27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
,ůjhiúpz 24.1.2007 12:08

¨ů¨)ů§

;-€ljouoiihknikm

,ůjhiúpz 24.1.2007 12:08

po§ououou

8-o;-O;-O;-€;-€;-O;-O(Y)>-!;-P;-D;-P?!:-)ůuoůuouzrzfz:-)

WWW 23.8.2006 15:20

Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Konečně jste mi osvětlil, proč ODS vyhrála volby !

Blanka-Jana 22.8.2006 18:37

Re: Bezcharakternost české fašizující pravice

Je mi z vás špatně. Fyzicky špatně. Z vás i dalších, kteří mají tak malý mozek jako vy. To opravdu nedokážete myslet sám? Opakovat to, co si zvládnete zapamatovat, i když tomu (snad) ani nerozumíte - dost ubohé. Je vás bohužel víc. Škoda. Pro vás. Až budete vy a vám podobní s Paroubkem v čele nastálo u moci, zbytek národa bude muset do emigrace. Nelíbilo by se vám na Kubě? Aspoň by tu byl klid a pokoj k práci.

protěžovaný dělník 22.8.2006 17:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

"dělník stavěn za vzor, u komunistů dokonce protěžován nesnesitelným způsobem" ovšem pouze hubou při pravidelném soudružském tlamocvičení.

BORG 22.8.2006 17:06

Re: Už i Gentleman blbne,

Proč chceš další zákony ? Ono podle současných nelze vládnout ? A co nařízení vlády a jiné podzákonné normy ?

Kantor 22.8.2006 15:36

Re: Jednání,nejednání nechci vládu bolševiků!

Ale nepřehánějte, za bolševiků jste se měl moc dobře.:-(

Taraszátaras 22.8.2006 14:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Zmatečnost vašich argumentů je zjevná. Svoboda rozhodování je fajn, já ale mluvím o fašizujících příznivcích pravice (hulvátsví, agresivita, vyhrožování šibenicemi a zmlácení poslanci). Dělníci byli aktivními pomahači komunistů, ztotožnili se s touto stranou, nebo ona s nimi. To zneužití je blbý pravičácký slogan, protože pravice se dělníků přece jenom bojí (taková dělnická facka, to není sranda). A když někdo tak nedostatečně vybavený jako vy hodnotí moje schopnosti, to je k pousmání.

Gadžo 22.8.2006 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Probuďte se a nečtěte už Marxe a podobné pohádky. Copak vám není jasné, že obyčejný lid ,myšleno dělníci byli jen zneužiti v tzv. třídním boji. Nechápu, co je fašizujícího na základním postulátu pravice, kterým je svoboda rozhodování jedince  Naproti tomu fašisté likvidovali Židy všech kast a komusnisté likvidovali  své odpůrce všech kast, dělník nedělník.  Jste zřejmě zaslepen září lampiónu a rudých hvězd, že nejste schopen pochopit základní atributy dějin 20.století

Taraszátaras 22.8.2006 13:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Tak toto by opravdu bylo rozumné a užitečné téma k diskuzi, a nebudu se vrtat v tom, že oficiální postoj ČSSD ke spolupráci s KSČM je záporný, zatímco praxe... Ovšem to platí pro ODS dvojnásob.

Lájoš B. 22.8.2006 13:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

mezi poříznivci ODS můžou fakt být fašizující živly a to je zavrženíhodné. Problém je, že stejně špatná je i oficiální politika ČSSD ve faktické spolupráci s extrémní levicí.

jogín 22.8.2006 12:43

Re: Jednání,nejednání nechci vládu bolševiků!

Té se nevyhnete, pan Tlustý má fungovat coby ministr financí,

Taraszátaras 22.8.2006 12:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Ono vás spíš nic nenapadá.

Gandalf 22.8.2006 12:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Pane, opravdu me nenapada vubec nic jineho, nez zvolani: Vy jste vuuuuuuuuuuuuuuuuuul. A to prosim nemyslim jako nadavku, pouze jako konstatovani ocividneho faktu.

Agent 22.8.2006 12:17

Re: Marde,

Šejno, arcilháři, uvědomuješ si, že policie potvrdila (a dokonce sám Bublan), že kopie kubiceho zprávy nebyly od Langera ... ten novinář si stačil ofotit jen jednu dvojstranu - na věřejnosti v ČRo se objevila komplet zpráva ... ale ne od Langera ... totiž všechny důvěrné dokumenty se jedinečně číslují, i kopie (jsou tam i razítka) tzn. že to pustil do světa ... možná samotný Bublan nebo někdo z toho baráku! ;-€

Taraszátaras 22.8.2006 11:45

Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

R^ ;-D

Taraszátaras 22.8.2006 11:24

Re: Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Zkuste si napřed něco nastudovat o zastupitelské demokracii, která se vám jednou hodí do krámu, podruhé zas ne. A ten systém, který ODS připravil o těch dvě stě tisíc hlasů, vymyslel pan profesor. Kdo jinému jámu kopá...

Taraszátaras 22.8.2006 11:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Totalitní, fašistický charakter krajní pravice snad nemusím dokazovat, tak nevzdělaný snad nebudete. Já mluvím o fašizujících tendencích v ODS, zejména pak jejích příznivců, od kterých se partaj nedistancuje. Mohu vám dodat celou paletu vysloveně fašistických výroků skalních fandů ODS zde na Psu. Zřejmě se hodně mýlíte v názoru, že fašisté i komunisté chtějí pro dělníky to nejhorší. Obě strany si zakládaly na tom, že jsou to dělnické strany, a myslím, že i v praktické politice byl dělník stavěn za vzor, u komunistů dokonce protěžován nesnesitelným způsobem. Jak se komunistům jeví pravice, to nevím, mě je pravice západoevropského střihu sympatická a měl bych velké potíže s tím, jestli volit socialisty nebo pravici (včetně té konzervativní).

Taraszátaras 22.8.2006 11:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

A je to v rozporu s ústavou? Slyšel jsi někdy o tom, jak senátoři v USA čtou telefonní seznam? Jak může ta strana, která prohrála volby,  blokovat Sněmovnu? Vítěz voleb přece má většinu, jinak by to nebyl vítěz, a může si dělat co chce! Tobě by asi zamyšlení nad sebou nepomohlo.

Matematiky 22.8.2006 11:05

Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Je zbytečné vysvětlovat, že obě poloviny jsou stejné, když větší polovina žáků stejně neposlouchá. :-)

Wamp 22.8.2006 10:52

Re: Re: Už i Gentleman blbne,

To je nesmysl. Sněmovna by to pak musela znovu prostou většinou schválit.

KR53 22.8.2006 10:37

Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

Pokud má jedněch 50% o více než 200 tisíc voličů více než druhých 50%, nemá to myslím s matematikou příliš společného. Navíc jedněch 50% je složeno z ODS, KDU a SZ. Druhých je spojení kryptokomunistů v oranžovém triku s těmi, co jim ani nestálo za to se alespoň na oko reorganizovat. Co to bylo keců, že s komunisty nikdy a nikdy jinak. Najednou je Paroubek počítá do své "demokratické" levice a koukám, nikomu z vás z toho není stydno. No proč taky, že. Vždyť taky jste s hanbou jedna ruka a lež je pro vás běžnou záležitostí.

PS: Pana "profesora" volila i spousta sociálních demokratů v době kdy ještě byli sociálními demokraty. Bohužel od té doby už sociálními moc nejsou a demokraty už vůbec ne.

Mard 22.8.2006 10:22

Re: Re: Re: Dvěstě tisíc voličů

ČSSD získala ve volbách do PSČR méně hlasů od voličů a též méně mandátů poslanců po přepočtu hlasů. Když mluví Paroubek s Topolánkem, tak to mluví poražený s vítězem voleb. Je jasné, že ješitovi a mocichtivému Paroubkovi se to nelíbí, ale to je tak jediné, co s tím může dělat. Začíná být změšný a v dalších volbách ostudně prohraje. Když vezmu do úvahu, že na kampaň používal i státní peníze, lítel vrtulníkem a tahal jsem na státní návštěvy svý levý kolegy ze zahraničí a nic mu nepomohlo vyhrát, tak to s ním teď už bude špatný, když nebude mít takové možnosti do dalších voleb.

KR53 22.8.2006 10:22

Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Taraszátarasi, Vysvětlete prosím, co je na pravici fašistického. Děkuji. Co jsem si totiž všiml, pak s nacionalisty se paktuje Slovenský Fico a Paroubek mu to velmi chválí. Víte z pohledu obyčejného dělníka, kterými se vy socialisté tak rádi oháníte není mezi komunistou a fašistou příliš rozdíl. Obojí pro něj chtějí to nejhorší. Všechno mu sebrat a nejlíp šup s ním někam do lágru, jedno jestli gulag či koncentrák... Pro komunisty je ale pravice VŽDY fašistická. Je to tak že?

Mirek Šejna 22.8.2006 10:19

Marde,

výhrada socanů vůči Langerovi je ta, že zneužil svou imunitu k porušení zákona těsně před volbami.

Mard 22.8.2006 10:19

Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Milý Tarasátarasom, ty jsi pěkný szamár! To že Paroubek nedopustí aby poslanci za ČSSD vhodili lístek při tajném hlasování do urny ti přijde jako v souladu s ústavou?!? Pokud ano, tak máš opravdu jednostranné levovidění a lituji tě. Domníváš se, že blokování chodu sněmovny ze strany Paroubka je též v souladu s ústavou?!? Možná by ses měl příteli zamyslet nad sebou.

Mard 22.8.2006 10:15

Re: Už i Gentleman blbne,

Jo, ale senát k zákonu přilepí cokoliv a rudo-oranžová polovina sněmovny tomu nemůže zabránit ani kdyby Paroubek tleskal ušima.

Mard 22.8.2006 10:14

Re: Nosále,

Pokud je Langer tak neschopný, tak nevím proč je Paroubek proti němu. To by přeci ČSSD hrálo do karet, kdyby se vláda ODS znemožnila neschopnými ministry sama. Takže jediný důvod, který mne napadá je to, že se Langera ČSSD jednoduše bojí, že je natolik zaslepený, že bez ohledu na úplatky nebo protislužby, bude naléhat na vyšetření možné trestné činnosti lidí spojených s ČSSD. Proč tam dávat někoho lepšího, vždyť je to v zájmu ČSSD aby tam byli, dle jejich mínění, blbci, ne?!?

Malý Aston 22.8.2006 9:58

Jednání,nejednání nechci vládu bolševiků!

A´t se domluví jak se domluví,nechci vládu bolševiků. Vládli tady 41 let a nic moc.Jinde,kde nevládli se mají lépe. ČSSD se veřejně a věcně opírá o KSČM. Bez Filipa a jeho podpory,může pan Paroubek a všichni jeho socani,maximálně hrát kuličky. Když se s nim spojil,tak je to jeho rozhodnutí a všech v jeho Ústředním výboru ČSSD ale ne nás občanů. Pokud by dostal více hlasů,mohl klidně vládnout a bylo by to v pořádku. Ale nedostal,to vládnutí ČSSD,které pořád bojovalo mezi sebou zda Špidla,Gross,nebo Paroubek a koho podpoří Zeman,nebylo vládnutí pro všechny občany ale jen pro jejich vyvolené.Nepracují soudy,policie bojuje proti policii,NBU a BIS je zapletena do korupčních skandálů a Standa se usmívá a vzkazuje po Barkové,nechte nás v klidu,máme na Vás dostatek materiálů. Jistě,každý bolševik se raduje,konečně nás někdo pustí ke korytům,socani,ti mlčí a bojí se cokoliv říci,jinak vyhazov.Takže pan Paroubek=diktatura lůzy,podplacené žebračenkami od Škromacha.Takže jakákoliv vláda ale bez bolševiků a spojené dvoukoalice ČSSD+KSČM.

Mirek Šejna 22.8.2006 9:56

Nosále,

to jsem netušil, že údajné zločiny socanů dokáže vyšetřit pouze JudrMudr. Langer, proslulý svým slabším močovým měchýřem a cestováním na Kilimanžaro s přítelem od mafie. To tam v tý modrý partaji nemáte někoho jiného?