy kdo obahajuje Klause vcetne Vas je blbej jako poleno a nebo vycuranej jako podvodnik Klaus

Z. Sohorova 29.12.2013 6:09

Pane autore patolizale Klause

Me by zajimalo kolik jste  od toho podvodnika Klause dostal za tu obhajobu te jeho zlocinecke amnestie ? To co zde pisete o obhajobe  amnestie z toho dochazi ze vic jak polovina naroda vcetne senatoru a inetligence kteri jasne odsoudili tuto zlocineckou amnestii jsou blbci, kteri nicemu nerozumi kdyz podali trestni oznameni na Klause  z velezrady  Je videt podle Vasich slov ze bud Vam to slozil sam VK a nebo jste jeho patolizal a prokrmuje Vas z jeho nakradenejch penez jako spoustu jeho potrhlejch poradcu co mel na hrade Je dobre ze se tisk vraci k teto podvodne amnestii a hlavne by se meli ki tomu vratit soudy  at uz konecne Klaus  byl za jeho spatne skutky pro CR odsouzen

J. Mrázek 29.12.2013 4:49

Máte nepohodlnou pravdu.

Jenže berete tak pravdoláskařům jejich bič na Klause ! Nemluvě o tom, že nutíte lidi přemýšlet a to je to poslední, co nejennaši, ale i unijní politici potřebují ....divím se, že tu nejiskří Sohorová, chválíte Klause a Pavlovův reflex u jednoduchých organismů.....

J. Kanioková 28.12.2013 21:53

A potrefené husy se ozvaly..

:)))