17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

GLOSA: Zábavný pan Hartl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pišta 21.1.2008 10:05

Re: Re: Re: Re: Pan Švejnar je prezident pro hlupáky a nebo lumpy,

Minule je potřeboval Klaus, nevzpomínám si, že bys proti tomu protestoval.

Kamjdu 19.1.2008 15:07

Re: Re: Pan Švejnar je prezident pro hlupáky a nebo lumpy,

R^V

čtenář zdrojů 19.1.2008 11:20

Váňuško, Ivánku Nový

A co Vy? Věřil jste Kubiceho zprávě? On totiž jen lump a hlupák té víry využil 4 dny před volbami.;-P

vi 19.1.2008 12:13

Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

Klause miluje 70% národa.To je ten Klaus, který se s Vovkou Železným mimosoudně vyrovnal a vděčný národ splácí 10 000 000 000 Kč. Netuší někdo, kolik tenkrát káplo Klausovi do kapsy, miliarda nebo jen půl miliardy, to byl ten případ TV-Nova. Jo je to ten Klaus který před soudem zapomněl, kdože mu přinesl miliony v igelitce ach ta hlava. Ten Klaus, jehož žena a syn pumpují stamiliony (miliardy?) z Čezu, zatím co se nehorázně zvyšují ceny elektřiny (včera v televizi oznámili zvýšení o dalších 60% v příštích letech)? To si Vašík bude moci přistavět k hradu další křídlo, pokud tam zůstane. Ale že je Vašík charakter, to uznávám. Slíbil že nejmenuje vládu podpořenou nějakými přeběhlíky a slovo dodržel. Měl tedy mimořádné štěstí, že našel dva "konstruktívní" poslance. Ale dobrý prezident musí mít i štěstí, jinak by ho nemohlo milovat 70% národa.

tatra 19.1.2008 13:30

Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

R^R^:-D

Starý J. 19.1.2008 13:44

Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

Potíže s logikou????

Nechcete blíže vysvětlit, jak souvisí Železného vyrovnání s Klausem s 10miliardami, které jsme zaplatili za to, že nebyly ochráněny investice amerického investora (ať už jsme je platili právem, nebo neprávem)??? Můžete vysvětlit, jak miliarda z těchto peněz americkému investorovi se mohla dostat ke Klausovi? Můžete vysvětlit, jak Klaus ví, jak byly přineseny peníze, když mu žádné přineseny nebyly, ale byly "přineseny" člověku, který měl na starosti hospodaření v ODS (tuším, že se Novák jmenoval)?

Především to spojení Klause s 10 miliardami, které jsme díky socanům v arbitráži prohráli, mě hrozně moc zajímá a předpokládám, že tento Váš neuvěřitelný objev bude zajímat nejen mě. Protože tak idiotská ptákovina se hned tak někomu v hlavě nezrodí!

Starý J. 19.1.2008 13:49

Re: Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

P.S. Jistě, že se Železný s Klausem raději mimosoudně vyrovnal, protože jinak by byl odsouzen k určitě větší pále, než ho stálo vyrovnání. Škoa, že za švýcarskou vilu žaloval Klaus jen Novu a ne Pravdu a lásku. Mohli dostat také po šňupáku a byli to oni, kdo to rozhlašoval!

vi 19.1.2008 14:21

Re: Re: Re: Re: Pro méně chápavé

Je hezké, že někdo ještě vůbec pamatuje, že za předsednicví V. Klause se v ODS čachrovalo s černými miliony ale chudák Václav před soudem naprosto ztratil pamět, takže opravu, ale opravdu za nic nemůže.Deset miliard, není pokuta, ale vyjadřuje ztrátu jisté hodnoty. Tato hodnota zůstala za vyleštěnými nehtíky pana Železného. Pan Železný mohl své špinavosti provádět pouze při dobrém politickém krytí. A třešnička na dortu. Jak nejlépe předat úplatek aby to úplatek nebyl? Urazíte nesmyslně osobu, kterou chcete uplatit a pak se s ní mimosoudně vyrovnáte. A do toho nikomu nic není. Přiznám se, že za tenhle fígl někoho obdivuji. Jenom nevím, jestli je s té party okolo Klause nebo Železného. Snad se někdy pochlubí

Starý J. 19.1.2008 14:41

Re: Re: Re: Re: Re: Pro méně chápavé

Tedy kouzelné Paroubkovské konstrukce, to by Vám šlo velice dobře. Takhle konfabulovat dokážou nyní redaktoři veřejnoprávní ČT, kteří najdou spojení k Dalíkovi odkudkoli a odkohokoli vždy s naprostou jistotou a pak už je jen krok k Topolánkovi.

I kdyby Vaše bujná fantazie se naplnila, pak nepochopím jedno: Klausova vila se objevila na scéně v okamžiku, když Klaus šel díky Pravdě a lásce od válu. Pak byl tedy Železný naprostý kretén, že hledal "politické krytí" a uplácel někoho, kdo šel "od koryta" a nemohl mu to krytí nijak zajistit! Prostřednictvím Tošovského a pak socanů vzali příznivci Hradu již mediální scénu plně pod kontrolu a v televizní krizi ji upevnili zcela otevřeně.

VASEKPAV 19.1.2008 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro méně chápavé

Jaká konstrukce , každý  si musí  pamatovat  železného  masáže  ve prospěch  ODS , která vyvrcholila  televizní krizí  a černého  pátku  v  parlamentu . To  byla poslední  kapka  mně jakožto  voliče  ODS . Všimněte  si  co je tam  za lidi  , vyložení prospěcháři  .!!!!

Pišta 20.1.2008 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro méně chápavé

Klausova vila se objevila po skandálech z mrtvými sponzory ODS a v souvislosti se  švýcarským kontem. Když  odjel Tuneldědek  do Sarajeva, tak tady byl na něj spáchán atentát tím , že pár troubů ve vedení ODS se divilo, kde že se konto vůbec vzalo, místo aby drželi hubu a krok. To byla taková troufalost, že je Tuneldědek okamžitě vyhodil z ODS a oni vytvořili Unii Svobody. A protože ke zrádcům a zaprodancům se přidal i Had na tři, padla Celá Tuneldědkova vláda. Železný měl už předtím problémy s Tajtrdlíkem Štepánkem a jeho radou ,tak začal do celé věci šťourat a pátral i ve Švýcarsku. Jenomže pak ho Lauder vyhodil z místa ředitele a Vovka si založil vlastní televizi a Laudra tím připravil o investici, Slavná rada ve vleku ODS, místo aby ochránila zahraniční investici, jak jí ukládál zákon, vydala z (ne)pochopitelných důvodů verdikt, že jí to nezajímá, že jde o spor dvou soukromých subjektů, A nějakým zázrakem zároveň došlo k proměně Tajtrdlíka ve váženého Pana Štěpánka(aleapoň v podání NOVY)  Jak zařídil Pravdaláska mrtvé sponzory nevím, možná že to ví Tajtrdlík.

jirka.s. 19.1.2008 16:38

Re: Re: Re: Re: Re: Pro méně chápavé: "Jak nejlépe předat úplatek aby to úplatek nebyl?"

Na to už mají přece sosáci propracovanou metodu: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/zadny-uplatek-byla-to-pujcka-rika-zalobkyne_21895.html

http://www.rozhlas.cz/radio_cesko/exkluzivne/_zprava/414274 

jensina 20.1.2008 19:25

Re: Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

Ten spor prohrála ČR, ne Železný ani VK !! ČR neochránila investice Laedrovi. Byl to spor mezi americkým investorem, který chtěl po Železném licenci na vysiláni. Dvakrát jsme spor vyhráli na mezinárodní úrovní.Byl to parlament ČSSD, lidovci, unie svobody, komunisté, proti byla jen ODS, kteří svýn rozhodnuití den před posledním arbitráži , vyslali signal do Štrazburku, obvinili Železného, za ztrátu, za kterou by zodpopvědný stát Stačilo počkat 24 hod než rozhodne mezinár arbitřáž, my jsme žádné rozhodnutí nemuseli vydávat. NEVÏM, proč se tak spěchalo, nevíme kdo komu ručkou ručku myl. Třetí poslední rozhodující výrok skončil v náš neprospěch na základě tohot signálu.. Mám v paměti to noční vysiláni, tu hrůzu jak se poslanci přihlásili k těm 10 miliardám.   Železný spor, neprohrál, prohrála ČR, zaplatíme my. Parlament hodil tento dluh na občany,  nemám proto jiné pojmenování než vlastizrada..  

Pišta 21.1.2008 10:27

Re: Re: Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

Nějak špatně slouží paměť: Železný byl pouze zaměstnacem televize NOVA. jejím majitelem byl Lauder. Lauder nemohl mít licenci na vysílání, protože to tehdejší zákony zakazovaly, Proto o licenci zažádal Železný a spol. Když Lauder Železného vyhodil, protože ho okrádal, zbyla mu televize , ale nesměl vysílat protože neměl licenci. Železný Vovka, si půjčil potřebné miliony na rozjezd své vlastní televize a Lauder si tu svojí mohl namazat na chleba. Ve své naivitě předpokládal , že slavná rada , kde tehdy měl hlavní slovo ještě Trpajzlík zasáhne , protože jí to ukládal zákon o ochraně zahraničních investic. Ta ho ovšem lidově řečeno kopla kamsi a tak byl nucen se obrátit vejš. A tam jak známo uspěl. Zatím se z tajtrdlíka stal zase pan Štepánek a je jím dodnes. Prohrát ČSR musela , protože neochránila cizí investici, A  zavinila to rada s tajtrdlíkem Štěpánkem v režii ODS. Proč šla ODS na ruku právě Železnému, když musela vědět jak to dopadne vysvěluje fakt, že o švýcarském kontě už napadla zmínka a o vile jakbysmet. Existuje teorie, že informace získal nějakým způsobem Zeman a tím donutil Klause k vyhlášení oposlmlouvy po volbách. Pamatujete se snad na mobilizaci? A opak oposmlouvu, které umožnila socanům vládnou celé volební období bez rizika pádu jejich vlády.

krkavec 19.1.2008 19:16

Re: Pan Klaus je prezident pro hlupáky a nebo lumpy,

Je zajímavé, že ODS argumentovala výsledky průzkumů veřejného mínění. Ale jen do té doby dokud v průzkumech vítezil jako preferovaný kandidát na prezidenta Klaus. Teď  je všechno jinak ;-)

Džambul 19.1.2008 10:24

Statistika podle korouhvičky

Nejen výběr respondentů, ale i přání principála výrazně ovlivní jinak přesnou statistiku.

PetrK 19.1.2008 10:14

Každý průzkum lze přizpůsobit

požadavkům zadavatele, zejména je-li patřičně podložen.

egoist 19.1.2008 10:10

ha

stačí prolétnout hlasování na českých webech , drtivá většina je ve prospěch Švejnara..tak to je a potvrzuje to výsledky STEMU..

Ivan Nový 19.1.2008 10:31

egoiste,

no pokud věříte, že ty výsledky nejsou manipulovány.

čtenář zdrojů 19.1.2008 11:22

Váňško, Ivánku

samozřejmě že ty výsledky jsou zmanipulovány podobně, jako Kubiceho zpráva. A vidíte, kolik hlupáků jí věřilo. Dokonce sám Topolánek.

jirka.s. 19.1.2008 11:58

Re: Váňško, Ivánku

Tak pro tebe je evidentně ta Kubiceho zpráva již obsesí! Toto je už dneska tvoje minimálně pátá zmínka o ní, většinou bez jakékoliv souvislosti! Budiž ti klecové lůžko lehké!

František I. 19.1.2008 13:14

Re: Re: Váňško, Ivánku

Ale natroublý znoj to přece nemůže dodnes nemůže vydýchat.

Starý J. 19.1.2008 13:57

Re: Váňško, Ivánku

Kubiceho zpráva se plně potvrzuje zjištěním propojení Šlouf - Mrázek, Mrázek - nejvyšší policejní špičky a novými skutečnostmi z vyšetřování smrti Mrázka! Mrázek chodil do Starkovky za vlády socanů!!!

Šauerová 19.1.2008 9:56

To se Vám povedlo, pane Štěpánku !

R^

pepen 19.1.2008 9:50

Nejlepší demagog

Ještě schází doplnit , že nejlepší demagog je Štěpánek!

Hariet 19.1.2008 10:15

Re: Nejlepší demagog

Souhlas...

vojta 19.1.2008 9:17

Hartl je naprosto nedůvěryhodný

Jsou povolání, u kterých je dodržování pravidel a korektnost zásadní pdmínkou. Jestliže pan Hartl chce dělat objektivní průzkum veřejného mínění, nesmí dělat politiku. Takže věřit Hartlovi je totéž jako věřit vlkovi, že je vegetarián.  

Aleš 19.1.2008 9:29

Re: Hartl je naprosto nedůvěryhodný

ak se  politicky angažuje, máte jedinou konkrétní  indicii?

Josef 19.1.2008 15:55

Re: Hartl je naprosto nedůvěryhodný

Hele Vojto, v demokraticke EU jsou pro vyzkum ver. mineni predepsany metody, vedecky proverene, ktere se museji prisne dodrzovat! Je to jeden z oboru statistiky, ktery se studuje na VS.

vi 19.1.2008 9:04

Moje milovaná pohádka

Ta o Budulínkovi je hezká, ale já mám radši tu o Klausovi,kterého miluje 70% národa.To je ten Klaus, který se s Vovkou Železným mimosoudně vyrovnal a vděčný národ splácí 10 000 000 000 Kč. Netušíte pane Štěpánku, kolik tenkrát káplo Klausovi do kapsy, miliarda nebo jen půl miliardy, to byl ten případ TV-Nova, u toho jste tenkrát byl. Jo je to ten Klaus který před soudem zapomněl, kdože mu přinesl miliony v igelitce ach ta hlava. Ten Klaus, jehož žena a syn pumpují stamiliony (miliardy?) z Čezu, zatím co se nehorázně zvyšují ceny elektřiny (včera v televizi oznámili zvýšení o dalších 60% v příštích letech)? To si Vašík bude moci přistavět k hradu další křídlo, pokud tam zůstane. Ale že je Vašík charakter, to uznávám. Slíbil že nejmenuje vládu podpořenou nějakými přeběhlíky a slovo dodržel. Měl tedy mimořádné štěstí, že našel dva "konstruktívní" poslance. Ale dobrý prezident musí mít i štěstí, jinak by ho nemohlo milovat 70% národa.