4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Vyhrál spokojený občan

Jsme země spokojených občanů. Většina voličů nechce změnu, přeje si pokračování mandátu Miloše Zemana a zachování současného stavu, zejména v regionech severní Moravy a severních Čech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 8.2.2018 10:05

Nesvádějte vinu na voliče!

Myslíte si, že většina voličů Zemana mu dávala hlas s jásotem a protože ho milují? Tak to se mýlíte! I oni by chtěli změnu a prezidenta méně vulgárního, namyšleného a zdravějšího. Bohužel finální nabídka byla ještě horší v podobě vítače a politického amatéra s kavárenskými šíbry za zády. Kdyby byl ve finále např. pan Hynek, byl by dnes Zeman na Vysočině a vyhlížel si dřevěné bohatýry k objímání.

P. Jášek 8.2.2018 9:44

Re: 35% !

To je problém všech "malých" stát, které už z podstaty můžou mít pouze jedno velkoměsto. Firmy které chtějí oslovit zahraničí musí mít zastoupení tam!

J. Mrázek 8.2.2018 9:38

35% !

Při i větších cenách a za odpadky ! Pražáci možná těch 50% mají, žijí z práce lidí v krajích díky ředitelstvím těch podniků ...

V. Student 8.2.2018 9:16

Re: Sedláci vědí, že v kopci se nepřepřahá.

Ale není. Rozhodně ne tak blbě, aby se vůz zastavil nebo dokonce rozjel dolů. Tady právě pořád někdo slibuje koně silnější, lepší, skoro dokonalé...kdo tomu věří, ať tam běží!

M. Prokop 8.2.2018 9:11

Re: Sedláci vědí, že v kopci se nepřepřahá.

Škoda jen, že je zapřaženo blbě.

V. Student 8.2.2018 8:54

O co že se nezajímáme?

Píška píše, že o nezaměstnanost?! Kdyby se tento autor (teda já nevím, psávali do Psa lidé, kteří měli alespoň nějaký přehled o tématu) sám o nezaměstnanost zajímal, tak by věděl, že v současnosti je na nějakých 2,3%, což se statisticky blíží plné zaměstnanosti. Jednodušeji pro vás, pane autore: Tak nízká nezaměstnanost tady ještě nebyla. Je tak nízká, že už brání přirozené a pro ekonomiku příznivé fluktuaci (opakuji: přirozené fluktuaci, která se tomuto procentu blíží, ne že mě někdo chytne za slovíčko). Tedy nutným procesům na trhu práce. Raději ještě jednodušeji, pane autore: zaměstnavatelé si stěžují, že jim chybí lidi. Hádejte proč! Nebo radši ne, já vám to řeknu... protože je skoro plná zaměstnanost, víte?

Argument "nezájmu o nezaměstnanost", se člověče vytahuje tehdy, když je vysoká, sužuje lidi i ekonomiku...no jen tak dál. Jen se projevte všichni, vy intelektuálové, co pohrdají "spokojeným občanem" z vesnice. Obrázek si udělá každý sám.

R. Franc 8.2.2018 7:51

Tak jste mi , autore, udělal jasno

Jsem rád, že jsem se od Vás dověděl, že voliči Miloše Zemana se nezajímají s "podružná témata sociální a ekonomická, jako např. nezaměstnanost, necítí potřebu zlepšovat život občanů, zdravotnictví, školství nebo péči o staré lidi". Z toho vyplývá, že voliči pana profesora Jiřího Drahoše (kromě toho, že si potrpí na tituly), jsou plni dobroty, lásky a pro ostatní lidi by se rozdali. Co to hulíte?

V. Kotas 8.2.2018 5:34

Sedláci vědí, že v kopci se nepřepřahá.

A ten kopec ( EU, multikulti, politická korektnost, atd. ), je dost dlouhý a prudký.

J. Kopis 8.2.2018 5:07

Myslel autor tou změnou

Například zákon o sociálním podnikání, nebo více Evropy?