6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Zeman podporuje extrémisty a škodí republice

Na setkání s předsedou ODS Petrem Fialou prohlásil prezident Miloš Zeman, že premiérem jmenuje v každém případě Andreje Babiše a v úvahu připadají pouze dvě varianty vzniku vlády.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Harabaska 24.4.2018 10:20

Re: Pan Pánek píše: Zeman se spoléhá

Die Fenster auf, der Lenz ist da, die Vöglein singen tra-la-la. To je radosti, když někomu vlezete do domu oknem.

P. Harabaska 24.4.2018 10:18

Re: Zeman preferuje jakýsi demokratický socialismus, jak

Rudý miliarde ? Nerozumím. What are you speaking about?

P. Papež 23.4.2018 22:55

Co lze

Co lze čekat od člověka, který byl součástí bolševické věštírny, Prognostického ústavu? Teď si bere na Hrad dalšího "prognostika" Dlouhého. Nezapomeňme, že v tom spolku byl i Klaus, Ransdorf a dokonce bolševický agent Kocher a spousta dalších, podílejících se na zlodějině s kupónovou privatizací. Kam nás tato banda dovedla, je krásně vidět na Zemanově lákání bolševiků do vlády.

J. David 23.4.2018 21:27

Qui bono, ODS?

Bylo Vám v PS uděleno, tuším 25 mandátů pro ODS, ANO dostalo mandátů 78. Matematicky vzato, součet je 103. Pohodlné většinové právo na "kapustičku", a na to, aby se zamezil žír "extremistickým plžníkům", ač rudým, či hnědým, okrového zbarvení tribu asijského. Šéf "modrých plžníků" má řevnivost s "plžníkem velkým", proto, jako dementní pololog (nikolivěk racionální matematematik), se zabejčí jako integrál mimo definiční obor. Ryčí, jak ta hrma v chtíči, že ty extrémně velké plžníky odmítá, ale svým rykem a negací vlastně k té kapustě extremisty nahání, tedy ty extrémní plžníky. Fiala, politolog, možná slušný člověk, ale pragmatický blb, postrádající matematické logiky, bez použití metod zpětné vazby. Již výrok onoho exota ODS, že nepůjde do holportu s člověkem trestně stíhaným, "svědčí o blbosti jeho magnificence", když Andrejko zatím není ani obviněný, zatím snad vyšetřovaný (spis nebyl uzavřen). Zatím snad platí presumpce neviny, či soudní praxe "In dubio pro reo".

Fialo, Kdysi jsem ODS volil, já jsem bohužel matematematik, i s imaginárními hodnotami nakladám, jako s možným řešením v rámci komplexu simplexního. Vám ale "kape na karbid", ideologicky, zabýváte se hovadinami viz. https://www.ods.cz/clanek/15329-jen-naivni-hlupak-si-mysli-ze-komuniste-nejsou-nebezpecni-pripominkou-jsou-beran-i-zeman, místo abyste se zachlapili, a Babišovi konstruktivní opozicí ve vládě (řádově 1 ku 4), "přistřihli letky", tak ve smyslu doktríny ODS. Andrejka ale nutíte k zoufalým činům. A nežvaňte, že by to nešlo. Holt politika je erosenkou prodejnou ve smyslu hermafrodita plžního, který dá tomu, kdo se bude nejvíce slizit v plivátku PS. Jak nejvíce sežrat "kapustičku" a kterak nakonec ohlodat i koštál. Vypadá to na "pat", a předčasné volby, pokud oranžoví "plžníci" budou usilovat o větší sféroid "kapustičky" k ožrání, než jim jejich houfu přináleží. Analyzuji možnosti. Ale jedno vím, jako pragmatik budu volit radikální řešení, prioritně ve volbách, ku podivu snad i SPD, ač volič ODS.

K. Janyška 23.4.2018 21:05

Zeman preferuje jakýsi demokratický socialismus, jak

řekl na sjezdu KSČM, tedy spolu s nacismem (socialismem národním), jednoho ze dvou nejzločinnějších druhů socialistů vůbec. Zeman tedy podporuje nesmysl a zločin na druhou. Používaná demokracie je totiž sprostým a zločinným příkaznictvím většin a socialismus je sprostým a zločinným příkaznictvím z centra. Vyššího ohrožení svobody ani neexistuje.

Musíme se takového prezidenta, který navíc evidentně slouží mocnosti, se kterou máme ty nejhorší zkušenosti z dob SSSR, zbavit. Samozřejmě politickými a právními, a žádnými jinými, metodami. Nejsme v Rusku... Dzp

D. Polanský 23.4.2018 20:50

Jak to víte?

To máte od elit nebo z hodpody? Ale na hospodu nevěřím, tam nejsou žádní blbci, takže zůstávají elity.

K. Janyška 23.4.2018 19:47

Re: Zeman preferuje jakýsi demokratický socialismus, jak

Rudý miliarde ? Dzp.

V. Církva 23.4.2018 19:45

Re: Hnus, viďte, paní Kanioková.

Vaše informace má stejnou argumentační úroveň, jako kdyby někdo řekl, že jste rozpolcená osobnost prolhaný Vaněček a vražedkyně Šusterová s nebezpečnou sexuální deviací.

Protože pro to ale nemáme, kromě nepatrných náznaků, důkazy, tak není správné to o Vás psát. Proto to tak nepíšu. Řiďte se tím také. Děkuji.

V. Církva 23.4.2018 19:25

Autor je extremista

Babiš by radši vládl s ODS či Piráty (i když to jsou taky komunardi a extremisté), snad i se STAN ši KDu. Když ale nechtějí? Co se týká SPD, kromě pár hňupů, to určitě nejsou větší extremisté než Piráti a dokonce jsou větší extremisté "rádoby demokrati" TOP09, či STAN, kteří nás chtějí prodat.

Přesto, i kdyby Zeman pověřil minoritní stranu ODS, sehnali by většinu?!

M. Mikulec 23.4.2018 19:20

Re: Sudeťáci, pane Kocourku,

A hajlovali a rozbili republiku.

Že by se německé děti učily o své krvavé historii, nevěřím. Německá vláda chrání své válečné hrdiny, co páchali zločiny proti lidskosti. Dokonce jeden český novinář vypátral dost snadno jednoho válečného zločince v luxusním domově důchodců v Německu.

J. Václavíková 23.4.2018 19:12

Re: TOP chystá diktaturu přivadrovalého ksindlu a to je

S tak vážnou paranoiou byste měl okamžitě vyhledat odbornou pomoc!

S. Vaněček Šauerová 23.4.2018 18:36

A proč, prosím, nepojmenovávat

ten spolek tím, čím fakticky je ?

S. Vaněček Šauerová 23.4.2018 18:33

Sudeťáci, pane Kocourku,

se dávno a dávno svých ideí a také nároků na Čechy ukradený majtek už dávno vzdali. O tom, co napáchali, se učí už čtvrtou generaci v Německu žáci škol všech stupňů. Dnes jsou fakticky folklórním spolkem. Že byste to nevěděl ? Proč bychom se nemohli stýkat se svými krajany, s lidmi, kteří po staletí obdělávali a zvelebovali naši zemi ?

S. Vaněček Šauerová 23.4.2018 18:29

A abych nezapomněla :

Který týden že má zkrachovat to euro, paní Kanioková ?

S. Vaněček Šauerová 23.4.2018 18:28

Hnus, viďte, paní Kanioková.

"Člověk, jehož veřejně prezentované názory jsou skutečně rasistické,

xenofobní, neonacistické, a to nemluvím o populismu a demagogii". Jestllipak víte, kdo je autorem tohoto výroku ? Předsda Ústavního soudu České republiky. Nebyl první. Jistě jste něco podo bného slyšela i od ministra spravedlnosti.

Pročpak statečný hulákač Okamura Rychtského nezažaluje ? Že by měl bobky ?

J. Kanioková 23.4.2018 18:22

SPD jsou nacisté ???

To už fakt hraničí s paranoiou !

E Kocourek 23.4.2018 18:12

Sudeťáci ve vládě?

Tak prý sudeťáci nepatří do vlády. To beru. A co ty partaje, které jsou se sudeťáky jedna ruka a jezdí se s nimi bratříčkovat? ////

M. Mikulec 23.4.2018 16:06

Re: větší zlo

Přesně. Protože občané, voliči, kteří se zajímají, jsou ve většině proti ideologicky nesvobodným politikům (politici jsou ve vleku různých lobistů a toho, co na to řekne Brusel...)

P. Vaňura 23.4.2018 15:01

ODS mohla vytvořit koalici a ANO, která by měla ve

sněmovně 103 poslanců. Namísto toho se spikla s Pravdou a láskou, tak ať táhne do WC!

P. Vaňura 23.4.2018 14:58

TOP chystá diktaturu přivadrovalého ksindlu a to je

mnohem horší, než "diktatura proletariátu." Pan autor a ODS by to konečně měli vzít na vědomí!!!

J. Šejnoha 23.4.2018 14:38

větší zlo

Teď ještě úvahu na téma, proč ty správné "demokratické strany" , dostaly od občanů tak malou důvěru ve volbách ? Měly přece dostatek času předvést čeho jsou schopny.

Buď jsou občané úplně hloupí, nebo prostě vyhodnotili tzv. "demokatrtické strany" za větší zlo.

Myslím že správně je B.

J. Šejnoha 23.4.2018 14:33

děkujeme za názor

J. Václavíková 23.4.2018 14:23

Re: Zeman není jen bývalý komunista,

Nepovídejte! Už se chystají znárodnění? A co třídní boj? TOP chystá diktaturu proletariátu? Pane jo, vy máte řádně vypláchnutou mozkovnu!

O. Zuckerová 23.4.2018 13:57

Souhlas,

pane Navr8tile.

A. Alda 23.4.2018 13:44

Smutné je,

že takoví trumberové se ucházejí o řízení správy věcí veřejných a žel se jim toho i dostává.

V. Čermák 23.4.2018 13:43

Re: Zeman není jen bývalý komunista,

Zeman žádný komunista nebyl, není a tudíž nemá co odpárávat. Členem byl pár měsíců za účelem kSČ reformovat. To se nepovedlo a byl vyhozen. Co se týče Ideologie, tak ta pronikla v současnosti zejména do TOP, ODS, ČSSD, KDU, STAN a trochu i k Pirátům. Zeman naopak je Pragmatik a Ideologií se neřídí....

F. Navrátil 23.4.2018 13:39

Slabá agitka

Taková prvoplánovitá agitka určená pro jednoduše přemýšlející má kontraproduktivní dopad. Nejsem si jist, zda je opravdu určena pro čtenáře Neviditelného psa, kteří jsou zvyklí na sofistikovanější práci.

P. Lenc 23.4.2018 13:26

Re: Pan Pánek píše: Zeman se spoléhá

Opravdu argument Harabasko.

L. Kubeš 23.4.2018 13:17

Zeman není jen bývalý komunista,

on je stále komunista, stejně jako neexistuje třeba bývalý černoch. Ta ideologie se od něho nedá odpárat.

P. Harabaska 23.4.2018 13:15

Re: Pan Pánek píše: Zeman se spoléhá

Vy si, Lenzi, počkejte, až přijde Frühling.