28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gandalf 22.8.2006 12:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Pane, opravdu me nenapada vubec nic jineho, nez zvolani: Vy jste vuuuuuuuuuuuuuuuuuul. A to prosim nemyslim jako nadavku, pouze jako konstatovani ocividneho faktu.

Taraszátaras 22.8.2006 12:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Ono vás spíš nic nenapadá.

Lájoš B. 22.8.2006 13:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

mezi poříznivci ODS můžou fakt být fašizující živly a to je zavrženíhodné. Problém je, že stejně špatná je i oficiální politika ČSSD ve faktické spolupráci s extrémní levicí.

Taraszátaras 22.8.2006 13:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Tak toto by opravdu bylo rozumné a užitečné téma k diskuzi, a nebudu se vrtat v tom, že oficiální postoj ČSSD ke spolupráci s KSČM je záporný, zatímco praxe... Ovšem to platí pro ODS dvojnásob.

Gadžo 22.8.2006 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Probuďte se a nečtěte už Marxe a podobné pohádky. Copak vám není jasné, že obyčejný lid ,myšleno dělníci byli jen zneužiti v tzv. třídním boji. Nechápu, co je fašizujícího na základním postulátu pravice, kterým je svoboda rozhodování jedince  Naproti tomu fašisté likvidovali Židy všech kast a komusnisté likvidovali  své odpůrce všech kast, dělník nedělník.  Jste zřejmě zaslepen září lampiónu a rudých hvězd, že nejste schopen pochopit základní atributy dějin 20.století

Taraszátaras 22.8.2006 14:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Zmatečnost vašich argumentů je zjevná. Svoboda rozhodování je fajn, já ale mluvím o fašizujících příznivcích pravice (hulvátsví, agresivita, vyhrožování šibenicemi a zmlácení poslanci). Dělníci byli aktivními pomahači komunistů, ztotožnili se s touto stranou, nebo ona s nimi. To zneužití je blbý pravičácký slogan, protože pravice se dělníků přece jenom bojí (taková dělnická facka, to není sranda). A když někdo tak nedostatečně vybavený jako vy hodnotí moje schopnosti, to je k pousmání.

protěžovaný dělník 22.8.2006 17:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

"dělník stavěn za vzor, u komunistů dokonce protěžován nesnesitelným způsobem" ovšem pouze hubou při pravidelném soudružském tlamocvičení.

Blanka-Jana 22.8.2006 18:37

Re: Bezcharakternost české fašizující pravice

Je mi z vás špatně. Fyzicky špatně. Z vás i dalších, kteří mají tak malý mozek jako vy. To opravdu nedokážete myslet sám? Opakovat to, co si zvládnete zapamatovat, i když tomu (snad) ani nerozumíte - dost ubohé. Je vás bohužel víc. Škoda. Pro vás. Až budete vy a vám podobní s Paroubkem v čele nastálo u moci, zbytek národa bude muset do emigrace. Nelíbilo by se vám na Kubě? Aspoň by tu byl klid a pokoj k práci.

Mirek od lesa 22.8.2006 0:17

Dvěstě tisíc voličů

má také právo na to, aby se jejich hlasy uplatnily. I když matematicky vyhrává Topolánek jenom tak-tak, volební právo mu pomáhá málo, skoro nic. Přes to musí Paroubek konečně pochopit, že bojuje proti VĚTŠINĚ!!!

Dag Badman 22.8.2006 9:01

Re: Dvěstě tisíc voličů

od kdy je 34% většina?

Taraszátaras 22.8.2006 9:22

Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Matematicky vyjádřeno od té doby, co je jedněch padesát procent méně, než zbývajících padesát procent. Druhá věta páně profesorova, ta první zní: "Více takových Kožených!"

Mard 22.8.2006 10:22

Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

ČSSD získala ve volbách do PSČR méně hlasů od voličů a též méně mandátů poslanců po přepočtu hlasů. Když mluví Paroubek s Topolánkem, tak to mluví poražený s vítězem voleb. Je jasné, že ješitovi a mocichtivému Paroubkovi se to nelíbí, ale to je tak jediné, co s tím může dělat. Začíná být změšný a v dalších volbách ostudně prohraje. Když vezmu do úvahu, že na kampaň používal i státní peníze, lítel vrtulníkem a tahal jsem na státní návštěvy svý levý kolegy ze zahraničí a nic mu nepomohlo vyhrát, tak to s ním teď už bude špatný, když nebude mít takové možnosti do dalších voleb.

KR53 22.8.2006 10:37

Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Pokud má jedněch 50% o více než 200 tisíc voličů více než druhých 50%, nemá to myslím s matematikou příliš společného. Navíc jedněch 50% je složeno z ODS, KDU a SZ. Druhých je spojení kryptokomunistů v oranžovém triku s těmi, co jim ani nestálo za to se alespoň na oko reorganizovat. Co to bylo keců, že s komunisty nikdy a nikdy jinak. Najednou je Paroubek počítá do své "demokratické" levice a koukám, nikomu z vás z toho není stydno. No proč taky, že. Vždyť taky jste s hanbou jedna ruka a lež je pro vás běžnou záležitostí.

PS: Pana "profesora" volila i spousta sociálních demokratů v době kdy ještě byli sociálními demokraty. Bohužel od té doby už sociálními moc nejsou a demokraty už vůbec ne.

Taraszátaras 22.8.2006 11:24

Re: Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Zkuste si napřed něco nastudovat o zastupitelské demokracii, která se vám jednou hodí do krámu, podruhé zas ne. A ten systém, který ODS připravil o těch dvě stě tisíc hlasů, vymyslel pan profesor. Kdo jinému jámu kopá...

Matematiky 22.8.2006 11:05

Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Je zbytečné vysvětlovat, že obě poloviny jsou stejné, když větší polovina žáků stejně neposlouchá. :-)

Taraszátaras 22.8.2006 11:45

Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

R^ ;-D