2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Apea 14.10.2008 2:15

Trochu historie nikoho nezabije

Vykrádání sociální demokracie nemá mnoho společného s rudou kamufláží. U hnědých je to tradice. Dělal to už Duce a po něm Hitler. A vlastně ještě před nimi zakladatelé Německé dělnické strany a NSDAP v Rakousku a Bavorsku - bojovníci za národní socialismus, který měl zastavit šíření toho internacionálního socialismu, co ho hlásala sociální demokracie a komunisti (ale ty jak u Italů, tak u Rakušáků a Bavorů přišli kupodivu na řadu jako prominentní nepřítel až později, spíš až po dvacátém roce). V letech 1918 a 1919 vesměs ještě spíše hnutí nacionalistická než rasistická. Ostatně to vykrádání sociální demokracie, kterým se Hitler rád chlubil, použil svého času Ernst Nolte jako součást své slavné definice fašismu: " ... antimarxismus, který se snaží zničit svého protivníka vytvořením

radikální a přece sousedské ideologie, jakožto i využitím téměř

identických a přece charakteristicky přetvořených metod, setrvávaje

vždy v neprolomitelném rámci národního sebeurčení a autonomie. “ 

68 14.10.2008 2:13

O čem je "Romano hangos" a kolik činí roční předplatné?

pahejl 14.10.2008 7:53

Re: O čem je "Romano hangos" a kolik činí roční předplatné?

je to obrazkovy casopis plny manualu kterak vyplnit spravne lejstra pro socialku, aby byla podpora co nejtucnejsi. do cikanskych ghet se distribuuje zdarma, na naklady danovych poplatniku.

Kodiak 14.10.2008 1:17

Mezi rudým a hnědým nenonacistou není rozdílu

Mezi rudým a hnědým nenonacistou není rozdílu. Zrovna dneska jsem viděl jednoho rudého neonacistu rozdávat před nádražím předvolební letáky s třešničkami.

Jenda 14.10.2008 0:56

Vzhledem k tomu, ze za neonacistu je oznacen kazdy kdo se odvazi pochybovat

o smysluplnosti statem dotovanych platku typu Romano hangos nebo nedejboze dokonce "pozitivni diskriminace" nasi ubohe opalene mensiny ... lepsi byt oznacen neonacistou nez mlcet.

Dr.Sid 14.10.2008 1:59

Re: Vzhledem k tomu, ze za neonacistu je oznacen kazdy kdo se odvazi pochybovat

Neni treba mlcet .. staci trvat na ferovem pristupu. Sam se ale nazvat neonacistou, to si uz zada charakter. Prave proto si taky myslim ze tyhle plakaty jsou podvrh.

Paul Sulc 14.10.2008 7:51

Re: Vzhledem k tomu, ze za neonacistu je oznacen kazdy kdo se odvazi pochybovat

zcela souhlasim, Evropa je plna uzenacu ze tretiho sveta, moslemu, zkratka lidi kteri se nemohou asimilovat do spolecnosti a to vyvolava reakci, ktere se rado rika neonacizmus. Jakapak rovnost ras , kdyz znacna cast techto imigrantu zije na socialni podpory. Ovsem, nase spolecnost se uz dostala do zcela sebevrazedneho stadia. Uz asi neni navratu.

Klápště 14.10.2008 9:28

Re: Vzhledem k tomu, ze za neonacistu je oznacen kazdy kdo se odvazi pochybovat

Myslím, že je to podvrh, Vandas není takový vůl, aby na letáky DS nechal tisknout hakenkreutzy. Kromě toho tištěné letáky z tiskárny se nerozpouští po padnutí rosy, tohle je tisk z inkoustové tiskárny, hákříž je nastavený vodotisk v menu tiskárny.

A zrovna se to vyloupne vedle sídla cikánské čerpačky na peníze daňových poplatníků....

Viktor 14.10.2008 0:28

Kam to zaředit

Tak tohle bych spíš zařadil jako něčí provokaci nežli skutečnou politickou propagaci DS.  Ale když to tak čtu ... taková věta  „Lepší být neonacistou, než se bát mluvit nahlas“.   to je dost zajímavé :-/ téma k zamyšlení, co?

Paul Sulc 14.10.2008 7:58

Re: Kam to zaředit

Jak se to vezme. Kdyz vynadate cernochovy, ci cikanovy mizernych cernochu ci cigosu, pujdete do lochu. Ovsem, ustava nam zarucuje svobodu slova, ze ano? Zkuste verejne rict ze vetsina, form;ne vsichni] cernochu ci cikanu ma nizsi IQ, budete mit maler, hanobeni rasy.  Kdyz ovsem reknete ze vetsina Asiatu ma o neco vyzsi IQ, hanobeni rasy- bile- to ale neni.Bilou rasu muzete hanobit celej den, to je OK.