3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Hudzieczek 27.9.2010 23:02

Pane Machu,

máme Národní divadlo, Národní muzeum a chceme důstojný stánek pro Národní knihovnu.  Je na tom snad něco neskromného? To je investice do vzdělanosti národa. Návratnost takové investice se  ekonomickými nástroji  obtížně vystihuje, ale jde asi o  neobratnost ekonomické vědy. Studenti a lidé dychtiví vzdělání ocení, že  všechnu literaturu, která je v republice ke studiu dostupná, najdou pod jednou střechou, aniž by museli pendlovat po Praze od budovy k budově.   A  že se zrovna Vám nelíbí architektonické ztvárnění takové instituce? Smiřte se s tím, že každý má trochu jiný vkus. Nebojte se, Praha se kvůli tomu nezboří a Parléřův duch Vás určitě strašit nebude.

Především - Národní knihovna není záležitost města Prahy, ale České republiky, protože není určena jenom Pražanům, ale obyvatelům této republiky. Proto mě udivuje, proč se v téhle věci angažoval pan Bém.

K. Janyška 27.9.2010 15:47

Kajan

Jakýsi připitomělý levicový anonym přips raný pod krycím jménem Enigma, říká na Virtually, že mně na Neviditelném psovi  máte plné zuby ! Že ne-eee ? -)))   Dzp.

S. Ševeček 27.9.2010 10:34

A kde jsou Svobodní v Brně

pro nadcházející volby? Kde máte aspoň nějakou webovou stránku snadno dosažitelnou?

Pane Machu, nejste vidět!

F. Šimek 27.9.2010 10:33

tento mladý muž tvrdil,

že se od 15 let zajímá o politiku a miluje profesora tč presidenta V.Klause. Nemá žádnou holku, ale je toho Klause! Chtěl bych se ho zeptat, zda bude taky s profesorem přkovanej k bagru, až budou stavět ten škaredej, ale opravdu škaredej blob?

Z. Rychlý 27.9.2010 14:42

Re: tento mladý muž tvrdil,

Nemáte doma boxovací pytle zobrazující pány Matějku a Macha ? Tím byste si určitě ulevil víc. Proč nás informujete o své nenávisti k SSO ? Mě zajímají pouze okrajově a Vaše nenávist k nim už vůbec ne. V tomto způsobu přispívání se hodně podobáte jinému účastníkovi diskuzí - V.P.

F. Šimek 27.9.2010 15:50

Re: tento mladý muž tvrdil,

pane Z.Rychlý! SSO je mi opravdu, ale jak by řekl klasik, opravdu ukradený. Ten mladej hoch jakbysmet! Jen opakuji, co říkal. Věřte mi, že já jsem ten poslední, kterýmu by vadilo, že miluje V.Klause a politiku. Já bych raději bral tu mladou letušku Kláru, která lítala s profesorem, ale proč bych měl bušit do boxovacího pytle, fakt nevím. V.P. nevím kdo je, ale ani nevím, kdo je s.Matějka. Což kdybyste zašel k lékaři a nechat si vyšetřit hlavičku?

Z. Rychlý 27.9.2010 18:24

Re: tento mladý muž tvrdil,

Tak teď mám pocit, že jsem si vybral nesprávného pana Šimka. Jestli to nejste Vy, co se vytrvale naváží do pana Matějky a SSO na těchto stránkách, pak se velice omlouvám a můj příspěvek nepatřil Vám, ale jinému panu Šimkovi. Ještě jednou se omlouvám, doufám, že se příště takových omylů vyvaruji, ale holt stane se. A tu Klárku - máte určitě vkus, bral bych ji též. K lékaři nepůjdu, když dovolíte, ale Vaší reakci se nedivím a beru to. Omlouvám se - shoda jmen.

F. Šimek 27.9.2010 19:46

Re: tento mladý muž tvrdil,

čumím jako tele, že se ještě najde člověk, jako jste vy. Uznat chybu a ještě se omluvit, to fakt neznám. Díky a musím se před vámi uklonit!!! Přeju moc hezkej den a jsem rád, že oba máme stejnej vkus na holky. Za toho doktora se omlouvám já. Ahoj!

Z. Rychlý 27.9.2010 20:17

Re: tento mladý muž tvrdil,

Je to tak, kontroloval jsem to a máte tu jmenovce J.Šimka. On má taky většinou pravdu, ale moc dává najevo, že nemusí SSO a pány Matějku a Macha z této politické strany. Až to vypadá, že mu něco osobního provedli. Mějte se !

K. Janyška 27.9.2010 9:28

Kajan

Myslím, že muselo lidem z pražské ODS přeskočit ! Dzp.

D. Švik 27.9.2010 13:31

Re: Kajan

Myslím, že ne Kajane.Oni byli blbí už od počátku

A. Bocek 27.9.2010 7:43

Na lacné maso muchy serú !

To říkávala naše babička a měla pravdu. Pokud je MHD ppříliš laciná bude nekvalitní.Problém Prahy je spíše ve velmi nespravedlivém nastavení rozpočtového určení daní. Proč například si Vídeň vystačí s polovičními penězi per capita oproti venkovu? Jistě nám Praha zajišťuje správu národních pokladů , ale díky tomuto přeplácení jsou peníze na nejdražší cyklostezku světa , nebo projekt Opencard !

V. Michl 27.9.2010 1:12

Pane Machu?

S Vašimi názory na dopravu a knihovnu nelze nesouhlasit. Ale co ta druhá věta? Vím, že Vaše nenávist k zeleným a ODS je nezměrná. Ale proč napadáte ODS tímto způsobem? ODS má hodně másla na hlavě, ale knihovnu zablokovala a DP chtěla taktéž finančně usměrnit. Faktem je, že na konkurenci v dopravě ještě ani nepomyslela. A to je chyba.

P. Kylchap 27.9.2010 12:40

Pan autor

je zblblý z ideologických příruček. Jenže ve skutečnosti je vše jinak. To věděl již dávno tajný rada Goethe.

B. Jelínek 27.9.2010 21:33

Re: Pane Machu?

Nevím, zda se to dá nazvat nenávist  - spíše upozorňování na už do nebe volající blbosti. Že na konkurenci v dopravě nepomyslela je pro určité lidi symptomatické, a bohužel pochopitelné.

Nakonec spousta lidí v ODS (i a především na vedoucích místech) jsou jen normální socialisté, kteří někdy chtějí jen menší vliv státu (někde) na rozdíl od jiných socialistů.