27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

GLOSA: Yes, Czechoslovakia

O víkendu se v Praze vystřídají německá kancléřka, francouzský prezident, americký ministr obrany a prezident Slovenska. Je to mimořádná koncentrace „pomazaných hlav“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pokorný 26.10.2018 12:50

Jediné

co lze snad pochopit je, že na oslavu přijede slovenský prezident. Ostatní z té tlupy, ať už svazačka z Německa, či mnohopohlavní nebo bezpohlavní Macron anebo dokonce ministr války USA sem jedou jen aby úkolovali tu českou kolaborantskou a práskačkou sebranku. Tu například, podle mne, představují partaje z tzv. demokratického bloku ODS, KDU-ČSL, TOP09 a STAN i Piráti fuj, a české politické ziskové neziskovky. Jako např. Člověk v plísni..eh.. pardon..Člověk v tísni. Fuj.

V. Heidlerová 26.10.2018 14:12

Re: Jediné

Docela se bavím tím, jak prskáte zlobou a nenávistí. Docela zábavné je, jak vynášíte soudy o kolaborantech, jako kdybyste zapomněl na víc než 40 let kolaboranstských vztahů k Rusku. Je báječné, že konečně přestalo platit zcela vylhané heslo "Bez VŘSR by nebylo svobodného Československa". Dnes se po tolika letech ukazuje, jak nemožně složitá byla naprosto pochybná konstrukce důkazů o platnosti zmíněného hesla, co dalo soudruhům práce, jak pokřivit historii, aby se aspoň trochu zdála tato verse přijatelná. Je důležité, že sem na toto výročí neleze žádný Rus, i když špióni jistě budou v pohotovosti a budou jistě úkolovat své kolaboranty a práskače. Možná, že budete mít pracovní víkend. Háááááááááááá

J. Jurax 26.10.2018 20:36

Re: Jediné

Ehm - a které strany tedy dle Vás nepatří mezi tu českou kolaborantskou a práskačskou sebranku?

Nejmenujete ANO, KSČM, SPD a ČSSD ... že by tyhle?

Velmi diplomaticky řečeno osobitý názor zde vyjevujete ... :-)

J. Kanioková 26.10.2018 21:00

Okamžitě mě napadlo přesně totéž :)))))