2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jonáš 12.8.2006 8:42

Re: Vízku, přečtěte si, jaký je šikula a zákulisák ten váš "bůh" Paroubek

A taky RP Včera ;-)

karel I. 12.8.2006 8:30

Re: Re: Přitažlivost

Slavo, jste tak mladý, že to nepamatujete, nebo si ráčíte dělat prdel ?

Olinka 12.8.2006 8:27

Re: Vízkův partajní blábol

;-DR^

volná sobota 12.8.2006 8:17

Vízku, přečtěte si, jaký je šikula a zákulisák ten váš "bůh" Paroubek

Píše o  tom MFDnes

maca 12.8.2006 7:58

nesouhlasim

CSSD chce jednoznacne do vlady s ODS. Troufam si tvrdit, ze je to ta nejmene prijatelna varianta pro vetsinu volicu(zleva i zprava). Paroubek a jeho suita by to meli uz konecne pochopit, ze jejich volici je navolili PROTI te druhe velke strane a ne, aby spoluvladli jako ohen s vodou. Topolanek si to uvedomuje a jsem tomu rad.Takove vladnuti by nasi zemi nic dobreho neprineslo, jen dalsi korupci, rozmelneni zodpovednosti ruku v ruce s upadkem ekonomickym i moralnim. Chci docasnou vladu a do konce roku predcasne volby. Zmenu volebniho systemu s pojistkou proti patu a basta.Neni vzdycky vsechno jen jednoducha matematika, je tady take logika cele veci, co pane Vizek?

Marta 12.8.2006 6:51

pane Vízku,

  větší kravinu jsem nečetla. Vy snad žijete na Marsu ?To snad ani slepý a hluchý člověk nemůže nevědět co je Paroubek  za nedůvěryhodného člověka!

Ladislav N. 12.8.2006 6:25

Re: Re: Paroubek má povinnost starat se,

Jste hlupák. Snažíte se nám tady namluvit, že to, co jsme celé dva měsíce po volbách (a dva před vobami) sledovali, není to, co jsme viděli, ale to, co byste chtěl vidět vy...

vlado 12.8.2006 6:18

génius Vízek opět

něco sesmolil, už to vypadalo, že mu Jirka dal nějakou funkci, ale jak je vidět, tak jeětě  ne. Vízku, musíte sesmolit ještě větší hovadinu, aby Jirka zareagoval. "klub ČSSD hlasoval nohama" to nepřekvapuje, větší blbce, bez hrdosti a mozku, jsem snad neviděl.

Fafa 12.8.2006 5:11

Pane Vizku:

Mam to chapat tak, ze poslanci sice maji hlasovat podle sveho svedomi, ale zajem ziskani moci pro predsedu Vasi politicke strany je nadrazeny ustave, a proto je spravne jim drsne vzit moznost vyjadrit vlastni nazor?

Levý 12.8.2006 2:22

Re: Ach jo, to je legrace, ten Vízek

Víte záleží na tom čemu říkáte většina lidí. Jestlimíníte většinu z pravicově smýšlejících, tak je to zcela možné a máte právo to takto podávat. Ale v jiném případě NE! Nemám tu zkušenost jakou tu popisujete ve svém příspěvku. Asi je to tím, že získáváme poznatky každý někde jinde. Toto vám samozřejmě nevyčítám.

SLAVA 12.8.2006 1:55

Re: Přitažlivost

To mluvíte o Mladé frontě a Lidovkách?

nup 12.8.2006 1:33

Re: Paroubek má povinnost starat se,

Touto povinností byl pověřen Topolánek. Že zcela promrhal dva měsíce, je naprosto jen jeho vina. Pan Vízek to napsal dobře - Paroubek naprosto neměl - a nemá - povinnost pomáhat do premiérského křesla Topolánkovi. Zvlášť po letošní obzvlášť sprosté a nenávistné kampani ODS.

A ukazuje se, že jakmile Topolánkovi (a nakonec i Klausovi) došlo, že ČSSD ignorovat nelze, situace se již jeví směřující k dohodě a standardnímu fungování institucí.

nup 12.8.2006 1:28

Re: Vízkův partajní blábol

O ho ho hó!!! ;-D;-D;-D Strašlivý Láďa prý myslí!!! Tak to je vtip víkendu!

Stanislav 12.8.2006 0:32

Přitažlivost

P.S. už je mi jasné, co mě tak perverzně přitahuje na jejich článcích. To ona atmosféra bezduchých úvodníků Rudého práva je tím hlavním činitelem, zkrátka to mi z mého mládí chybí ... ;-)

Barbar Cohen 12.8.2006 0:30

Paroubek má povinnost starat se,

aby byl stát funkční a ne aby si zajistil beztrestnost a moc na věky věků, vy starej popleto.

Stanislav 12.8.2006 0:23

Blahoslavení

Milé Vízku,

jich se nějak doktnul poslední výzkum veřejného mínění? A co že tak najednou, když od jemnostpána Paroubka jistě víte, že jsou stejně všechny zkreslené prohlilými pravičáckými intrikami?

A copak že najednou o odrodilcích, vaše Ó Velká Strana vůbec žádné nezískala, že? Mimochodem zrovna ty s nejvyšším morálním kreditem? Čest jejich zaslepenosti, milé Vízku ... ;-)

A slova o obstrukci a blokaci? Vůbec z těch slov nečiší touha po moci (http://ateo.cz/frame/phpgal/pict//2.600.jpg) a to, jak se zatřásl Hrad radostným zahýkáním jejich jemnostpána poté, co slyšel, že by mohl být jmenován druhým sestavitelem případné vlády, vůbec nebylo slyšet až do Aše ... ;-)

No nic, blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské. My, šedý průměr si to holt musíme tak jako tak v očistci odmakat ... :-)

conqueror 12.8.2006 0:18

Vízek

Vízek-škoda komentovat, latentní motlitbička k velikému vzoru z jehož uzurpátorství mají hrůzu a ze strachu jej obdivují a dají mu všechno. Všechny socany válcuje a oni mu za to děkují a prosí jestli by mu mohli podržet aktovku. Jeden jako druhý a je jedno jestli jsou ze Slavkova, Ostravy nebo Jablonce.

Ladislav N. :-))) 12.8.2006 0:17

Vízkův partajní blábol

Vízek si přečetl noviny, vytvořil slátaninu a dal jí marxistický nadpis. A co my s tím, Vízku? Myslíme jinak... ;-P

Mard 12.8.2006 0:12

Ach jo, to je legrace, ten Vízek

Líbí se mi přesvědčení autora, že lidi jsou blbí a nechají se ovlivnit, místo toho, aby skvělého Paroubka milovali. Holt, typická česká úchylka - rozhodčí byl svině, foukal protivítr, slunce svítilo po oba poločasy do očí a hřiště bylo do kopce. Ve skutečnosti to však může být tak, že lidi cítí, že ten kdo prohrál volby si hraje na vítěze a proto je nesympatický stále většími počtu lidí a to je moc dobře.