1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 12.8.2006 9:44

Senilitu nevyléčí ani dráth.

Senilita má určitě nějaké diagnostické číslo (neznám ho, nejsem lékař). Pokud ale vím, lék na ni žádný neexistuje.  Běžný, soudný občan, jsa jí postižen, se svěří do péče svých bližních, případně patřičného zdravotního či sociálního ústavu. Ne tak soudruh Vízek. Byv v zajetí svých dávných vzpomínek, jak běhal ke Kaštanu tatínkovi pro pivo, pociťuje neustálé nutkání podělit se o ně s co největším počtem lidí. Nevadí mu, že si už nepamatuje, kdy byl naposledy na záchodě, hlavně že si vzpomene se zavlhlým zrakem, jaké to bylo krásné,  když se svými spolusvazáky zpíval budovatelské písně.   VÍZKA JIŽ NIKDY VÍCE!!!

P.S. A pokud se týká mytí rukou. Pan Topolánek je evidentně odrostlý mateřské školce a zcela jistě ví, kdy si má ruce umýt. Poslední dobou má možná ruce jak pradlena, protože, nevím proč, tak často podává ruku právě Luparoubenkovi a tento akt vyžaduje velmi důslednou následnou očistu rukou. A jestliže His Majesty Jurij I. vyhrožuje, že si bez něj ani ty ruce neumyje, tak to mu v případě, že by tady ještě pár let vládl, docela věřím. To už totiž v této republice nebude zase ani ten toaletní papír, natož toaletní mýdlo.

praded 12.8.2006 10:31

Re: Senilitu nevyléčí ani dráth.

vynikajici odpoved na tragikomiky typu vizek and comp. -jak jsem jednou slysel za normalizace ve fronte na ledasco v papirnictvi -volal tam nejaky vtipalek : mate uz ten toaletni hajzlpapir ???tak toho bych se uz taky nechtel dozit -protoze ty vladni noviny svetoveho formatu -jak mely v zahlavi - byly tvrde a ta tiskarska cern taky nebyla nic moc na hemeroidy...

jirka.s. 12.8.2006 10:50

Re: Re: Senilitu nevyléčí ani dráth.

Ale nevěřil byste, jak se s oním světovým formátem dobře zapalovalo v kamnech na chalupě. A hlavně, byl lacinější než PEPO.

Kobylka Lajda 12.8.2006 16:13

Re: Re: Senilitu nevyléčí ani dráth.

Já jsem RP vycpávala promoklé boty a kopyta, velice dobře to sálo! I na zimní vycpávku botů to nemělo konkurenci. Tiskařská čerň nebyla kvalitní a při použití vznikaly exémy.:-D:-D:-D:-D

Kobylka Lajda 12.8.2006 16:05

Re: Senilitu nevyléčí ani dráth.

Báječný příspěvek!  Ne od pana Vízka, ale pana Jirky S.Premiérovým posláním však stejně tak není rozvracet stát, prodlužovat si samovolně a samolibě mandát k vládnutí, vnášet chaos do chodu státu. V prvé řadě by však mel být chlap a mužně říci: Já tyto volby prohrál (možnost jedna)  nebo Už jsem se spojil s komunisty a jsem jejich šéfem (možnost dvě). Přibližte mi, prosím, někdo "osobnost" soudruha Vízka, jeho nápady jsou jedny z nejhorších, které jsem četla. Jirko S. - díky! R^R^VV

jirka.s. 12.8.2006 17:04

Re: Re: Senilitu nevyléčí ani dráth.

Zkuste Blisty (Britské listy), tam někdy řádí jako černá ruka. Diskuze je tam ovšem zakázaná. Já už je na doporučení pana Jiřího Wágnera a mého žaludku nečtu. Jinak je to starý senilní dement, který se v 68 přidal na tu špatnou stranu a dokonce prý ztrávil nějaký čas v kamenolomu,ale nemusel odtamtud utíkat jako Jean Valjean. Toho si tam vyzvedli komouši sami.Současník a pobratim soudruha Jičínského.

Haui1 12.8.2006 22:19

Re: Re: Senilitu nevyléčí ani dráth.

Škoda, že není možné ustanovit, že se ode dne voleb staré vládě a poslancům zastavuje plat.

Malý Aston 12.8.2006 9:30

Pan Vízek nemá pravdu.

Tady není problém v tom,zda pan Paroubek nebo pan Toplánek jsou lepší nebo horší vyjednávači.Tady je problém ten,že se ČSSD spojila přímo s KSČM. To je ten problém.Pokud by jasně vyhrála ČSSD,tak bude vládnout ale ona nevyhrála. Kdy může vládnout pan Paroubek? Když udělá dvoukoalici s KSČM + koupí někoho z tříkoalice. Nebo může vládnout jako menšinová vláda podporovaná KSČM + někoho koupí z tříkoalice. Nebo může vládnout menšinová vláda ODS nebo tříkoalice ale bude plně a bez výhrad plnit program ČSSD a do vlády ji dosadí pro kontrolu odborníky pan Paroubek. KSČM je řádná strana,která má své voliče. Jsou politické strany,které nikdy neuzavřou žádnou koalici s touto stranou jen ČSSD.Takže rok 1948 se zase opakuje,bolševici pod vedením Paroubka a Filipa se derou k moci.Jenže Paroubek nepočítá s tím,že KSČM bude chtít podíl na moci.Bez KSČM je Paroubek předseda malé straničky,která má jen 74 poslanců. Bude vydírán,pokud se dostane k moci,bez souhlasu Grebeníčka si ani ruky neumyje. A tak nám ČSSD ovládaná KSČM bude říkat,jak máme po socansku žít a přitom budeme všichni pod vedením KSČM. Děkuji panu Paroubkovi,dostal nás všechny pod vedení Filipa a Grebeníčka. Čest práci soudruhu Paroubku.

JePe 12.8.2006 12:49

Re: Pan Vízek nemá pravdu.

No to je ale problém pro ty pravé modré hochy (a děvy). Jejich problém je v tom, ža za Paroubka už socialisté nežerou tu jejich mantru, že počet hlasů ve sněmovně = 200 - hlasy komunistů. To si tzv. "demokratické pravicové a středové strany " vymyslely proto, aby minorizovali socialisty. Protože (např. v minulé sněmovně): 200-41=159. A pak je výsledek 89:70 pro pravici a střed proti levici. Paráda. A mini-aston bybyl rád, kdyby se ty zlaté časy zase vrátili. Ale Paroubek to při svém příchodu změnil, protože začal na rozdíl od Špidly a Grose počítat do 200 a ne jenom do 159. Smůla malý astone, že?

Vsaďte se o co chcete, že socialisté a jejich voliči v tom žádný problém nevidí. A ještě poznámku. Komunisté mají také svoje priority a mohou jich dosáhnout jenom ve spolupráci se socialisty. Ta závislost není jednostranná.

Kobylka Lajda 12.8.2006 16:15

Re: Pan Vízek nemá pravdu.

Astonečku, taky dobré. Dávám Ti plno bodíků.VVVVVVR^

xxx 12.8.2006 22:52

Re: Pan Vízek nemá pravdu.

A to jste na to prisli az ted?Melete to tu jako mantru kazdy den a volici na to nezabrali, nevrta vam to hlavou?

Akéla 12.8.2006 9:00

Fandím Paroubkovi.

Konečně někdo kdo dal ODS sežrat její nulovou toleranci.

conqueror 12.8.2006 9:04

Re: Fandím Paroubkovi.

A nezapomeň si při tom svém fandění vyzvednout sociální dávky...

Haui1 12.8.2006 22:15

Re: Re: Fandím Paroubkovi.

Dokud jsou na ně ještě nějaké peníze v erární pokladnici :o)

volná sobota 12.8.2006 8:17

Vízku, přečtěte si, jaký je šikula a zákulisák ten váš "bůh" Paroubek

Píše o  tom MFDnes

jonáš 12.8.2006 8:42

Re: Vízku, přečtěte si, jaký je šikula a zákulisák ten váš "bůh" Paroubek

A taky RP Včera ;-)

Stanislav 12.8.2006 11:16

Re: Re: Vízku, přečtěte si, jaký je šikula a zákulisák ten váš "bůh" Paroubek

;-D ... to víte, holt noviny, kde dnes znamená již včera ... ;-)

maca 12.8.2006 7:58

nesouhlasim

CSSD chce jednoznacne do vlady s ODS. Troufam si tvrdit, ze je to ta nejmene prijatelna varianta pro vetsinu volicu(zleva i zprava). Paroubek a jeho suita by to meli uz konecne pochopit, ze jejich volici je navolili PROTI te druhe velke strane a ne, aby spoluvladli jako ohen s vodou. Topolanek si to uvedomuje a jsem tomu rad.Takove vladnuti by nasi zemi nic dobreho neprineslo, jen dalsi korupci, rozmelneni zodpovednosti ruku v ruce s upadkem ekonomickym i moralnim. Chci docasnou vladu a do konce roku predcasne volby. Zmenu volebniho systemu s pojistkou proti patu a basta.Neni vzdycky vsechno jen jednoducha matematika, je tady take logika cele veci, co pane Vizek?

Džejpí 12.8.2006 11:35

Re: nesouhlasim

Píšete: "Takove vladnuti by nasi zemi nic dobreho neprineslo, jen dalsi korupci, rozmelneni zodpovednosti ruku v ruce s upadkem ekonomickym i moralnim."

Vždyť to je přesně to, co Pablbek chce, to jsou nástroje jeho politiky!

Marta 12.8.2006 6:51

pane Vízku,

  větší kravinu jsem nečetla. Vy snad žijete na Marsu ?To snad ani slepý a hluchý člověk nemůže nevědět co je Paroubek  za nedůvěryhodného člověka!

Jiří K. 12.8.2006 13:27

Budíček Marto!

Kuk ven z modrého Matrixu. Reálný svět vypadý jinak, než se Vám nyní asi jeví.

P.S.: To jste toho nejspíš moc nepřečetla!

Ladislav N. 12.8.2006 15:25

Re: Budíček Marto!

Na rudé planetě mají Internet ze Země? ;-) Nebo jste se "dálkově" napíchl na něčí WiFi? Půlhodinová resp. hodinová latence nic moc, že? ;-D

Jiří K. 12.8.2006 17:04

Kdyby jenom Zemi, Ladislave!

My zde máme napíchnutý celý zbytek Vesmíru.

Tedy zatím umíme jenom ten Vesmír viditelný. Ta skrytá hmota a skrytá energie nám doposud dělá problémy ale klídek, pracujeme na tom.

Pak už se před námi neukryjete nikdo a nikde!;-D

Ani Vy Ladislave, na Vás si dáme obzvláště pozor!

jirka.s. 12.8.2006 17:15

Re: Re: Budíček Marto!

Pane Ladislave, bacha! Vesmírná StB už vyhrožuje!!! Aby zasáhli, potřebují už přesně jenom pár týdnů, které jim obstará Luparoubenko svými obstrukcemi.

Jiří K. 12.8.2006 18:32

Taktéž Vás si poznamenám do notýsku, jirko.

Teda co to plácám, ne do notýsku ale do elektronického zápisníku na atomové baterie. Jsme přece na Marsu, že.;-)

jirka.s. 13.8.2006 10:19

Re: Taktéž Vás si poznamenám do notýsku, jirko.

Tebe si sem, marťane, přitáhl Luparoubenko před volbami, viď? Tak se zase seber i se svými soukmenovci a táhněte zpátky do(Y)(Y)(Y)

vlado 12.8.2006 6:18

génius Vízek opět

něco sesmolil, už to vypadalo, že mu Jirka dal nějakou funkci, ale jak je vidět, tak jeětě  ne. Vízku, musíte sesmolit ještě větší hovadinu, aby Jirka zareagoval. "klub ČSSD hlasoval nohama" to nepřekvapuje, větší blbce, bez hrdosti a mozku, jsem snad neviděl.

Fafa 12.8.2006 5:11

Pane Vizku:

Mam to chapat tak, ze poslanci sice maji hlasovat podle sveho svedomi, ale zajem ziskani moci pro predsedu Vasi politicke strany je nadrazeny ustave, a proto je spravne jim drsne vzit moznost vyjadrit vlastni nazor?

Stanislav 12.8.2006 0:32

Přitažlivost

P.S. už je mi jasné, co mě tak perverzně přitahuje na jejich článcích. To ona atmosféra bezduchých úvodníků Rudého práva je tím hlavním činitelem, zkrátka to mi z mého mládí chybí ... ;-)

SLAVA 12.8.2006 1:55

Re: Přitažlivost

To mluvíte o Mladé frontě a Lidovkách?