17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

GLOSA: Zábavný pan Hartl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ZdeněkJ. 21.1.2008 16:01

dva v jednom

Článek je velice dobrý, je to ,možno říct, "dva v jednom". Dozvěděli jsme se něco o panu Hartlovi, ale mnohem více i o panu Štěpánkovi.

Flegmatik 21.1.2008 15:43

Fakt.

Mlčeti zlato!

Mistr Jan Hus 21.1.2008 12:36

No tak ne každé medium je v rukou modrých ptáků.

S tím se musíš smířit.;-D

Madla 21.1.2008 11:45

Re: Re: Re: Tak to nejspíš hodnotíte Švejnarova jmenovce

Jestli to nebude tím, že na jaře 1970 Švejnarovi rodiče ještě nebyli emigranty ale poctivými dříči na tehdejšími ministerstvu zahraničních věcí ČSSR ??

8-o

Pišta 21.1.2008 10:27

Re: Re: Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

Nějak špatně slouží paměť: Železný byl pouze zaměstnacem televize NOVA. jejím majitelem byl Lauder. Lauder nemohl mít licenci na vysílání, protože to tehdejší zákony zakazovaly, Proto o licenci zažádal Železný a spol. Když Lauder Železného vyhodil, protože ho okrádal, zbyla mu televize , ale nesměl vysílat protože neměl licenci. Železný Vovka, si půjčil potřebné miliony na rozjezd své vlastní televize a Lauder si tu svojí mohl namazat na chleba. Ve své naivitě předpokládal , že slavná rada , kde tehdy měl hlavní slovo ještě Trpajzlík zasáhne , protože jí to ukládal zákon o ochraně zahraničních investic. Ta ho ovšem lidově řečeno kopla kamsi a tak byl nucen se obrátit vejš. A tam jak známo uspěl. Zatím se z tajtrdlíka stal zase pan Štepánek a je jím dodnes. Prohrát ČSR musela , protože neochránila cizí investici, A  zavinila to rada s tajtrdlíkem Štěpánkem v režii ODS. Proč šla ODS na ruku právě Železnému, když musela vědět jak to dopadne vysvěluje fakt, že o švýcarském kontě už napadla zmínka a o vile jakbysmet. Existuje teorie, že informace získal nějakým způsobem Zeman a tím donutil Klause k vyhlášení oposlmlouvy po volbách. Pamatujete se snad na mobilizaci? A opak oposmlouvu, které umožnila socanům vládnou celé volební období bez rizika pádu jejich vlády.

Pišta 21.1.2008 10:05

Re: Re: Re: Re: Pan Švejnar je prezident pro hlupáky a nebo lumpy,

Minule je potřeboval Klaus, nevzpomínám si, že bys proti tomu protestoval.

Neo 20.1.2008 23:23

Zaloba pro pomluvu

Za takove projevy autora by s demokratickem state mela nasledovat zaloba pro pomluvu.

Poda ji STEM?

Pišta 20.1.2008 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro méně chápavé

Klausova vila se objevila po skandálech z mrtvými sponzory ODS a v souvislosti se  švýcarským kontem. Když  odjel Tuneldědek  do Sarajeva, tak tady byl na něj spáchán atentát tím , že pár troubů ve vedení ODS se divilo, kde že se konto vůbec vzalo, místo aby drželi hubu a krok. To byla taková troufalost, že je Tuneldědek okamžitě vyhodil z ODS a oni vytvořili Unii Svobody. A protože ke zrádcům a zaprodancům se přidal i Had na tři, padla Celá Tuneldědkova vláda. Železný měl už předtím problémy s Tajtrdlíkem Štepánkem a jeho radou ,tak začal do celé věci šťourat a pátral i ve Švýcarsku. Jenomže pak ho Lauder vyhodil z místa ředitele a Vovka si založil vlastní televizi a Laudra tím připravil o investici, Slavná rada ve vleku ODS, místo aby ochránila zahraniční investici, jak jí ukládál zákon, vydala z (ne)pochopitelných důvodů verdikt, že jí to nezajímá, že jde o spor dvou soukromých subjektů, A nějakým zázrakem zároveň došlo k proměně Tajtrdlíka ve váženého Pana Štěpánka(aleapoň v podání NOVY)  Jak zařídil Pravdaláska mrtvé sponzory nevím, možná že to ví Tajtrdlík.

jinec 20.1.2008 22:19

Re: Autor je darebák.

Pravdu není nutné popřít - stačí vhodná interpretace. Jsem přesvědčen, že již dnes má řada novinářů, především však veřejnoprávní ČT připraveny komentáře, jak Švejnar obsadil v prezidentské volbě velmi pěkné druhé místo, zatímco Klaus byl předposlední - což nebude lež, pouze vhodně interpretovaná pravda.

Pišta 20.1.2008 22:10

Re: Re: Autor je darebák.

Pokud Klause podpoří většina komunistů jako minule , nemůže prohrát, A proč by ho nepodpořila? je tak pravicový, až se tomu Grebeníček řehtá, že se za břicho popadá.

Pišta 20.1.2008 22:06

Re: Re: Článek není názorem autora, ale vědomou manipulací.

Nebude to tím, že ho na hranicích nechytili? Pokud vím tak po Klausovi prý také nikdo nestřílel, Jestli ovšem nekecá.

Pišta 20.1.2008 22:03

Re: Re: To je ale zděšení, že po Klausovi by se Čechům nestýskalo, že?

Že by kdysi na pískovišti nekradl kyblíček? A  nejezdil podezřele rád na kolotočích? Však ono Lagrapo něco vyštrachá a nebo vycucá z prstu. Kubice může poradit!

Pišta 20.1.2008 22:00

Re: Re: Re: Tak to nejspíš hodnotíte Švejnarova jmenovce

Nebude to tím , že ho doporučil Klaus? Ten byl u STB tak dobře zapsaný, že jezdil na stáže na západ, kdy ho napadlo!

Pišta 20.1.2008 21:57

Re: Zbtečně tu tečou nervy.

To myslíš toho pravičáka z echtkomunistické familie, Co chce Kazachstán v EU a dostává medajle od Putina?

Pišta 20.1.2008 21:55

Re: Re: Zábavný pan Petr Štěpánek

Tady ovšem kvičí Štepánek. Nebo Železný Tajtrdlík? Jsem na rozpacích!

JC 20.1.2008 20:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

No právě že ten někdo myslí, takže si dokáže odvodit i to, co mu není mediálními mágy předkládáno na zlatém talíři. Zkuste to taky někdy;-P

Pišta 20.1.2008 20:38

Re: Mně je celkem jedno ...

Ty myslíš toho zázraka z komunistické familie? Co bojuje za to, aby do EU přijali Kazachstán?Toho co ho znovu na Hrad tlačí ODS?

Pišta 20.1.2008 20:33

Re: Pan Švejnar mnohonásobně morálně převyšuje Klause. Je jasný, stručný, otevřený a má velký přehled. Kdo to nevidí, nebo nechce vidět, tak je morálně nevyspělý člověk.

Zlatá slova.Kampak se nám poděli géniové a spasitelé.Dyba, Čermák, Macek , Kočárník, Dlouhý, Soudek , Junek , Stehlík , Saltzman, bankéř Moravec a další a další. A co Vovka Železný chrabrý bojovník za americkou kulturu, později věrný slouha a hlídací pes ODS? Kdeže loňské sněhy jsou?

Pišta 20.1.2008 20:14

Re: Dá se věřit STEMU,

A kdyby tvrdila pravý opak , zase  lže, protože ji platí Paroubek! To skutečně nemá chybu. S Tajtrdlíkem se člověk opravdu zasměje. Náš kocour se také jmenuje Tajtrdlík. Je to také takový srandovní filuta.

jensina 20.1.2008 19:25

Re: Re: Re: Pan Klaus je prezident pro hrabavé ptactvo?

Ten spor prohrála ČR, ne Železný ani VK !! ČR neochránila investice Laedrovi. Byl to spor mezi americkým investorem, který chtěl po Železném licenci na vysiláni. Dvakrát jsme spor vyhráli na mezinárodní úrovní.Byl to parlament ČSSD, lidovci, unie svobody, komunisté, proti byla jen ODS, kteří svýn rozhodnuití den před posledním arbitráži , vyslali signal do Štrazburku, obvinili Železného, za ztrátu, za kterou by zodpopvědný stát Stačilo počkat 24 hod než rozhodne mezinár arbitřáž, my jsme žádné rozhodnutí nemuseli vydávat. NEVÏM, proč se tak spěchalo, nevíme kdo komu ručkou ručku myl. Třetí poslední rozhodující výrok skončil v náš neprospěch na základě tohot signálu.. Mám v paměti to noční vysiláni, tu hrůzu jak se poslanci přihlásili k těm 10 miliardám.   Železný spor, neprohrál, prohrála ČR, zaplatíme my. Parlament hodil tento dluh na občany,  nemám proto jiné pojmenování než vlastizrada..  

kacir 20.1.2008 18:39

Ať žije Šťepánkův slint

tenhle neumětel  evidentně potřebuje další korýtko v další  radě ... vrní pěkně

Předtím by ovšem neuškodilo studovat pár semestrů  statistiky

jensina 20.1.2008 18:34

Re: Re: Re: Re: Pan Švejnar mnohonásobně morálně převyšuje Klause. Je jasný, stručný, otevřený a má velký přehled. Kdo to nevidí, nebo nechce vidět, tak je morálně nevyspělý člověk.

R^a jedničku pro Starého,

jensina 20.1.2008 18:30

Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

Na objednávku zadavatele.

jsemmaly 20.1.2008 18:12

Re: Re: Re: No ne

Že vpadám do Vaší intelektuální konverzace ( konversace). Asi jsem už pochopil a  za tuto konkrétní  nabídku děkuji, ale  nedívám se, nesnáším to, uplně mi stačí, jak nás oblbují ti naši.

Starý J. 20.1.2008 18:09

Re: Re: Re: Pan Švejnar mnohonásobně morálně převyšuje Klause. Je jasný, stručný, otevřený a má velký přehled. Kdo to nevidí, nebo nechce vidět, tak je morálně nevyspělý člověk.

Nevím, co je Klausovina a nevím, co bylo minulých pět let ze strany Hradu tak tragického, že to nemůže jít dál. Tragická byla politika v podhradí.  Dál by to nemělo jít především s Paroubkovštinou a Rathovinou. To rozděluje národ naprosto dokonale a vnáší do politiky největší sviňárny.

Patrik 20.1.2008 17:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

Někdo nemyslí a píše a píše...

JC 20.1.2008 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

Někdo myslel a vymyslel trakař;-D Tak se na pár těch průzkumů podívejte, určitě někde na netu v archivech budou. Má úcta, ještě mne čeká práce. 

Patrik 20.1.2008 17:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

Já si myslím,že jsou to žvásty,protože  v naší republice se všechno vykecá.

JC 20.1.2008 16:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

To máte těžký. Kdyby ostatní agentury uváděly důvěryhodnost prezidenta 70% a STEM to spočítal třeba jen 10%, tak by se tomu nejspíš čtenáři smáli, že?;-P

Ale jestli jste si všiml, kamarád Hartl to vyřešil šalamounsky. Z průzkumů STEM je často prezident (coby instituce) vyřazován - předmětem zkoumání bývají především členové vlády (skutečné i stínové).

Patrik 20.1.2008 16:28

Re: Re: Re: Re: Re: Slyšeli jste Paroubka na Primě?

Vy jste nepochopil.Když průzkum dělá Paroubek a STEM dělá přesně co chce,tak proč Paroubek dovolí,aby Klaus měl tolik procent?To mi nesedí.