25.6.2024 | Svátek má Ivan


Diskuse k článku

HISTORIE: Další stažení Rusů z ČR bylo po 30 letech nutné

V těchto dnech si připomínáme třicet let od chvíle, kdy 21. června 1991 opustil území Československa poslední vojenský útvar bývalé Střední skupiny vojsk (SSV) Sovětské armády. Po šesti dnech jej pak následoval jeho poslední velitel, generálplukovník Eduard Vorobjov.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ziegler 30.6.2021 15:21

Já v ČR žádný komunismus nevidím. Komunistické vrahy velebí v Rusku.

Jasně, a proto furt hájíte rusáky. ;-D

A. Renjascu 30.6.2021 16:00

V čem spočívá ta obhajoba, že nevěřím pohádce o Vrběticich? A nebo jste snad ode mne četl nějaký příspěvek ve kterém bych velebil ruský režim? Mě nezajímá ruský režim, ale lži našeho režimu, pokrytectví celé EU, kde kritizují Rusko a Čínu a pak s nimi dělají miliardové kšefty. Celé to strašení Ruskem a Čínou má zamaskovat neschopnost politiků řešit problémy dnešního světa, nabídnout lidem lákavou vizi budoucnosti, ke které nebudou muset být nuceni, ale kterou budou chtít sami následovat. Vytvářejí navenek nepřítele, aby ukázali svou potřebnost a aby zamaskovali pravé důvody cenzury, vyhazování z práce či škol, potlačování demokratické diskuse, prosazování jediného správného názoru, ostrakizováni ideových oponentů, nerespektování demokratických rozhodnutí, porušování vlastních pravidel a závazků, používání dvojího metru. Celá EU se šine směrem k progresivnímu neomarxismu s pusou plnou svobody, ale žel jen pro některé. A to mě zajímá a né nějaké Rusko. Pokud vám to Rusko tak vadí, tak přestaňte používat jeho produkty a volte strany, které budou prosazovat totalitní embargo jako Reagan.

J. Ganaur 30.6.2021 8:53

Blbci se najdou všude, hloupost je nevyléčitelná.Proč ale u nás ,po těch zkušenostech, co máme, je jich tolik, je pro mne skutečně nepochopitelné!:-(:-(:-(

L. Novák 30.6.2021 9:51

Výplach mozků komunistickou propagandou trval na našem území nejmíň půl století, a pokračuje i dnes...

J. Jurax 30.6.2021 14:46

No, on ten výplach též vytvářel protilátky, jež dnes začínají chybět ...

A. Renjascu 30.6.2021 10:44

Možná jich tolik není, ale jsou všude vidět, protože nalezli do s politických stran, do masmédií, tlačí se i do škol a navíc jsou podporováni současnými neomarxisty z EU.

J. Jurax 30.6.2021 14:43

Vstávají noví bojovníci, Zápotonda měl recht.

Mají trochu jiné fangle, kromě rudé taky černou Antify a se zkříženými hnáty pirátskou, duhovou, modrou ale furt s hvězdičkama, zelenou boje proti kysličníku (a zelenou islámskou) ... a komančové jsou v tom už marginálně, levičáky už máme jiné, lepší, progresivnější, na proletariát již zvysoka séřoucí, našli si jiné utlačované, prostě woke ... a tulí se k velikému tomu tam se dubisku EU ...

P. Hák 30.6.2021 15:20

Aha, Vy myslíte ty, jak za každým odlišným názorem vidí agenta cizího impéria a všechno posuzují ideologicky.

No, to máte pravdu, to jsou komouši jak bič. I když oni si to nemyslí, protože netuší, že komunismus je způsob myšlení, ale domnívají se, že komunismus je národnost, resp. světová strana.