16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

GLOSA: „Zneužívání“ na Úřadu vlády

V této souvislosti popsal Eduard Bruna, advokát obžalované současné paní Nečasové, roli jejího nynějšího manžela (tehdy ještě pouze milence, zato však premiéra) Petra Nečase.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kusý 16.3.2015 17:07

Re: Od této prokremelské špíny

No ale Vy jste zaťatý.Pravda je jen jedna, bez ohledu na to, kdo ji prezentuje.A že naši "nejlepší z nás" jsou papalášští náfukové, to pravda je.

V. Kusý 16.3.2015 17:05

Re: Docela dobré,

Jindy s Vámi hrubě nesouhlasím, ale v tomhle máte zcela pravdu.Důstojník (vysoký!) který se ze strachu nechá úkolovat nějakou panovačnou ženskou by měl jít okamžitě do civilu bez výsluh.Jak by se asi zachoval před skutečným nepřítelem?

J. Řezníček 16.3.2015 13:31

Generálové apod.

Co jsou to za generálové a podobné šarže u armády a policie, že se leknou Jany Nagyové, místo aby ji odkázali do patřičných mezí ( udělala to přece Karolina Peake a "zkušený" Miroslav Kalousek)? Něco podobného se stalo generálovi Pickovi na obraně s MUDr. M. Bartákem, náměstkem za ODS.

Jen mi neříkejte, že jsou to skvělí vojáci a hrdinové, ale bojí se ženských a politiků.

P. Kraus 16.3.2015 13:05

Re: Od této prokremelské špíny

Je nedůvěryhodnej, ať píše o čemkoliv.

J. Kyselková 16.3.2015 12:07

Re: Trochu trapné

Paní Moravcová - úplně jasné ! Souhlas a dík.

J. Farda 16.3.2015 11:05

Upřesnění

pro mladší nepamětníky : soudruh Štrougal byl v té konkrétní době ministrem spravedlnosti, pro soudruha Novotného tedy Hlas Boží (a strany rodné samospasitelné) v oblasti jurisdikce.

S. Rehulka 16.3.2015 10:42

Někdy v roce 1961.....

....mi ve vyšetřovací vazbě vstřil bachař místo běžného ešusu s běžnou šlichtou talíř, sice také aluminiový, ale s telecími medajlonky a opečenými brambůrkami ! Ztrnul jsem, ale jenom na chvíli, pak jsem se na to vrhnul jako vlk ! Když za pět minut znervoznělý bachař otevřel znovu a viděl vylízaný talíř, ztrnul zase on, ale jen ho sebral a odešel. Bylo to moje jediné "lidské" jídlo za čtvrt roku vyšetřování. Nedlouho nato, jsem zaslechl dva bachaře na chodbě jak jeden z nich povídal : "Von ho hlavně dostal na to, že mu do vodevřenýho trezoru vstrčil balík dolarů, marek a bonů a tak když se ho voptali, co tam má, von trezor vodevřel a zkameněl !" Dvě a dvě jsem si dal dohromady až po amnestii roku 1962, že můj soused na cele byl Barák a já mu omylem sežral telecí a brambůrky...! Holt, takový je někdy život !

J. Skála 16.3.2015 9:31

To není vůbec pravda!

Já mám tu story přesně od pamětníka. To jednou přišel Novotný z baru domů po 22. hodině a všiml si, že dveře nejsou zamčené. I zvolal silným hlasem: "Proč není ten barák zavřenej ?" A druhý den byl. To je celé.

K. Janyška 16.3.2015 9:18

To by musel být Miloš Zerman už dávno v base na doživotí.

Pokud takové voloviny, vyplývající z denní praxe, by byly trestné... Dzp.

P. Lenc 16.3.2015 9:01

Re: Trochu trapné

Jo paní Moravcová, máte pravdu.Ale v této zemičce je plno Lesniaků, které takový článek pohladí po duši.Takových bylo vždy dost, za protektorátu, v padesátých letech, po osmašedesátém.Není to jenom naše specialita, jsou všude.A většinou to jsou "levicově zaměření" občané.

M. Moravcová 16.3.2015 8:39

Trochu trapné

takto obhajovat policejní puč, placený Babišem a Janečkem.

V. Kusý 16.3.2015 6:54

Re: Od této prokremelské špíny

Nemusíte s autorem být naladěn na stejnou vlnu.Ale jeho slova a příměry zní velmi reálně.Takže pokud má pravdu, tak jen proto, že se Vám nelíbí, tu pravdu odmítneme?Vy opravdu tu podobnost papalášského chování bez ohledu na stranickou příslušnost a epochu nevidíte? Či spíš nechcete vidět?

F. Lesniak 16.3.2015 6:47

Docela dobré,

ale osobně si myslím, že v prvé řadě by měli být trestně stíháni ti zpravodajci, kteří se od nějaké Toljovy matrace nechali protizákonně úkolovat.

P. Kraus 16.3.2015 1:08

Od této prokremelské špíny

Nic nebrat. Jak dojemné, že hodil Nečase do jednoho pytle s Novotným, Štrougalem a další  komunistické papaláše kolaborující s tehdejší ruskou mocí ne nepodobnou té, kterou teď  tak obdivuje pan Schneider v podobě Putina a spol. Tak ještě jednou NIC NEBRAT  a naopak dát si na tyhle lidi pozor.